KISA ABS LED KVAZI XENONI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

KISA ABS LED KVAZI XENONI

Znaci morao sam nekom da se pozalim, vracam se iz grada( Smederevo 30ak km od mesta gde zivim, bio kod devojke ), onako sav srecan,vozim lagano nekih 60 nasat i ulazim u Pozarevac(mesto gde zivim) blaga krivina na desno ( kontra ,****m li mu ma... ko je napravi) i iz suprotnog smera ide baja sa pijacarskim kvazixenonima koji biju nebu pod oblake(ide po sredini trake) ja cimnem malko volan na levo kad ono prednji tockovi sa kise direktno na poledicu , zadnji kraj kao balerina levo,ja udaram kontru cepam po kocnici (a idijotski ABS popusta i auto i dalje igra kao tinejdzerka na Stojine pesme) vidim ja da je djavo odneo salu ispred mene racva sa betonskim stubom koji drzi zastitnu ogradu, i ja se odlucih da cimnem rucnu pa ako stanem stao sam .... Napravim laganih 200 stepeni i naslonim levi kraj na zastitnu ogradu( a ves sam video icepan hladnjak predni deo , haubu i otvorene vazdusnjake) , izadjem napolje i vidim pocepan zmigavac i par ogrebotina na krilu prednjem i zadnjem braniku.... tako da sam mu skinuo nevinost , no kako je moglo da bude dobro sam i prosao
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Vala bas si dobro proso.

Mala sala ako si gledao film "kengur" pa u kladzi kad onaj "komentator" prenosi: jos jedan daaanak neiskustvuuuu
    Nadam se da se neljutis?!
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

Ma da mladjani kengur se baca poput pantera.... bar si me nasmejao u ovim trenucima iako vidim kako leti jedno 150veverica a taman sam hteo da kupim felne i gume , inace dozvolu imam 8god i do sada jedan razbijen retrovizor i ovo sad
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Dobro je dok nekrenu medvedici da lete
        Kazem ti da sam se samo salio ,neprebacujem ti nista.Svakome se desavaju nekes malerozne sitnice i od toga se ne moze pobeci!
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

Ma da sam divljao (kao sto znam ) pa da mi i ne bude krivo , nego ko penzioner zamalo da totalno ulupam auto sa 60.... za riplija
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• alexa05
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2006
            • 1769
            • Smederevo
            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Sredi masinu i preseli se kod devojke! Taman da budemo komsije!
            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• civi
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1492
              • Pozarevac

Pa bi ja al je ona 88 i jos zivi sa svojima
              - Kako to misliš, kočim?

Comment

• goshkealfa
                CBC Član
                • 20.10.2006
                • 91
                • Pozarevac

Originally posted by alexa05
                Sredi masinu i preseli se kod devojke! Taman da budemo komsije!

Dzabe, onda bi ubrzo nasao devojku u Pancevu ili B. Crkvi pa bi opet bila neka krivina - salim se naravno, eto jednog iskustva vise... auto ce srediti, bitno da je njemu dobro! Led je led!!!
                Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!

Comment

• mirko
                  CBC Senator
                  • 18.05.2006
                  • 202
                  • Prokuplje

E ovo je interesantno. za 4 godine koliko aktivno vozim, zna?i svaki dan, imao sam dva ?ukanja jedno pri 30 a drugo pri 40 km/h i to na lokalnom putu ne po gradu.

Ima nesto u tome
                  'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• goshkealfa
                    CBC Član
                    • 20.10.2006
                    • 91
                    • Pozarevac

Pa coveku se desavaju neverovatne stvari onda kada on to najmanje ocekuje- mozda zbog toga! Opasnost uvek vreba!
                    Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Znam shta bi te @stex sad pitao ... Jes' ti to sheftalisao ?

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

Moram da ti priznam da si imao srece... Mogao si i da se povredis i izgubis mnogo vece pare. Lepo ti izdvoji jedno 500 veverica kolika bi bila steta, pa potrosi 150 na servis i bices srecan, jer si ustedeo 350...
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• civi
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1492
                          • Pozarevac

Bih ja da imam tih 500 veverica, ovako ce ispravljanje malko da saceka... inace ovo je vec drugi put da imam vise srece nego pameti....Btw sad mi je jasno zasta sluze zimske gume....
                          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• mirdza
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2005
                            • 2437
                            • Katowice (PL) / Banja Luka
                            • AGP / W126

ehhh...kvazi xennon ja bih im oduzimao vozacku, svega mi!
                            a ABS stvarno ponekad zna da us*re stvar (moj prvi sudar je bio najvise "zahvaljujuci" ludilu ABS-a na ledu, iako sam imao 4 nove zimske). dobro je da si citav, bes auto! ti si njega kupio a ne on tebe
                            Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Dragon
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2006
                              • 963
                              • Beograd

Vozim 15 godina, imao sam samo jedno "ljubljenje" kola ispred mene mojom krivicom, nikakva steta ni meni ni njemu. Pre deset godina udario me covek od pozadi, nije me video...

ALI, JUCE fuckin` unbelieving -

Ostecen mi auto na 2 (dva) mesta, i to na parkingu, zadnji branik napukao, i prednje krilo okrnzuto - Steta takodje oko 150 evra.

Tako mi i treba kad sam parkirao kod pijace u nekoj uskoj ulicici...

Definitivno za grad treba imati neki mali auto, jeftiniji...
                              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
                              X