"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Koliko vidim ima analogne komande gasa i kocnice na volanu,pohvalno i retko se srece!,ja jos nemogu da prezalim Thrustmaster modenu 360 kome je riknuo procesor a volan ako nov
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Na samom volanu i nema bas neke poente za analognim komandama, sve su digitalne, ali svaki od volana ima analonge gas i kocnicu...
- Lousie Smith
probaj da vozis sa donjim komandam arecimo F1 Championship a probaj sa analognim ja sam sa ovim drugim postizao oko 20% bolja vremena minimum,recimo Logitech Momo me je razocarao digitalnim komandama na volanu,ja sam imao savrsen volan sa analognim Thrustmaster modela 360pro ali kao sto rekoh riknuo mu procesor koga nigde nemogu naci(ako neko zna nek se javi),pored njega video sam samo jos 2 modela sa slicnim komandama neki kinez i Genius ali je toliko bio lose uradjen da sam odustao,ovaj Thrustmaster je po meni najprecizniji volan koji sam ikada probao a probao negde oko 10tak modela,jos nesto nema feedback a to za ozbiljnu voznju i ne treba,za zezanje i arkade ok
Comment