kupio zeni kola, pa ih polupao

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

kupio zeni kola, pa ih polupao

Saša ?unisijevi? u nastupu besa razlupao vozilo koje je kupio ženi za 8. mart, jer mesecima nije mogao da ga preuzme sa carine

UŽICE - Saša ?unisijevi? (37) iz Bergama u Italiji, rodom iz Kosjeri?a, prekju?e je na parkingu Carinarnice u Kraljevu razlupao ?eli?nom felnom svoj kvadricikl "ajham 500". ?unisijevi? je kvadricikl za 2.000 evra kupio još prošle godine u Italiji, a nameravao je da ga pokloni supruzi baš danas, za 8. mart. Saša je vozilo razlupao jer više nije imao živaca da ?eka da Institut za standardizaciju u Beogradu utvrdi da li se radi o putni?kom vozilu ili motociklu.

- Sve oko uvoza automobila uradio sam kako nalažu i naši i evropski propisi. Vozilo sam transportovao do Kraljeva i, umesto da poslove na carinjenju završim za jedan dan, kako se to radi u evropskim ili u nama susednim zemljama, duže od dva meseca ?ekam da Institut za standardizaciju u Beogradu utvrdi da li se radi o putni?kom vozilu ili motociklu i da li, u oba slu?aja, vozilo ima motor koji zadovoljava evropski standard "eko 3" - ispri?ao je ?unisijevi?.

On kaže da i u susednim zemljama, a i kod nas, u poznatijim servisima postoji uhodan i brz na?in da se dobiju svi podaci o vozilu, tako što se broj šasije ubaci u ra?unar i za samo nekoliko trenutaka dobiju svi podaci o vozilu, motoru...

?unisijevi? tvrdi da je u me?uvremenu više puta zvao i Kraljevo i Beograd da se raspita šta je sa carinjenjem njegovog vozila, ali da je uvek dobijao sli?ne odgovore, da "bude strpljiv". Pre nekoliko dana ponovo je otišao u Kraljevo s namerom da preuzme vozilo. Me?utim, tamo ga je ?ekalo novo neprijatno iznena?enje:

- Na parkingu su mi rekli da moram da platim ležarinu u iznosu od 15.000 dinara. Toliko sam se razljutio i zagalamio da su ležarinu odmah smanjili na 6.000 dinara. Rekao sam im da ne?u ni toliko da im platim i ta?ka. Na kraju sam odlu?io da uradim ovo što sam ve? uradio. Evo im sada vozilo pa neka se država sa njim slika - ispri?ao je za Kurir ?unisijevi?, pošto je u prisustvu carinika razlupao vozilo.

?unisijevi? je ju?e carinicima predao i pismo svoje supruge u kome je napisala da nema nameru da ?eka da se predmet reši i da se odri?e predmetnog vozila u korist države "jer ne želi da se i dalje gomilaju troškovi".

Od nadležnih državnih službenika u Kraljevu ju?e se moglo ?uti samo nezvani?no objašnjenje da problem nije do Carine, da su carinici ve? utvrdili da se radi o motociklu, ali da Institut u Beogradu treba da utvrdi da li motor vozila zadovoljava standard "eko 3". U Institutu, navodno, postoji tri hiljade sli?nih zahteva, a dok se oni ne reše, mora da se ?eka, a za to vreme, opet, potrebno je platiti troškove ležarine...

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

LINK

EDIT 004: skracen link
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

ovo voze kod nas oni koji nemaju dozvolu...
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Tako to izgleda kad hoće da ženi uvali igračku kao automobil!
        Šalim se, naravno!
        Kod mene su jedan Kawasaki kvad registovali kao automobil, ma nema veze samo kad je čovek završio posao!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Nenad
          CBC Senator XXL
          • 06.01.2005
          • 1364
          • BBgd/Mow

Kod nas se nista ne menja
          Boost or bust...

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Ladno ovo njesra kosta 10k eura!?
            Sto se tice ovog lika ja ga razumem ali verovatno bi sa tom felnom nekom glavu razbio pre nege auto!
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Kome?

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Kurir stvarno treba zabraniti, opet LAZ...
                https://t.me/pump_upp

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Zasto mislis da je laz?
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• AreOut
                    CBC Senator XXL
                    • 22.07.2006
                    • 590
                    • Zabjelo

Mozda poznaje covjeka?
                    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Ja ga poznajem, mislim novinara.
                      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

I slika koja je pratila tekst je originalna???

Ma daj, kurir je stavrno slican Svetu i Skandalu samo na dnevnom nivou.

Comment

• Dragon
                          CBC Senator XXL
                          • 15.11.2006
                          • 963
                          • Beograd

Tekst i slika su orginalni i tacni. To sto ti ne volis tabloide mogu da shvatim, ali su ti argumenti u ovom slucaju tanki.

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Ma nema veze, uzmi felnu i udri u sporet (stari) pa da vidim kako izgleda sporet posle nekoliko udaraca......

Mislim Kurir....

Comment

• Dragon
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2006
                              • 963
                              • Beograd

Ok, razbio ga je sigurno. Ostavljam mogucnost da je za potrebe fotografisanja odglumio akciju. Ali, kako se sve desilo u mom bivsem komsiluku i kako poznajem ljude koji tu rade, raspitacu se...

btw.
                              nazalost, bilo bi mnogo lepo da su u ovoj zemlji mnoge stvari iz Kurira i Presa lazi, ali nisu.

Comment

Working...
                              X