Znaci posto trazim auto prikolicu - navoz zanima me imate li neke internet adrese proizvodjaca! moze belgija, francuska, nemacka, austrija, madjarska!!! Najradije bi nasao i uzeo ficelovu ali neznam gde! svka pomoc dobro dosla!!!
auto prikolica - auto transporter???!!
Collapse
X
-
auto prikolica - auto transporter???!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
-
-
saab! imam polozeno bas sve kategorije!!!
tetak! daj broj i imas veceruSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
daj saab nadji mi neku prikolicu od tebe!
EDIT by BOOST:
Originally posted by TETAKPiši, 063/206-060 Zlati?, pozovi se na Pedju........
Sad ce i Tetak da se upise sigurnoSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
tetak! Zvao sam coveka ali ima ekstra jake cene! Da nemas jos nekoga mozda?Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
ok! Nazvacu ga sutra opet jer danas nije gazda bio tu a na mob je nedostupan! Javio mi se neki radnik na onaj broj sto si mi dao! Zovem ga opet pa se cujemo!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Radniku nije dozvoljeno da se cenka.To što je tel. kod njega zna?i da je gazda trenutno u NL.Zna?i, kontaktiraj direktno sa gazdom i definiši šta ho?eš.Posle ?eš mi to saopštiti, a ja ?u da proverim koliko može da kliza sa cenom!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
evo sta sam iskopao! koliko je pametno videcu! http://www.uni-remorques.com/carte.html#Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment