Znaci, na poslu imam umrezena 4 kompa, adsl vezu i ne dozvoljava mi da saljem mail jer neki od racunara salje spam poruke. Kako da nadjem ko salje i koji program bi mogao da spreci ovako nesto? Fala!
Postao sam spammer!
Collapse
X
-
Izgleda da sam i ja spamer :x . Ne znam sta da radim. Malopre mi je stigao mail da poslata poruka nije stigla na adresu urosiaa@rolls-royce.com a sadrzaj poruke je prodaja vijagre, valiuma itd...
Da li to znaci da se sa moje gmail adrese salju spamovi okolo? SBB me je vec dva puta iskljucivao sa neta zbog slanja spama, mada mi nije jasno kakve to veze ima sa njima kada je u pitanju webmail. Komp redovno cistim updateovanim antivirusom i adaware-om, imam i firewall...
Saveti?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Spamuje, spamuje, mame mu ga...
Ne mogu samo da provalim gde je. Inace, koristim original NOD32 sa najsvezijim update-om (posto sam stalno online, uzima sta mu treba), adaware, firewall...
Ne znam da li bi pomoglo da umesto outlook express-a koristim npr. Pocomail ili nesto slicno?
Alt+64, moram da priznam da te nista nisam ukapirao!MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Nema potrebe za, uglavnom ne razumem ni sam sebe
Vid' 'vako...
Imao sam slicnu situaciju (vratio mi se mail poslat sa ja@firma), a prica je bila sledeca.
Sajt je na shared hostingu + neko od 'komsija' je spamovao, i ceo server je dosao na blacklistu. Sad, kod primaoca je instaliran, recimo, spamassasin koji je pogledao spisak blacklistovanih IPova, i posto me nasao, vratio mi mail.
Epilog, javio hosting provideru, oni regulisali sta je trebalo sa spamcopom i to je to(ukratko).
Originally posted by Uros PiperskiSaveti?
Comment
-
-
ne bi da predje u prepucavanje koji je bolji ali ja sam imao jako lose iskustvo sa NOD32 ma kakav on bio...(i ako je ilegalan on RADI)...
e sad, zar nije jednostavnije uzeti HijackThis StartupList i resiti se govana na lak i jednostavan nacin?
evo malo i web adresa...
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
Comment