Kako bre ne sme da te zaustavljaju u bosni kad su drugaru Booleru hteli da pishu kaznu shto mu je na shoferci pisalo prasonja.A zna se kako cimaju tamo bg tablice i kako morash da platish neku kaznicu chisto eto.
Policijska brutalnost
Collapse
X
-
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Sarajevo.
za ovu "nasu" Bosnu znam. pitaj me zasto sam vozio 30 na sat kroz pola bosne...i na kraju me hrvat u delu koji prolazi kroz federaciju zaustavio i trkeljisao 10 minuta proveravajuci sve zivo. i jedva mi nekako oprostio sto mi nije radilo svetlo za zadnju tablicu. a ovi nasi mi uzeli 5e za prekoracenje brzine. bilo 40 a ja isao 50. ma zamisli samo. druga tema, da ne offiramo.
.
Comment
-
-
Niko se ne ponosi, to je jasno, u svakom zitu ima kukolja, i to opasno mentalno bolesni.
A i btw
Nije korektno govoriti o stvarima na osnovu ne provjerenih prica.
Policija smije svakog zaustaviti radi rutinske kontrole, osim diplomatskih tablica. Ne bi dalje da komentarisem "nasu" Bosnu, ucili smo geografiju > Bosna i Hercegovina > 51.129km2.
Bespotreban off za ovakav jedan forum.
Comment
-
-
hm, kenno i u zaustavljanju i kontroli postoje pravila sluzbe ili standard operative procedures. znaci ne mos se bas, ak si polismen ponasat ko bancho. btw koliko polismen ima prava tj ovlasti - 2 x ima vise i odgovornosti. problem konkretno (u hr) je to sto se sve umota u "opravdana upotreba sile"; "zastita drzavne tajne"; "osiguranje VIP osoba (citaj politicara/kriminalaca). mislim, ili da rade po pravilu ili nek odu sjec drva po sumi. definitivno, kod nas je policija ogledalo a)ministra b)drzave c)sustava d)odgoja"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Ne znam po zakonu da li smiju ali mene su dosad nebrojeno puta zaustavili pod izgovorom rutinska kontrola ili kontrola saobracaja.Pogleda dokumenta,malo zagleda auto i dovidjenja.
Samo jednom me zaustavila interventna na semaforu u Loncarima u jedan ujutro,dok su pretresali kola i trazili oruzje ja se 15 min smrzavao napolju.
U principu nikad se ne upustam u pricu sa policijom,samo kratko odgovaram ako nesto pita tako da i oni brzo izgube interesovanje i puste me.VW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
Comment
-
-
Kako god bilo ovo postaje ozbiljan problem.
Juhe uveche u srpskih vladara su pretukli dechka ovi iz interventne zato shto je kao proshao brzo kroz Slaviju.U radu napravio je prekrshaj ali to i dalje nije razlog da nekoga biju.Igor ce malo bolje objasniti dogadjaj al poenta da je dechko isprebijan bez nekog razloga.
E sad ne znam tachno ali valjda je neki Bozhovic smenjen ili je on doshao sad na mesto shefa policije ili minstra ne znam.
Uglavnom znam da je taj prethodni pocheo da opsno pritiska pojedince ili grupe u policiji koji su pravili sr....a.Uglavnom sad je semnjen i opet su se opustili.Tako da mozhe biti vrlo zajebato...
Comment
-
-
Ja imam lepa iskustva sa policijom, OSIM sa saobracajnom policijom...sa njima imam gadna iskustva...rutinski pregledi, prekoracenje brzine, i sl., to im uopste ne zameram, napravio sam prekrsaj, sam sam kriv...ali kad me zaustave i IZMISLE prekrsaj, e to vec nije u redu...My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
mislim ne znam cemu frka....
desava se po 2-3 ovakava incidenta dnevno i prodju ne prijavljeni i ako ih prijavis nema nade velike....
ja sam 2 puta pisao da su me tukli ...1X bez razloga 1x sa razlogom i boli me uvo...mislim razlog je jednom bila psovka komandiru interventnenenamerno upucena al jbg nisam mogao da se izvucem ...
najnovija stvar koja se desila jeste da su pre jedno 2 meseca pretukli mog ortaka Vuka na sred raskrsnice kod yubc-a u 9 ujutru...
trazili mu da obrise krpom broj motora (pre toga su mu razbucali kola skroz) sto je odbio i kad se pandur smilovao da sam procita i obrise hteo je da mu odnese auto zbog greske na broju 5 i S sto je cesto kod Honde...
kad je ovaj odbio da mu odnesu onaj ga je na sred raskrsnice odalamio 2X bez razloga...naravno auto nije odnesen jer je policajac koji je dosao sa paukom video sta ovi iz interventne rade...trazio mu je broj znacke i sve prijavio ali nece biti nista od toga...
zato pamet u glavu i advokata uz sebe pa da vidim sledeci put da me neko pipne ...ima da im uzmem sve pare koje imaju....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Ne znam ima li koristi prijavljivati ih njihovim predpostavljenima,ali ako advokat u tvoje ime podnese tuzbu zbog maltretiranja i fizickog napada od strane OSL mislim da su u tom slucaju velike sanse da taj pandur popije prijavu pa i nesto gore,a tek ako taj dogadjaj osvane u dnevnoj stampi..... =]
Comment
-
-
Pa kad policija uleti u bigz i isprebija ko zna koliko ljudi bez razloga i povodom toga se nista ne desi kako onda ocekivati da se nesto desi kada te samog isprebijaju... Njih cetiri OSL-a ce da svedoci da si ti ometao sluzbeno lice u obavljanju poslova bezbednosti.
Odredjeni delovi policije deluju kao organizovana, dobro naoruzana i mnogo iskompleksirana nasilnicka grupa ljudi koja u zadnje vreme opet ima tendenciju da se siri. Ne bih sada u politiku ali kada covek koji je obijao trafike postane prvi covek policije ne moze se bolje ponasanje ni ocekivati.
Comment
-
-
Neko gore rece da u svakom zitu ima kukolja..
Slazem se ali,
Ako taj kukolj u zitu ima znacku, uniformu, pendrek i pistolj...
Bilo je neprijatnih situacija, malretiranja, nikada me nisu fizicki napali. Da jesu neznam kako bih odreagovao, sigurno bih se trudio da zapamtim dobro lica i brojeve znacki. Ja nemogu da se bijem jednostavno nisam takav, nedam na sebe, znaci morao bih da drugacije reaujem, pokusao bih i sa advokatima, ako nebi to islo sta bi mi drugo preostalo...
P.S.
I ja imam pistolj, a on je samo covek od krvi i mesa, znaci ukoliko nemoze zakonski, sta mi drugo preostaje...
Comment
-
-
Jel se secate ovoga?
Slobino vreme.. skidam ubrzo to sa servera a neko ako hoce neka zakaci na rapidshare ili sl sajtJedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Comment
-
-
Comment