Dobijanje podataka o vlasniku registarskih tablica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dintel011
    CBC Senator XXL
    • 12.03.2005
    • 348
    • Beograd, Vidikovac

Ako su pod stresom i ne umeju da koriguju ponasanje pred gradjanima onda oni nisu za taj posao. Pre ce da bude da im stres nabijaju pojedinci kojima ne mogu nista, pa se posle izivljavaju na gradjanima.
    Jos veci problem, barem je tako u Beogradu, cim nocu vozis auto koji je malo bolje klase, odmah si sumljiv, jer odakle ti pare za isti...

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Moj poznanik je sanjao da ima BMW 530 a nakon godina sanjanja i kupio ga... Nakon 3 (tri) meseca ga je prodao!!!
      Ja u soku: Zasto ???
      On: Ne mogu vise da trpim da me svaki pandur zaustavlja i trkeljise po pola sata... dosta mi je, nije to vredno toga...

A ako ih tuzis, dobijes odgovor da oni samo rade svoj posao...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Kupio sam pre neki dan Citroen Berlingo 1.9D (teretni).
        Relacija koju sam danas presao je:
        Pancevo - Zrenjanin - Srbobran - Feketic - Novi Sad - Beograd
        Recimo oko 400km
        Zaustavili su me ravno 11 puta. Ne za brzinu vec lesinarski da mi kontrolisu papire i teret koji vozim a jedan indijanac me ja cak terao da gazim i vagu da vidi da li sam pretovaren. Kontrolisali su mi sve od slijalica, protivpozarnog aparata....
        Zaustavljali su samo kamione, kombije i pikapove.
        Trazili su naravno razlog za "dogovor" i koju hiljadarku.

Jeste off ali morao sam kad sam video ovo za 530D jer ako bude ovako i ja cu ovo da prodam ili cu nekog Plavog LOPOVA da odrobijam
        https://t.me/pump_upp

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Nešto ovde nije u redu.Prvo kukate kako policija ne zaustavlja opasne likove u opasnim kolima,posle kažete da vas u opasnim kolima non-stop zaustavljaju.....hmmm, imamo problem!?
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• MOSLER
            CBC Senator XXL
            • 27.05.2005
            • 1064
            • Niš

Sve zavisi,ortak vozi Audi A6 i nikada ga do sada nisu zaustavili saobracajci ali zato kada naidje na interventnu, u masi Yugica i Golfova obavezno izdvoje njega.
            Mene ipak nesto drugo iritira,naime u svakom gradu policajci uglavnom znaju koji se auto vozi nelegalan,u cijim kolima mogu da nadju vatreno oruzje ili cak drogu a opet spletom nekih cudnih okolnosti ta kola i njihovi vlasnici nikada nisu predmet pretresa ili rutinske kontrole

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Ma jesu ali se vecinom prate,svaka smena dobija spisak tablica koje se trebaju pratit,ne bukvalno vec se osmatraju,mada mozda je to samo i farsa

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Originally posted by TETAK
                Nešto ovde nije u redu.Prvo kukate kako policija ne zaustavlja opasne likove u opasnim kolima,posle kažete da vas u opasnim kolima non-stop zaustavljaju.....hmmm, imamo problem!?
                Mislim da Citroen Berlingo 1.9D nije neki opasan auto?

Ja nemogu da shvatim da komandir saobrcajne policije nezna sta se desava sa patrolama na putu i koliko su korumpirane?

Ja nemogu da shvatim da neko iz kriminalisticke policije moze da pije pice sa kriminalcem i to javno?

Ja nemogu da shvatim da policajac nezna koja su vozila ukradena (skinuta sa osiguranja) a to i konobarice u kaficima znaju pogotovo ako je malo mesto?

Ja nemogu da shvatim da se tek 2007 otkriva Kragujevacki pravni fakultet iako se zna (cak i one konobarice) da vecina policajaca zavrsava prvo Visu skolu u Zemunu a zatim Pravni fakultet u Kragujevcu ili Defektoloski u Beogradu?

Ali kad sve ovo i jos mnogo vise shvatim onda ukapiram da u Srbiji nema nade za normalne ljude, osim ako interventno neuvezemo policiju sa strane, ali i tu cemo da se zahebemo jer nam je i carina na isti nacin korumpirana....

Comment

• low rider
                  CBC Senator XXL
                  • 03.04.2006
                  • 613
                  • Beograd

Originally posted by miroslavm
                  Listing poziva se može lako dobiti od pošte jer su oni nadležni.
                  Posta odavno NIJE nadlezna, vec Telekom.
                  Listing za april daju pocetkom juna.
                  Ako znas kako dobiti listing ranije reci.

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

@TETAK: Razlikujmo opasna i 'opasna' kola.
                    Kad neko vozi kola od 50+K eur niko, ali niko, ga ne zaustavlja, ma sta uradio... Ali zato 'opasna' kola tipa BMW 5 vredan oko 10-15K eur svaki tip s lilihipom zaustavi i trkeljise jer to i nisu pravi opasni momci, ali navika je ostala. Taj BMW iz primera je inace karavan, manje bitno. Ortak se najgore provodio nocu kad je svaki pandur proveravao da li je auto ukraden, da li je vozac kaznjavan, sta ima u gepeku, gde ide, odakle dolazi, zasto ide... Neretko ga je i zaustavljala i patrola u kolima, uoce ga i odma' 'aj' skreni pokraj puta da te upitamo nesto?
                    Tip je, inace, miran k'o bubica, dobar covek, nikad nikog povredio nije... opet nebitno?!

O teretnjacima svih vrsta da ne govorimo...
                    Primer:
                    Sluzbeni put, ide nas 6oro, 4oro u Laguni, 2oje u Berlingu. Prva ide Laguna, a prati je Berlingo. Svaka, bas svaka patrola je zaustavila Berlinga.
                    BG-Cacak-Uzice-BG 17 zaustavljanja !!!
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Zar vec nije bila tema o ovome,ovo sa zaustavljanjem mi se stalno desavala 90tih sa xm-om,sada skoro nikad,samo me jedan pitao pre oko godinu gde ides,na sta sam odgovorio da je to moja licna stvar i sta ga briga,slozio se sa tim odgovorom cak i izvinio

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Vec sam rekao svoje misljenje o policajcima.Ali cisto da pomenem jos jednom kako oni "sluze" gradjanima.Ja odem u policiju na vojnu evidenciju, i lik me ladno nazove debilom sto ne znam gde se to nalazi.Nista ja ga onako pogledam, i jednostavno odem.I posle vidim tog kretena kako vozi novu ALFU 156, e ja bih njega pitao odakle mu pare, kada mu je plata 250 eura.
                        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Vozil sluzbenu, eto odakle mu
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Stefane,tvoje mišljenje o policiji ili bilo kojoj drugoj državnoj instituciji pokaži na izborima.Mene takodje možeš videti u 156-ci ili novom 407, mada mi je ipak najdraži moj crveni Punti?.......
                            U vezi sa konrolama saobra?aja, ubismo se, upravo, da animiramo ekipe na terenu da još ?eš?e i detaljnije vrše provere na ulicama u cilju sveukupnog pove?anja bezbednosti(ne samo saobra?aja),mada ,iskreno, nisam zadovoljan sa u?inkom,uvek može više i bolje!
                            Obrade, kakva je ona sa korupcijom na fakultetima rade se godinama kako bi se što više i krupnijih ribica upecalo!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

Ljudi da rezimiramo, netreba se buniti protiv rada ovakve policije. Mogli bi da poskupe, ovako svako moze da kupi svog policajca za 1000 din u slucaju prekrsaja i za par hiljada EUR-a u slucaju neceg tezeg...

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

pripadnicima saobra?ajne policije koji upravo normalnim gradjanima zagor?avaju život.Tu oni pokušavaju da treniraju strogo?u, a gradjani opet da ih nekako nadmudre, izmuvaju, preveslaju(šta god)
                                ograni?avam se na li?no iskustvo...

govorio sam o žandarmeriji, dakle nije u pitanju saobra?ajna policija.
                                sebe ubrajam u normalne gredjane, i nisma nikako nadmudrivao, preveslavao ili bilo šta sli?no ve? vozio auto svojim putem.
                                vreme, oko 13 h, autoput kroz BG, kolone u obe trake, klasi?na saobra?ajna situacija.

problem je što pojedinci zamišljaju da su van zakona, ono kao pravi kriminalci, i sa takvih pozicija i nastupaju prema gradjanima.

to pitanje treniranja strogo?e mogu da sprovode u svoja 4 zida, u svom stanu do mile volje, i da lupaju glavom o zid ako im se tako ?efne.

ali na ulici, na javnom mestu prestaje svako "pravo" na terorisanje gradjana kako im se ?efne, a ?ak štaviše uniforma im postavlja dodatna ograni?enja kako moraju da se ponašaju.
                                postoje pravila službe, postoje zakoni, postoji javni poredak, postoji Ustav sa svojim obavezama i pravima, postoji nešto što se zove normalnost uredjenosti jednog društva i poštovanje te normalnosti.

mafijaško kriminalni metodi ponašanja, kršenje o?igledno zakona, i sli?no nije odlika uredjene, efikasne, korisne policije koja je u službi gradjana i države.

takvo ponašanje nikako ne mogu da ubrojim u normalno.

policija je izvor problema, u konrkretnom slu?aju, vešta?ki napravljen problem iz želje da se iživlšjava nekoliko lica u uniformi.

da napomenem da nisam kažnjen, da nisam niti jedan saobra?ajni propis prekršio, niti njihov živto ili prava ugrozio.

jedno obi?no bahato siledžisjko ponašanje uz pretnje, metod kako se ruši ugled uniforme koju nose.
                                a taj ugled se odnosi onda i na sve one druge koji nose uniformu, ... i eto trajnog problema u državi. ve? vidjeno 90tih sa poznatim posledicama po sve.
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X