Milan Radonjic - TAROTOLOG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NORTH SIDE BOYZ
    CBC Senator XXL
    • 29.10.2007
    • 563
    • Novi Sad

Neke od provala sto si mi ostale u pamcenju:

1.
    Kada cu kupiti kola?
    Milan: Za dva meseca Mazda 626!!!

2.
    Zanima me zdravlje?
    Milan: Zdravlje je za sada dobro ali u skorijoj buducnosti se smesi jedan rakcic!!!

3.Ukradene su mi velike pare jel mogu da saznam koje lopov?
    Milan: Prvi komsija sa leve strane!

4.Interesuje me zdravstveneo stanje moje majke?
    Milan: Bolesna je zar ne? I to tesko vidim!
    Da!
    Milan: Nazalost smrt!!!

Kad budem gledao sledeci put zapisacu jos ponesto...
    NORTH SIDE BOYZ

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Originally posted by NORTH SIDE BOYZ
      Zdravlje je za sada dobro ali u skorijoj buducnosti se smesi jedan rakcic!!!
      .

Sta reci,dileja
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• QV lale
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2005
        • 734
        • Zrenjanin (klek)

Milan bio na rodjendanu kod mog druga,kome se keva isto bavi prosipanjem gluposti na tv-u...pa ljudi moji koja je to zajebancija bila... da neznas ko je ,rekao bi normalan covek...
        Kaze on da zna da i njega loze ljudi pitanjima tipa: Koji ce rezultat biti na mecu barselona-villareal. A isto tako svesno i on njih lozi odgovorima...Kaze da ga boli patka ,dok se ljudi javljaju.Kad prestanu,onda se i mozda uozbilji.I ti cim postavis pitanje,oni te odmah iskjucuju iz programa da se nebi smejao njegovom odgovoru...tako on kaze..jbg. ovako i nije los lik..Mislim...jbg. glup narod ,pa zove...On je nasao rupu gde moze bez ikakvog napora da zgrce lovu i bas ga briga.Cak nam je i rekao da ako mu dovedemo nekoga kuci na proricanje da ce dati procenat!! I sto je najgore,to naplacuje 200E i ladno mu ljudi i kuci dolaze!??
        Originally posted by Sheta_Junior
        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Vladan
          CBC Senator
          • 18.08.2005
          • 248
          • Vuko.ebina
          • e46 325i

Hmm.. trebalo je ostrije da reagujete na njegovu pricu. Zamisli da mu neki ocajan covek da poslednjih 200e da bi ga ova ****** lozila. Na primer da se neki otac pita da li mu je sin na ratistu ziv. Covek u nevolji lako poveruje u najvece gluposti dokle god mu to daje nadu.

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Pa ako ljudi ne razumeju iz ove teme kako ga mi kapiramo na forumu, onda i da im napishesh na chelu kako ovaj lazhnjak (kao i svi ostali) lupeta gluposti i kako sve to nema blage veze, nece dopreti do njih. Greshim li ili zaista ima onih koji misle drugachije?
            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• AlexRS
              CBC Senator
              • 27.10.2007
              • 234
              • Borca

Pa zar nisu zabranili ovim gatarama da se pojavljuju na TV-u?

Comment

• Vladan
                CBC Senator
                • 18.08.2005
                • 248
                • Vuko.ebina
                • e46 325i

Originally posted by killaz
                Pa ako ljudi ne razumeju iz ove teme kako ga mi kapiramo na forumu, onda i da im napishesh na chelu kako ovaj lazhnjak (kao i svi ostali) lupeta gluposti i kako sve to nema blage veze, nece dopreti do njih. Greshim li ili zaista ima onih koji misle drugachije?
                Nisam mislio na ljude sa foruma niti se ovo odnosilo na ovu temu. Ovo je bilo upuceno QV Laletu, tj. ne njemu licno. Ljudi na tom rodjendanu je trebalo da reaguju drugacije. Ja licno bih ga oterao u tri "pijacne poslastice" da sam bio tamo.

Comment

• QV lale
                  CBC Senator XXL
                  • 09.11.2005
                  • 734
                  • Zrenjanin (klek)

A dobro,mislim svi mi znamo da je on kreten i sve,al ono...nisam iskreno razmisljao o takvoj soluciji...jbg. ono kad pogledas na tv-u vidis da je sprdnja....Ljudi treba jednostavno sami da zakljuce da je to cista glupost i kraj.
                  Originally posted by Sheta_Junior
                  ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Ma kreten stampa vizitke i karte kod moje devojke u firmi,svi se oni kao nesto njemu smeskaju bla,bla,bla i kazu da je pun kao brod ali ja iskreno i pored njegove iskrenosti ne bih imao milosti jer kao sto neko rece mozda coveg ima neku poslednju nadu da cuje sta mu je sa nekom voljenom osobom ,a on da lupeta gluposti neke. S'druge strane on se snalazi na taj nacin sto budale zovu i njima OTIMA pare ali nece on jos dugo,neko ce mu doci glave...
                    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• MOSLER
                      CBC Senator XXL
                      • 27.05.2005
                      • 1064
                      • Niš

Nije on uopste kreten,nasao covek nacin da muze stoku i to i radi.Razumnom coveku dovoljno je da odgleda samo jednu emisiju pa da shvati da se doticni sprda sa ucesnicima emisije,e sad sto je puno onih koji sive celije retko ili uopste ne koriste pa misle da ce neko jednim telefonskim razgovorom resiti sve njihove probleme to je vec druga stvar.
                      Ista situacija je i sa onima koji se prijavljuju za "Idol" i "Zvezde Granda",vecina njih dolazi sa nekim nerealnim ocekivanjima ubedjeni da odlicno pevaju a kasnije se ispostavi da kreste kao vrane.Takvi i zasluzuju "hladan tus" i uopste ih ne treba zaliti

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

aha ... .. u redu jeste smesan ... nije u tome stvar.. ja se iscepam od smeha kad gledam ove klipove

ALI ... on kaze da moze da prorekne sudbinu ....
                        ako se ispostavi da to nije istina ..znaci..znaci ..znaci ..

znaci da obmanjuje vara kupce proizvoda...
                        ebiga .. kupis jogurt na kome pise jogurt ..kad ono unutra surutka ... i jos ti se smeju na kasi : " a ti mislio stvarno jogurt h"

znaci.. nije u pravu ... treba krivicno da odgovara ..
                        i svi oni koji prodaju preparate,proizvode,usluge lazno deklarisane
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• PINHEAD
                          CBC Senator XXL
                          • 30.03.2005
                          • 373
                          • BG, Vidikovac

Covek prodaje svoj proizvod, ali igra na kartu slabosti/maloumnosti kupca. Pritom moze da tvrdi ladno da je sve sprdnja i zajebancija i da je to ocigledno i niko mu ne moze nista (mogu eventualno da mu nakace prijavu zbog toga sto nije dovoljno jasno istaknuto da su njegove radnje "humoristickog karaktera"). Mozes jedino moralno da ga osudis, ali hebiga, onda mozes i pola Srbije takodje koja se bavi nekom vrstom prodaje/trgovine/komercijale. Jedino sto nisu svi toliko upadljivi javnom mnjenju kao ovaj tip.
                          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Tomic
                            CBC Veteran
                            • 20.06.2007
                            • 182
                            • Zrenjanin
                            • Audi A4, Corsa C

1.Kada cemo muz i ja prestati da budemo podstanari
                            Milan: Kad kupite stan
                            Eto

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Sad nadjoh, ima i stranicu na Facebook-u

http://www.facebook.com/pages/Milan-Tar ... 4478?ref=s

Odgledajte ova dva klipa koji su na linku iznad. Ja nisam 10 min mogao da se sastavim od smeha kada sam ih video

Comment

• Vucko_Alfista
                                CBC Senator
                                • 04.04.2008
                                • 219
                                • Niš
                                • Alfa 166

Mislim sta da kazem pokidao sam se od smeha ! Lik ih `ladno hebe u mozak! (e sad da li ga uopste imaju,to treba da se ispita... ) Uopste mi ne ulazi u glavu kako moze da zovu ovakve gluposti da li je moguce da veruju u slicne stvari!?! Ok,znam da postoje oni koji su totalno razocarani i da bi probali i to na kraju pa cak i da ne veruju! Nemam reci za tolike gluposti..... Osim naravno sto se mi i veci deo naroda cepa od smeha....

Comment

Working...
                                X