0-100 1 sekunda
Collapse
X
-
0-100 1 sekunda
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?Tags: None
-
-
-
AUUUUUUU!
Ovaj do 300 ubrzava kao i ja do 40
Ma ovo nije zdravo za ljudski organizam ,tu se stvaraju takvi pritisci u unutrasnjim organima da me sama pomisao na to stiska u predelu grudnog kosa posto sam takvo lose iskustvo imao sa mnogo manjom konjazom.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Pa ne bi da bude partibrejker, ali ubrzanje i nije neko vanzemaljsko...
Ovaj skyline ima za 0.1 slabije ubrzanje, ali sigurno ima dosta manje konja, koštao je manje da se napravi i da nije nalepljen reklamama, izgledao bi kao bilo koji drugi Skyline.
Svaka čast čoveku na uloženom trudu i novcu, ali očigledno je da su mu performanse bile tek na drugom mestu, a skretanje pažnje na prvom
Comment
-
-
Performanse na drugom mestu))))))), pa najbolje je da stavi jedno 8000KS iz dragstera i polomi i sebi i familiji vrat kad cimne sa semafora
Jel moze/sme da se poredi Formula 1 ili Konkord sa Skyline-om, ili ih i tu Sky dere posto je dzaba i deluje kao da je za do pijace
Comment
-
-
Šta nije u redu u onome što sam ja rekao? Aj malo ozbiljno da pričamo.
Pre svega da kažem da skidam kapu tom čoveku i ni jedne sekunde ne pocenjujem njegov rad, a u ovaj tred sam ušeo samo da kažem ljudima da te performanse mogu bolje.
Onaj Skyline koji sam ja okačio nije najbrži na svetu, ima i bržih. Što taj baja sa 2200 konja ne okači svoj video snimak? Da nije to možda jednom izmerio na valjcima i sada se samo slika pored svog statičnog automobila.
Dokaz da čovek želi pažnju na prvom mestu jeste ta laž da ide do 100 za jednu sekundu. Pokušao sam da izbegnem to u prvom postu, kako ne bi nekima rušio snove, ali sada moram da kažem da je to u najmanju ruku laž.
Što se Skyline tiče, nemam razloga da pričam o tom automobilu, nisam portparol ni Nisana ni japanske ambasade.
Comment
-
-
BTW, evo snimka Andijeve mašine
brutalno ubrzanje, nema šta, ali na ovakvim trkama jedna milisekunda može da znači da si poražen, pa baš zato ne treba uzimati Vauxhall Victor, nego neki provereni auto za ovakve stvari
Moram opet da ponovim. Ne pričam ništa protiv čoveka, naprotiv, mislim da je genije, jer je sve uradio sam, svaka mu čast na entuzijazmu i zavidim mu na hobiju
Comment
-
-
evi englezi sve napucaju do daske , 200 000 $ moz napraviti macka da ide tako
ali ajd takvi su oni vole da uvecaju
sta bi rekli onda na ovoga
http://www.youtube.com/watch?v=W20xYe9a ... ed&search=
jos jedna video o autu vezanom za temu
Comment
-
-
Ma znamo i mi da ne moze 100 km/h za jedan sekund. Ono, fizika, inercija i tako to, pa trakcija frikcija i bla bla... Ali, ovo je posveceno samo liku koji je ulozio brdo para za auto koji nema prakticnu svrhu i to koji auto Vauxhall Victor, za koji je malo ljudi i culo. O tome se radi.
Cast ludacima koji rade tave stvari
Znamo da ima i bolje i brze i sa manje kubika, goriva, sa vise pameti...
Nije o tome rec..
Uh, i ja se smorih, kako li je tek vama ?!
Comment
-
Comment