Plin do vrha, benzin oko 1500 din po potrebi, kad kazaljka dodje ispod cetvrtine, diesel do vrha ili skoro do vrha.
Koliko goriva sipate
Collapse
X
-
Od 68 litara rezervoara, sipam izmedju 58-62 litra svaki put.
To u Srbiji bude u proseku svaki drugi dan a u Svedskoj u preseku na svaka 4 dana .Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Sada sa dizelom kad padne na 1/3 sipam 2000, otprilike 2x mesecno.. Jedina mana koju sad vidim je to sto sam ranije sa corradom u svakom trenutku pouzdano znao na kojoj pumpi rade najbolje ribe sto peru prozore, a sad ne znam ni dal ta usluga jos uvek postojiJedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Comment
-
-
Uplatis 20 dolara, odobre ti na pistolju da sipas za toliko, ti ubacis pistolj, pustis da puni i on se zaustavi kada ispuni kvotu...
Ja uvek dopunjujem rezervoar kada padne na dve trecine, sem kada sipam neki aditiv pa pustim da tu smesu smlati do poslednje trecine... Na Vectri je to 3-4 puta mesecno...(da, u pitanju je dizel). U Corollu se sipa svaki vikend, pa koliko se potrosi u medjuvremenu (1,4 dizel), ali to ne bude puno!!!! Par puta sam preskocio dopunjavanje Corolle i poslednjih mesec dana, dva puta nedeljno ide u servis... Stalno prijavljuje prljav filter goriva...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Plin kada predjem 250-300km supam pun, koliko god da stane, a benzin dopunim pun rezervoar,svako 3-4 sipanje plina oko 5-10l.Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Sipam plin za 1000 dinara obicno... To mi traje oko sto kilometara po gradu, pa sad... koliko se vozim - toliko cesto i sipam. A benz sam sipao zadnji put 8. avgusta prosle godine. Ceo tank. Ali, ukapirao sam da nemam potrebe da vucaram pune tankove naokolo (kad ne idem na put), jer je to kao da vozim dva dzaka cementa u gepeku (90 kg benz+plin, da ne racunamo plinsku instalaciju) - cemu to?"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
10-15-20?(11,3-16,9-22,6litara), kako kada, sipam cim krene da se pali lampica od rezerve, ne volim kad blinka, a i nemam potpuno povjerenje u pokazivac nivoa goriva(yugo)
Inace sipam super 98, olovni.
Potrosi sve sto mu naspem, ranije sam sipao za max 10? - vozim po gradu tako da dostupnost goriva nije problem, problem je bila kradja goriva, a bravica na vratancima slaba.
Kada idem negdje dalje, na put, zna se - do cepa.
Comment
-
Comment