Znate šta, nekrofiliju leči psihijatrija... manje ili više uspešno, ali mi od Kurira nikako da se izlečimo već 5-6 godina...
nekrofilija
Collapse
X
-
koliko god da to vecini nas zvucalo odvratno, nekrofilija kao takva je bolest, isto ako i shizofrenija ili kleptomanija, i takvima ne treba medijski lin?, nego lije?enje.. iskreno, mislim da pedofili rade puno vise stete od nekrofila...
Comment
-
-
Ovaj put kurir je u pravu. Prica je tacna!
Najbolja drugarica moje sestre ima koleginicu sa faksa cija cimerka je devojka pomenutog bolesnika u novinama. Pricu sam saznao samo par sati pre izlaska stampe na kioscima.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Originally posted by monkeykoliko god da to vecini nas zvucalo odvratno, nekrofilija kao takva je bolest, isto ako i shizofrenija ili kleptomanija, i takvima ne treba medijski lin?, nego lije?enje.. iskreno, mislim da pedofili rade puno vise stete od nekrofila...
Comment
-
-
tuzno je videti takve poremecaje za koje ljudi koji ih nemaju misle da se to desava tamo negde a ne u svom gradu. skrnavljenje posmrtnih ostataka je nesto stvarno najgore. to je moj stav.
sto se istinitosti price tice, ja sam pitao kolege u redakciji zasto "Vesti" nisu slova objavile o tome kad ceo balkan bruji, hrvatski mediji samo se nasladjuju, na primer index.hr. zid.ne znam zasto moja redakcija to nije ispratila ali znam da se trude da vesti koje nemaju dobru osnovu, cvrste dokaze i cinjenice nikad ne objavljuju. da li je ipak to sve dobro zataskano, ne znam.
u svakom slucaju, tuzno....
Comment
-
-
Listajuci jucerasnje novine... i policija i psihijatrijska kliknika L. Lazarevic.. demantuju da je takav lik priveden i da je bio na posmatranju....
Jedina je razlika.. sto je demanti bio u ozbiljnijim novinama nego sto je qrir.... koji je obicna papirlologija koja zgrce pare...
Svi dobro znamo da laz prodaje novine... a dovoljno je u sutrasnjem izdanju da se pojavi izvinjenje jer je info bio netacan... i pojeo vuk magarca...
To radi u Herald i Times i svi zivi... zasto ne bi i Qrir....
A i postavlja se pitanje... kako je lik mogao dva ex-pacijenta da dopremi iz KC.. do kuce na vracaru...(da li taxijem ili svojim autom)... pa da ih popne u stan... pa jos malo sexa... pa da ih vrati vlasniku.. tj u KC....a da ga bas niko ne primeti... i sta ti ja znam...
Doduse... Ne navodi se ni ime doktorke ili doktora koji je nasao tu bakterju na ustima i vaginalnom delu te devojke.... Ne pominju se ni inicijali devojke... ni ime a ni inicijali nekrofila... a da ne pricamo o imenu ili vodji sluzbenih lica... koji su priveli N.F... i odveli u Lazu... a tamo je bezimeni Dr primio N.F na posmatranje...
Sve mi to zvuci na lose spremljen SF koji bi povecao tiraz Qriru... jer oni do sada nikoga nisu uvredili.. nicija osecanja nisu dotakli.. nema povredje na rasnoj politickoj i verskoj osnovi... a nisu nijedno ime pomenuli da bi mogli da ih tuze.... A prodali su dobar tiraz...
Eto toliko..Ja sam tvoja zlatna želja i ispuniću ti ribicu tri puta!
SAAB 9000 S Turbo i Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited
Sta ces lepse od te spojke ima li sta bolje? IMA To isto ali novo
Comment
-
-
Kurir zna da slaze ali ova prica je 100% tacna i cuo sam za to 10 dana pre nego sto je izaslo u novinama. Moja prijateljica poznaje devojku kojoj se sve desilo. Deluje neverovatno ali je ovaj put istina.
Comment
-
-
Aaaaaa, ti si lood!
Meni je cudno da to moze da prodje tek tako, jbmti drzavu..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Pa kad pedofil dobije godinu dana corke onda nekrofil i treba da bude oslobodnjen. Ja bih i jedne i druge osudio da povecaju potrosnju elektricne energije a porodici bih isporuucio racun za utrosenu struju - sto stolica da radi o drzavnom trosku?
Comment
-
Comment