prvenstvo prolaza
Collapse
X
-
Za Bgd bi dobro doslo takvo vozilo...Pa kada neko zakasni na semaforu,a ti ga poguras... Ili ako te neko zagradi, a ti ne moras da trubis!!!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ne mogu da verujem, pa pokupi li onog tipa sto je prelazio ulicu na pesackom ostrvu ispred bandere.
Kako li se osecaju ti ljudi dole, znaci stvarno nema stajanja nigde. Ako stojis onda si meta, vrlo jednostavno i to je to, nema veze sa inteligencijom.
Slicne vulgarnosti, ali u blazoj varijati su mogle biti vidjene u Bosni, od Unhcr-a, i Sfora kasnije, i oni su vozili po beloj manje vise. Ali sam cuo da su im neki likovi sa sleperima izbacili malo poluprikolice pri savijanju udesno pa je bilo malo havarija ali ne znam konkretno.
Comment
-
-
ETO ,AMERI!!!!!!!!!!!
Pa dok sam gledao ovo i smejao sam se i zgrazavao. Smesno je to sto ide i razbija pretezno opele ,mislim koliki kreten treba biti da cuknes autobus?????!!!!!! Sa druge strane kad pogledas te jadne ljude tamo ......
sta oni mogu sad da promene ,mislim vozis se normalno ulicom i ide ****** i udara te od pozadi ,napravi ti stetu i ode onako smekerski.....
Toliko mi je jadno ovo sto sam odgledao da nemam reci ,prokleti bili ti ameri gde god su se pojavili pravili su neka s*anja i nanosili zla ljudima ,e da oce da im se desi Miladin(Bin Laden)ponovo ,zasluzuju SVE NAJGORE!
Mrzim ih iz dubine duse!!!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment