KISS
Collapse
X
-
Deluje, samo je pitanje koja je cena?
Ako nije mnogo skuplji od dvd/vhs kombo uredjaja onda je bas interesantan
mada kad pogledam sad jos jednom ovo je vise nego zanimljivo, pogotovu pauziranje televizeijeTurbos make torque,and torque makes fun
-
-
250?
I funkcija remote startovanja snimanja mi se svidja, preko neta, player ima svoj unikatni kod
Vreme za "prinovu"
Bude deo kucne mreze , deluje bash zanimljivoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Samo 250 eura?? Neverovatna masina...
Kod nas ce biti 500 verovatno...
Ja sam pre 2 meseca kupio Panasonic DVD recorder bez HDD-a znaci direktno reze na dvd(u principu radi isto kao vhs-rekorder samo sto reze dvd i podrzava sve moguce...) i platio ga nesto preko 200...
Comment
-
-
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
hm, nista novo.
sat risiveri odavno imaju hard disk za time shift.
ja sam uzeo pre jedno godinu i po econo jeftinu verziju Win Fast USB deluxe II multi spravu od Leadteka.
isto snima na hard disk, ili direktno na DVD, konvertuje analogni video ulaz u digitalni u letu, ima FM radio koji snima u raznim kodecima, i MP3.
kostalo me oko 100 evra sve sa PDVom kod nas u maloprodaji. nema svoj hard disk ali preko USBa koristi hard od hosta.
nema ogranicenje duzine snimanja, koliko se prikaci hard disk na hostu.
ima i neku broadcast mreznu opciju, to nisam jos probao.
nedavno je izasla inovirana serija uredjaja sa hardverskim kodecima.
www.leadtek.com.tw
sprava zaista lepo radi, ima fini PVR softver.
ko god ima racunar uz dodatak dobija PVR recorder.
mada i ova cena je solidna posto sadrzi hard i sve je komplet.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
KISS558 je na trzistu vec 3 godine, gomila firmware se izmenjala dok nije sve protradilo i njihovi serveri nisu postali operativni.
Aparat je na NETu sam za sebe, u mrezi je kroz router, KISS -Link program ga vezuje preko FTPa prema mrezi.
To sto sam okacio je razlog posto je kostao 550? do nedavno, sad je sisla cena dosta nize jer se poceo prodavati po Scandinaviji na veliko.
Da napomenem da je aparat i firma pod B&O teknikom.
A disk od 300Gb je jako skup i tezak za ubaciti(zadnji firmware ima opciju za prihvatanje veceg diska.
Dakle sto je prednost je da je na 100Mbitnom LANu i da svaki film koji skinem na PC teram direktno.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacIma u M2 megastore u Grchica milenka da se uzmu VIVAX sa ja mislim 160GB i cena im oko 250 evra.Kolko znam ljudi su dosta zadovoljni ovom markom.Pa eto da se zna.
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 80GB - 231?
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 160GB - 267?
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 250GB - 285?
Cene sa PDV. Koga interesuje nek me zove na 065/3030-891 Milan i nek kaze da je sa cannon-a
Comment
-
-
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 160GB 214.20 eura
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 250GB 230.70 eura
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 80GB 190.00 eura
Izrazene cene su bez PNB,placanje u dinarskoj protiv vrednosti.
To u cene bez PNB
Ako racunamo 18% PNB onda je
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 160GB 252.76 eura
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 250GB 272,23 eura
VIVAX IMAGO DV-RHD100, DVD SNIMAC, HDD 80GB 224.20 eura
sa PNB bez Cannon dodatka
Ajd se preracunaj jos jednom
Nema ljutish, samo surfam
PNB = Porez na brzinuAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment