Volite li stripove

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Volite li stripove

Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Naravno, ali primećujem da ovi današnji klinci uopšte ne umeju da čitaju stripove.
    Meni su bili omiljeni, a i sada su Alan Ford, Srebrni letač, Poručnik Bluberi, Džeremaja......i da ne nabrajam, uglavnom mnogo volim strip kao sredstvo komunikacije!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

@tetak
      pa sadasnji klinci necitaju ali ih gledaju na TV-u
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

kako ih bre gledaju nema toga na tv-u

mister NO, komandant Mark, Tex viler, Blek stena, Marti Misterija, Dilan Dog, Zagor, Kapetan Miki....nekog sam izostavio ne znam kog....

uglanom imaju da se kupe na zelenom vencu..ispod oni sto prodaju novine i to.....
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Shto se Alan Fordova tiche mislim da sam prochitao 96%.Ovo ostalo bash nije moglo da se nadje.Imao sam kod kuce oko 300 primeraka neki su se i ponavljali 10ak njih.Al sam ih na kraju prodao.Probao sam ove sad shto izdaju da chitam al nije to to.
          Sad sam pokushao opet da prikupim al dosta nema a i skupi su s obzirom koliko komada bi uzimao.Tako da se samo secam

I love my

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Jbg, sam moram da zvu?im ko svaki matorac, ali to je bilo mnogo romanti?nije vreme. Se?am se kako bi se leti društvo iz kraja okupilo i do kasno u no? zezali bismo se prepri?avaju?i samo fazone iz Alan Forda.
            Nau?io sam da ?itam iz stripova, a kasnije i mnogo toga o životu.

Sada imaš da kupiš skenirane stripove, pa i AF. Ali nije to to. A valjda smo i stariji. Mislim da moderna tehnologija uništava (ili bar srozava) zna?aj muzike, filmova i stripova...

Tako meni keva da 100 maraka da na ekskurziji u Trstu kupim jaknu, a ja se vratim sa tri plo?e. Htela je da me ubije, al sam posle toga bio glavni u kraju.

Danas iza?eš na ulicu i za 100 kinti kupiš ceo opus neke grupe. Što bi se reklo... MP3 u 3PM!!!

Al, opet živimo u 21. veku...Voleo bih da mi se dete, kad mao poraste, više ?ita stripove, a manje igra na kompjuteru.
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• greywiendog
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 421
              • Stara Pazova

Ne znam zasto, ali nikad me nisu privlacili stripovi
              Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• dfast
                CBC Senator XXL
                • 26.05.2005
                • 1302
                • Hoofddorp NL /Bgd

Ja sam bio sludjen stripovima, u pocetku Zlatna serija i Lunov Magnus Strip od kojih sam imao sigurno 95% Zagora i kasnije 100% MisterNo-a. Ranije 80' je breza stripova bila ispred Americke citaonice u Knezu i ne znam koliko sam para tamo potrosio. Od ostalih izdanja tu je bila Stripoteka a omiljeni "junaci" Modesti Blejz, Rip Kirbi, Mandrak koji je isao u posebnom izdanju, Gigant u kome sam trazio Bob Moran-a. Teks Willera sam voleo ali mi je ipak bio suvise spor za to vreme.
                I odjednom kako sam dosao iz vojske sve to je splasnulo i nisam bio u stanju da procitam vise nista. Cela kolekcija je zavrsila kod mladjeg burazera koji je to rasprodao cini mi se sve osim Mistrer No-a koga imamo i dan danas, nadam se jos uvek kompletnog.

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Ne...nikad nisam procitao ni jedan strip. Kao klinac sam citao samo auto casopise

Comment

• dfast
                    CBC Senator XXL
                    • 26.05.2005
                    • 1302
                    • Hoofddorp NL /Bgd

Bilo je i toga, Slovenacki AutoMagazin, a kasnije i nas Automobil. U osnovnoj sam imao preplatu na Tehnicke novine. Bilo drugacije vreme, nije bilo interneta, ali je bila krenula Erotika .

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Ja citao Automobil i posle Auto, a za Erotiku sam jos bio mali tada

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Slovenački "Auto magazin" je bio zaista odlična novina.Imalo je tu svega od automobila do motocikla, audio opreme, foto aparata i nautike.Dan danas imam neke primerke sa testovima mojih omiljenih modela!
                        "Politikin zabavnik" je, takodje, imao zapaženo mesto u mom životu.Tu je zaista imalo svega, a strip koji se u sredini objavljivao mogao se i ukoričiti.Kasnije smo sve to(stripove i magazine) prodavali i menjali na ulici.
                        Od erotike iz tog vremena ostao mi je u sećanju "Čik", a nešto kasnije i "Start".
                        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Sasha
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 4126
                          • Novi Sad

Ja uglavnom sve skupljam kao hrcak pa tako i stripove. Ima preko 100 kom. Alana Forda, par brojeva Stripoteke,zagor,blek...
                          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Čiča
                            CBC Senator XXL
                            • 14.12.2005
                            • 1621
                            • Beograd, Vidikovac

Ja sam sa burazerom koji mi isto godiste kao i ja (od tetke) komunicirao kroz citate raznih stripova. Niko nas nije kapirao

Citali smo sve sto nam dopadne saka.

Moj klinac od 6 god sada mi trazi da mu kupujem mikijev zabavnik, mozda nije sve otislo do djavola. A opet ima preko 50-tak DVD-ijeva sa crtacima. Vise ne razlikujem sve spodobe koji su glavni junaci u istim.

Stripovi su zakon, a ja jesam nostalgicni (kako me zovu u OPCS-u) ChiCha.

Inace taj Slovenacki je bio AVto a ne auto magazin? ili sam nesto pobrkao?
                            Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                            "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• 75ts
                              CBC Senator XXL
                              • 28.04.2005
                              • 651
                              • Beograd-Mirijevo

Citao sam samo Alan Forda..iamo sam gomilu, secam se trobroja,...kasnije podelio ko zna kome, kupovao sam i ove novije ..ali mi se cini kao da sam ih vec citao....misim da imam na nekom cd-u skenirane..nesto malo sam citao Druzinu od Vesala ili kako se vec zvala....takodje citao MisteNO, Zagor i Blek Stenu i Asterksa.

Comment

Working...
                              X