dok se ostali tuku ko ce pre da mi obezbedi bolje sutra.
takvih kod nas nema. samo je pakovanje drugacije.
elem, gledao sam par puta na tv duga onog "povuci prst preko cela" i cini mi se da najvise zene, 30-40g., zovu.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ako Boost kaze da je ovo zezanje onda ovo moze da prodje???
Tokom stvaranja sveta Bog diktira anđelu:
-...Stvorićemo Nemce, oni će biti pedantni i plavi. Zatim ćemo stvoriti Francuze, oni će biti muzikalni i dobri kuvari. Stvorićemo Japance, oni će biti vredni i radni. Stvorićemo Brazilce, oni će biti veseli i dobri fudbaleri. I na kraju, stvorićemo Srbe, oni će biti pametni, dobri u duši i radikali.
Nakon što je završio, dodeljen mu posao, anđeo pita Boga:
- Kako to Bože da si svim narodima dao po dve vrline, a Srbima tri?!?
Bog:
- Pazi stvarno, baš sam preterao... no Božja se ne menja. Evo kako ćemo - ostavićemo sve tri, ali ćemo uvesti ograničenje. Svakom Srbinu ćemo dozvoliti da ima samo dve od te tri vrline!
I tako i bi...
Ako je Srbin dobar u duši i radikal, onda nije pametan.
Ako je pametan i radikal, onda nije dobar u duši.
A ako je pametan i dobar u duši, onda nije radikal.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
kolega mi kaze da ga je gledao sinoc, rekao mi je neke provale al mi najzanimljivije kad ga je covek pitao kada ce mi biti bolje a ovaj mu odgovorio, za 4 dana kad dodje Steva i donese priznanicu da je kredit odobren, ili kad ce mi biti reseno stambeno pitanje, ovaj kaze nikad, ili sto je mozda i "eticki" najneprihvatljije, kada ga je neka zena valjda pitala kako stojim sa zadravljem, a on odgovorio nesto u fazonu, bolesni ste treba na operaciju.
E to je vec previse.
Ali nije mi jasno kako ga pustaju na tv.
Ja nemam tu tv kod mene, tako da ako je neko snimio ili tako nesto, nek okaci na net pa da i mi koji nemamo taj tv kanal, vidimo kako to izgleda, prosto mi je ne shvatljivo da su se ljudi primili na to, ja sam mislio da je to samo parodija i namestaljka.
Ma sou ,pa na televiziji nema nista pametno!!!
Umesto da puste neke seksolosko obrazovane filmove oni mene zamlacuju sa tarotom i kojekakvim glupim kvizovima(izuzecemo kviz na mostu-erotski naravno )
Kad smo vec kod starih vremena eh ta palma u 02:00...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Lik je retard kompletan a ima i svoj blog i sajt Brate, Toponica plače za ovim likom...
Novosađani & Co. su možda uspeli da zakače Zvonka Skenera na tv duga.... e to je tek kompletan idiot !!!!
Ovaj sa tarotom ima termin i na TV Duga. Da vam priblizim malo "cuvenu" Novosadsku televiziju Duga.
Dno dna! Glavni lik je Nedjo Kostic, narodni pevac, organizator raznoraznih posela, voditelj,.....
program ove televizije se sastoji od kombinacije najgrdjih narodnjaka, telefonskih kvizova i raznoraznih "vidovnjaka", e tu dolazimo do gore pomenutog ali i do ZVONKA SKENERA!!!!!
E to je nenadjebiv kreten, ko ga je gledao zna o cemu pricam, a ko nije ne zna sta je propustio.
Deo ekipe sa foruma (HEMI426, Fris75turbo, gtjunior i ja) redovno pratimo i prepricavamo Zvonkove provale. Radio 021 svakodnevno u svom programu izbaci po neku njegovu provalu, a ljudi po kaficima prepricavaju sta je kreten tog dana izvalio. Emisija traje oko 3 sata, covek ni sam ne zna sta i o cemu prica, to su recenice bez ikakvog smisla, padezi...sta su to padezi!?, izmislja svoje reci,....ludilo.
Imam zapisano dosta njegovih provala, pa cu kad budem imao vremena da ih napisem. Otvoricu novu temu i tamo cu ih ubacivati....
To je realnost, ali TV Duga je posebna prica.... Pa cerka vlasnika povremeno vodi poselo, a klinka je '84 godiste (Jovana), a muvala i mog ortaka onako usput kao sto radi. Zato su i dobili samo lokalnu frekvenciju.
I ja dajem glas za dugu, kad mi je bas dosadno ukljucim dugu i vristim od smeha. To je stvarno dno dna, treba da vidite kad neki krezubavi pevac sa klempavim usima i tikovima(zmirka svaki cas) peva a pozadi je kompjuterski ubacena neka tragicna pozadina kao u Windows media playeru recimo, neverovatno. A Nedjo, uf sta reci, " I zato ja kazem dobro vi nama dosli, obradujte sebe i svoje najmilij, idemo dalje idemo duze idemo sire, 5 slova, hop hop A hop hopa!!!"... Odakle li iskopaju onakve goste, Raznorazni kvizovi, pogodite tajanstvenu rec, pa pogodite rec... Pa sad ovi novi Taroti na celu sa ovim i Zvonkom i jos nekom....Sou!!!
Comment