Znaci morao sam nekom da se pozalim, vracam se iz grada( Smederevo 30ak km od mesta gde zivim, bio kod devojke
), onako sav srecan,vozim lagano nekih 60 nasat i ulazim u Pozarevac(mesto gde zivim) blaga krivina na desno ( kontra ,****m li mu ma... ko je napravi) i iz suprotnog smera ide baja sa pijacarskim kvazixenonima koji biju nebu pod oblake(ide po sredini trake) ja cimnem malko volan na levo kad ono prednji tockovi sa kise direktno na poledicu , zadnji kraj kao balerina levo,ja udaram kontru cepam po kocnici (a idijotski ABS popusta i auto i dalje igra kao tinejdzerka na Stojine pesme) vidim ja da je djavo odneo salu ispred mene racva sa betonskim stubom koji drzi zastitnu ogradu, i ja se odlucih da cimnem rucnu pa ako stanem stao sam .... Napravim laganih 200 stepeni i naslonim levi kraj na zastitnu ogradu( a ves sam video icepan hladnjak predni deo , haubu i otvorene vazdusnjake) , izadjem napolje i vidim pocepan zmigavac i par ogrebotina na krilu prednjem i zadnjem braniku.... tako da sam mu skinuo nevinost
, no kako je moglo da bude dobro sam i prosao

Comment