24. mart - svetski dan bez racunara
Collapse
X
-
Najradije bih sve to pobacao, jer već odavno primaćujem kako uz PC i mob. gubim slobodu!
Mislim da pravi lafovi uopšte i nemaju mob. jer nikome ne moraju da se javljaju!Tu "pogodnost" jednostavno ostavljaju "nadničarima"!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Hih,, Srbija, Tetak, poenta je da narod koji pokrece ovakve akcije boluje od stresa da mora biti pristupacan 24 sata dnevno.
A osecaj slobode se dobija radom. Malo si preterao sa opisom o gazdama i nadnicharima, ipak nismo svi u moralno istim vodama.
Na zapadu je biti nepristupachan momentalno "greh" a sloboda o kojoj prichash je misaona imenica, ni kad se ode na godisnji nemos ugasiti "zivot" a spravice koje nekoga opterecuju i ako ima takav osecaj ima pravo da izabere da ih nema.
A koliko ce dugo opstati to je vec nesto drugo.
Nemoj bre da gasish svetlokad vec imash potpis:
Neka bude svetlo.....
PS: Ovde su dani kratki mora da svetli nonstopAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa, bas sam se nadovezao u jednoj drugoj temi, PC mora da radi, zemlje koje ih imaju a nekoriste IT tehnologiju uskoro ce biti pregazene.
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 404#243404
je primer da sve radi non stop, dakle, sve je u zadnje 2 godine u SWE po principu samousluge, dakle, ulogujes se sa E-Legitimacijom i odradish sve sto u vecini zemalja sveta mora da se koristi neka veza da ide brze
Sto mannje ljudi u aparatu to bolje po sveAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
-
Znaci, nema sanse... ni u teoriji, mogu verovatno da iskombinujem nekih 18-20h, ali moram da sednem makar na 1h, i sekire padale..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Originally posted by TETAKNajradije bih sve to pobacao, jer ve? odavno prima?ujem kako uz PC i mob. gubim slobodu!
Mislim da pravi lafovi uopšte i nemaju mob. jer nikome ne moraju da se javljaju!Tu "pogodnost" jednostavno ostavljaju "nadni?arima"!
Daleko sam od toga, ali me sve vise smara ta povezanost na "struju".
@ Boost, zar sa "zapada" ne potice izreka "ne dao bog da ti gazda da mobilni i sluzbeni auto", time te postavlja za modernog "roba"?Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment