lupo bi-moto
Collapse
X
-
Ja sam se zanosio bimoto Zastavom 128 sa dva turbo motora iz Honde Blackbird od po 300 konja ali koja bi tu prerada na sasiji ogibljenju i jos svacemu trebala ko zna, a i kako bi se rijesilo pitanje hladjenja motora pozadi
Comment
-
-
....
znam tipa iz vidjenja, zgoren je do kraja... inace nije iz pule nego iz funtane, 15 km od mene.
jos i dan dans nakon nekih malo manje od 10 godina se po gradu i okolici prica o njegovom skuteru od 80 cm3 koji je iso oko 140 km/h...
ako koga zanimaju podatci o tome mogu probat popricat sa njime...
Comment
-
-
Comment
-
-
@ monkey
hajd probaj da saznas nesto vise! posto na vwvortex nema bas puno informacija (ne racunajuci slike). jel se to vozi uopste?
BTW u BL je u fazi izrade 205 Mi32 (Mi16 bi-moto)
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Bas me interesuje kako to ide bez sinhronizacije oba menjaca. Trud i rad su stvarno vrh, ali me interesuje nacin funkcionisanja... Ili to moze samo po klizavim terenima...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Nema potrebe za sihronizacijom, oba su ista imaju iste prenose i diferencijale, jedna rucica salta oba, samo ne znam kako je iskombinovao da jedna pedala razdvaja oba kvacila. Dobro izgleda a verovatno i dobro ide, samo sto tu nema bas neke prakticnosti, vozis se u kabini sa motorom nazad, znaci samo 0-400m.
Comment
-
-
Pa da dok je kod limuzine poput 128 motor u gepeku kao kod starih Skoda tako da ne smeta
Comment
-
Comment