Fiat Bravo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Fiat Bravo

Ljudi hitno mi je potrebno da nabavim specifikaciju motora koji su se ugradjivali u baravo!!! Licno sam citao u nekom casopisu da su se u bravu ugradjivali motori 2.4 benzin i 2.4td i jtd.
    posto casopis nije nas ,a takodje se ni pomenuti motori nisu nikad isporucivali za EU.
    Posto je u pitanju opklada potrebno mi je da nadjem ovu informaciju negde i da je imam crno na belo!!! Opklada je banalna ali bilo bi lepo da dokazem da tako nesto ipak postoji!

Ajmo ljudi delajmo zajedno ko Boga vas molim

Ako usput neko nadje i nesto vezano za Kappu coupe 2.0t sa 240ks-a i to neka postavi obavezno
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

698 806 объявлений о продаже машин от частных лиц и официальных дилеров . Цена и отзывы на новые и бу автомобили. Кредит, страховка и проверка по VIN

698 806 объявлений о продаже машин от частных лиц и официальных дилеров . Цена и отзывы на новые и бу автомобили. Кредит, страховка и проверка по VIN

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Brabuse ,moram da ti zahvalim na extra brzom odgovoru ali nema ni jedan model koji sam ja trazio. Ako nadjes jos nesto negde postavi.

U svakom slucaju hvala puno ti hvala.

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

koliko ja znam ( a znam dosta ) u bravo ti motori NISU isli, 2.4 benzin je isao u stila a 2.4 jtd samo u mareu (od fiat grupe)
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Originally posted by Laki 55
          Brabuse ,moram da ti zahvalim na extra brzom odgovoru ali nema ni jedan model koji sam ja trazio. Ako nadjes jos nesto negde postavi.

U svakom slucaju hvala puno ti hvala.
          Nema na cemu

Kao sto vidis, u Bravo nikad nije isao 2.4 motor. Isao je u Stilo 2.4 benzinac sa 170ks, petocilindras

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Ni u Lanciu k coupe nikada benzinac od 240, vec od 220 kS.
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• civi
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1492
              • Pozarevac

u kappu kupe isao 2.4 benzinac od 170 ks , zamalo izgubio veceru na to
              Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
              - Kako to misliš, kočim?

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Proverio i ja...dakle laki izgubio si opkladu po oba pitanja
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

OFF Nervira me net....nece da mi otvara nikako cannon, hocu da pojedem komp!!!!

Nebitno, procitao sam negde da se ugradjivao 2.4 u brava, bas taj sto se ugradjuje u stila abartha i sad ne mogu da nadjem taj casopis da *ebe zec magarca.

Kapa coupe...mh pa nekoliko komada sam video pre nekih 2 meseca na mobile.de i pisalo 240ks.!?

Mozda sam naseo na neke nebulozne price ili stamparske greske ali bes jedno picance

Dobro, ljudi hvala u svakom slucaju pokusali smo ne ide i sta da se radi bicu ponizen na italijanskim vozilima ovakav propust sebi necu nikad oprostiti!
                  Jos jednom hvala evribadi

Comment

• *IvanT*
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2005
                    • 3234
                    • Srbija, Beograd, Kara

Kapa coupe...mh pa nekoliko komada sam video pre nekih 2 meseca na mobile.de i pisalo 240ks.!?

Pise i na tarbi, pa cik....
                    Mozda one imaju i 350kS, ali se fabricki nije ugradjivao jaci motor od 220kS.
                    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

O.k. Ivane,hvala na informaciji.
                      Mozda je nesto i budzenokao sto ti kazes ali mene to ne zanima nego samo fabricka snaga

Comment

• civi
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1492
                        • Pozarevac

www.carfolio.com
                        - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
                        X