Da ne otvaram temu....zna li neko dobar "recepat" za toplu cokoladu?
Topla cokolada
Collapse
X
-
Kupi cokaladu za kuvanje, istopi je, dodaj mleko i pusti nek se "krcka" par minuta
-
-
zatim umuti slatku pavlaku mixerom da bude shlag od nje, i prelij napitak sa njom u sholji.
Na to dodaj izrendane ljuskice chokolade odozgo.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOST
Comment
-
-
Originally posted by Bane?na kraju to sve liči na puding od čokolade, ali ga nazovu "topla čokolada"Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by SashaKupi cokaladu za kuvanje, istopi je, dodaj mleko i pusti nek se "krcka" par minuta
Preslatko...ne moze da se jede-pije.
Ima li neka odredjena cokolada? ili sto neko rece iz kesice?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
@M-Power ..ima TOPČOK .. u kesicama,pise na njoj kako se muti,razmuti se u šolji vrućeg mleka ( vole moja deca da tamane) ..
vidi u Cmarketu i maxiju..treba da ima .. kupis kutiju ,unutra ima kesice pa samo pravis..
a verovatno ima i strane neke..ali nisam kupovao ..neznam.
ili : http://www2.serbiancafe.com/kuvar/10/477
ili : http://www.coolinarika.com/recept/700932Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
ja sam pio zadnji put vrx toplu cokoladu u jednom kaficu pored takvuda...na raskrsnici ulice kneza milosa i one gde su ambasade mislim da je krunska...pre vise od godinu dana sigurno i mislim da je bila negde oko 180din
ovo sve ostalo je njesra veliko....pogotovo taj top cokI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Originally posted by M-powerOriginally posted by SashaKupi cokaladu za kuvanje, istopi je, dodaj mleko i pusti nek se "krcka" par minuta
Preslatko...ne moze da se jede-pije.
Ima li neka odredjena cokolada? ili sto neko rece iz kesice?
Comment
-
-
Mozda, mada probao sam i sa min. cokolade isto je slatko i nije to to...a ocu gusce da moze i na kasiku....probacu s gustinom.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment