Kako su na crash testovim u njemackoj dobili najnize moguce ocjene i dobili zabranu prodaje u EU, ove shangajske kopije audija A4 [img]http://www.jalopnik.com/assets/resources/2006/09/audi_maple.jpgsu se nasli u BiH. Slucajno sam bio u jednoj carinskoj ispostavi gdje sam vidio gore pokazane automobile. Sa druge strane parkiga se moglo vidjeti jos stotinjak vozila, ali mi se nije dalo hodati po kisi.
Kako god, poznati kao plagijatori ovaj put su se okomili na audi. Nebi to bilo toliko strasno da na crash testovima nisu pokazali da su izuzetno opasni za putnike. Naime, instrument tabla (sacinjena od najlosijeplastike ) se prilikom udesa sasipa u sitne ostre komadice i sjece putnike. Katastrofa. Na gumama nisam znao ni procitati ime proizvodjaca.
Eto ljudi moji, nek nam je Bog na pomoci.
Sto volim tu psihologiju u kupovini... kao kada Del Boy u "Muckama" kuka kako ne moze nikom da uvali ruske video rekordere jer su napravljeni u nekom "levom" sistemu i da ih prodaje po 5 funti, kako su losi, kako ovo, kako ono, a Trigger kaze: "Pa, evo hocu ja da kupim..."
@Starac .. .pa tako mi kaze jedan taksista...gledao u SAT reviji ..kaze mitchubishi mehanika,,ima klimu,,garancija,,,sta ga briga ko pravi..njemu je to ko vesh mashina.. ..
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment