Gumball 3000 - 2007. edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

AKCIJA NEMA?KE POLICIJE
    PREKINULI TRKU OBESNIH VOZA?A
    Sedamdeset ucesnika ilegalnog relija "Gambol 3000"zaustavljeno je na nemackim autoputevima,jer je policija resila da prekine njihovo besomucno jurcanje po Evropi. Rec je o Britancima, Nemcima i drugima koji su svojim skupocenim automobilima (Lambordžini, Ferari, Porsse, Bugati, Rols-Rojs i druge slicne marke) krenuli na reli voznju po evropskim autoputevima ciji je cilj bio - Berlin. Odatle je trebalo da se vrate za London.
    Navodno, svaki ucesnik ove privatne, neprijavljene i zvanicno neodobrene trke uplatio je organizatorima u Londonu po 41.000 evra samo da bi mogao da se nadmece u ovoj raskalasnoj zabavi bogatih.
    Sve evropske policije vec godinama znaju za ovaj ilegalni poduhvat koji joss od 1999. godine okuplja imucne ljude zeljne provoda i brze voznje.

*Tekst je vlasnistvo izdavacke kuce ?Vesti? i zasticen je autorskim pravima. Autor: S. J.

.

Comment

• fantom
      CBC Senator
      • 24.06.2005
      • 218
      • Subotica
      • Fiat 500, StreetKa

Originally posted by Kanarinac
      Igor me zvao danas i rekao da je na autoputu video nekoliko ferarija al nije bio siguran da su gumball-ovski
      Zvao je i mene danas drugar i rekao da je video nekoliko "izlepljenih" automobila na auto putu...znaci Gumball garant...prepoznao je nalepnice, a nije ni on bas sporo vozio
      Old school...

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Znachi neki su zakasnili ili ishli preko Beograda.Bedak niko nije bio obaveshten

I love my

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Ma neka ih pohapse ko ih *ebe,da se neizivljavaju kao sad verovatno bi i podrzao tako nesto ali ovako treba ih sankcionisati. Volim da vidim extra kola,bio sam na proslom gambolu ali i tad sam govorio isto sto i sad!
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Boki
            CBC Član
            • 23.09.2005
            • 42
            • Zemun

Mislim da znam sta je taj tvoj ortak video...

Nadam se vec svima poznat Alex Roy je izjavio kako avio prevoz nije u duhu pravog Gumball-a i nije hteo da ide avionom za Istanbul, tako da je sa jos par timova krenuo sa aerodroma Kahn kod Frankfurta direktno za Atinu gde ostale takmicare cekaju automobili jer nisu mogli da idu u Tursku (Turci im zabranili). Tako da su verovatno prosli kroz Srbiju na putu za Atinu!

Comment

• AEROX
              CBC Član
              • 08.02.2006
              • 93
              • Nish

Prosli su sigurno kroz srbiju. Probacu da prebacim neke slike kasnije.

Comment

• Azrael
                CBC Senator
                • 29.06.2006
                • 278
                • Kragujevac

Ja sam juce video jednog Lamburghinia u Kg-u, ali mi nije jasno sta je trazio ovde?

Comment

• pbogdanovic
                  CBC Član
                  • 15.09.2006
                  • 22

Malo je OT, ali nije aerodrom Kahn (to je golman) nego Hahn, odnosno Han na srpskom.
                  KULTURAN?

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

Ma i ja mislim da bi nasi bili veci smekeri da su ih naterali da voze 120 km/h.I sad uporedite ovo, ali prvo uzmite u obzir da je ovo republika u kojoj su ustavom svima zagarantovana jednaka prava:
                    1.Ekipa lovana, sa besnim azdahama driftuje po nasim putevi kojom god brzinom hoce, nasi im masu.

i

2.Mi obican narod, koji imamo neka osrednja vozila(za nase uslove) moramo striktno da postujemo pravila, ne sme brze da se vozi, moze da nas prci(****) ko hoce, i nikom nista.

E da me jebu, ali to meni izgleda ko da nemaju svi ista prava, mozda gresim, mozda je moja logika losa(sto neki kazu )
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

kroz Austriju ove godine ne idu
                      pogodite zasto?
                      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• nismo
                        CBC Član
                        • 29.10.2006
                        • 84
                        • BG-Konjarnik

Ja sam juce video Lambo sav u nalepnicama na prikolici, na ulazu u Pozegu. Cini mi se da su bile gumball nalepnice posto smo se mimoisli.

Comment

• AreOut
                          CBC Senator XXL
                          • 22.07.2006
                          • 590
                          • Zabjelo

Kazu da ujutru dolaze kod nas, ah ko ce ustat prije 12 majku im
                          http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by stefanves
                            Ma i ja mislim da bi nasi bili veci smekeri da su ih naterali da voze 120 km/h.I sad uporedite ovo, ali prvo uzmite u obzir da je ovo republika u kojoj su ustavom svima zagarantovana jednaka prava:
                            1.Ekipa lovana, sa besnim azdahama driftuje po nasim putevi kojom god brzinom hoce, nasi im masu.

i

2.Mi obican narod, koji imamo neka osrednja vozila(za nase uslove) moramo striktno da postujemo pravila, ne sme brze da se vozi, moze da nas prci(biiiip!) ko hoce, i nikom nista.

E da me jebu, ali to meni izgleda ko da nemaju svi ista prava, mozda gresim, mozda je moja logika losa(sto neki kazu )
                            Pa zamisli kad bi svaki dan vozili kroz Srbiju kako voze ovi sa Gumball-a, koja bi to anarhija bila u vec anarhicnoj srbiji, ovi prodju jednom u godinu dana tako da mogu i da razumem sto ih ne kaznjavaju.

Comment

• AreOut
                              CBC Senator XXL
                              • 22.07.2006
                              • 590
                              • Zabjelo

Ja bas zato i ne mogu da razumijem al dobro

Btw prodjose neki Gallardi kroz BR bas me zanima oce li obrnut na PG pa preko Trebinja do DU ili pored mora.
                              http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• RS-6
                                CBC Senator XXL
                                • 24.07.2005
                                • 581
                                • Montenegro-Bar
                                • 2x AR I BMW 330XI

Kroz BR su maloprijed prosli.Otisli su valjda put HN.Kola koja sam mogao da vidim su: Gallardo (nekoliko komada),Murciélago,Ferrari F430 (nekoliko komada),Ford GT,Porsche Cayenne (nekoliko komada),VW Golf V R32 i jedna Honda.

Mozda bude slika.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

Working...
                                X