RAZNO
Collapse
X
-
Ko voli takve stvari, nek procita knjigu `Kratka istorija bezmalo svacega`, zaboravio sam ime pisca,Bil Krajson ili tako nesto, tamo je na duhovit nacin plasticno objasnjeno kako, zasto i zbog cega je sve oko nas takvo kakvo jeste....
Npr. da je Zemlja velicine graska, udaljenost do plutona bi bila 2,5 km....ili da je tezina svih mrava na zemlji veca od tezine svih ljudi na zemlji.....
..u principu, sve mozes da pretvoris u brojke i da se zabezeknes, samo je majstorstvo to pretociti u zanimljivu i logicnu pricu
Comment
-
-
Valente jesi smislio kako da se obračunaš sa SAM terminalima? Dočekao si da ti robot bude konkurencija ali bukvalno
Mislim ideja im nije loša to mu dođe nešto kao ATM,ali je ipak malo bušna hoću reći nije sve tako crno!Samo se ti požali nama Balkancima a naši kriminalni umovi će već da ponude rešenje!
Dakle...napravi se auto-ubica "opremljen" OBD2 konektorom pod naponom šta ja znam...20 000V i onda krenete u osvetu
Comment
-
-
Bosch created ?Directstart? for GDI engines. It starts a combustion engine by igniting a fuel-air charge without engaging the starter motor. ?Fuel efficiency is improved by up to 5%,? says Leonhard, ?and the starting is cleaner, quieter, and faster, while lessening the effort that would have to be exerted by the starter motor in extremely low ambient temperature conditions, or on motors with a large number of cylinders.? OEMs have the option of downsizing their current starter motors, or using a more frequent stop/start schedule with their current designs.
Comment
-
Comment