Dobijanje podataka o vlasniku registarskih tablica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

E, vi ste savršene diplomate i predstavnici našeg naroda vani!Mene su prošle godine sa dvojicom kolega iz Italije i Slovenije upravo Nemci zaustavljali, pa da nismo bili ?lanovi IPA organizacije bili bi olakšani za 400 evra(brza vožnja).Na jednom lokalnom putu oko Minhena par meseci kasnije, dve "marice" interventne uniforme, hekleri, naravno kulturno ponašanje ali pretres i provera podataka u detalje uz izvinjenje pošto smo kolege.Meni nikad ne smeta kada policija radi.Tako mi se uglavnom i gradjani izjašnjavaju!
    Djuki?u,saznao sam da fudbaler Lomi? vozi kradeni auto i......sada ide peške, što si mogao da pro?itaš i u novinama!Intervencija je bilo sa svih nivoa ali....
    PS Ne postoje "vozila skinuta sa osiguranja" ve? samo ukradena vozila.Razlika je samo u tome da li te pravi vlasnik proklinje ili obožava!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Mozes da divljas i preko ako imas znacku? E sad se razocara u EU, da sam ja naiso na tom lokalnom putu oko Minhena, platio bih tih 400E...

Znam da su vozila "skinuta sa osiguranja" ukradena.

Bas me zanima koliko treba jednom prosecnom PC-ju da uporedi u Excel-u ili Open office-u (ako policija nema licncni softwer) naprimer:

Br. Sasije Audi A6 godista 98' do 03' sa listom ukradenih Audi-ja A6....
      https://t.me/pump_upp

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Originally posted by TETAK
        PS Ne postoje "vozila skinuta sa osiguranja" ve? samo ukradena vozila.Razlika je samo u tome da li te pravi vlasnik proklinje ili obožava!
        Prava razlika je sto je jedno krivicno delo prevare a drugo je teska kradja.

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

@Tetak
          Ono za Alfu je bilo cisto metaforicki, nemoj se osecati prozvanim jer koliko mi se cini dosta si razuman covek, i inteligentan.Nego ko je u stanju da takvom debilu ko sto je taj da tu Alfu, pa makar i bila sluzbena, sa tim nivoom postovanja, inteligencije zasluzuje da vozi bicikl.Ipak smo mi ti koji placaju porez, mi im dajemo plate, znaci neka rade svoj posao, neka zaustavljaju, ali ne treba da se izivljavaju.Primera radi za poredjenje je kada odete u prodavnicu i pocne radnica da vas ********, ej devojko stani malo od mene zivis, isto je i sa policijom.Njihova valjada glavna stvar je da sluze i pomazu, ili tako nesto, a ne da se izivljavaju.Evo jos jedan primer, na tasu, cini mi se stoji propisno parkirana mazda 323f, i dolaze 3 policajca, u onim uniformama za utakmice, sa onim stitovima, i mrtvi ladni se naslanjaju na auto, i sedaju na haubu, korz par minuta dolazi vlasnik, onako covek zabezeknut, otkljucava vrata, nista im ne govori, oni ga primecuju i onako u fazonu sta si morao sada da dodjes koji *****.Ja ne znam da sam ih video na mom auto jebao bi im sve pospisku, i onda bi dobio batine, i sta je to pravednost onda.Sve vise i vise razmisljam, jeftinije bi nam bilo da placamo lopove da nas ne diraju, barem bi bili relativno bezbedni, a ovako em placamo em nas jebu lopovi, em oni.

Pozdrav
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Svi mi nešto(vaspitanje) ponesemo iz porodice i to se kasnije teško,ili nikako, ispravlja.Štos je imati vlast, a ne zloupotrebiti je.Deluje lako i jednostavno, a nije!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

U pravo tako, ali jednostavno ih treba disiplinovati.
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Dragan
                CBC Veteran
                • 18.09.2005
                • 184
                • U blizini Novog Sada

Tetak i sri98 vi niste tipicni primerci prosecnog policajca, jer da jeste ne bi bili ovde sa nama na forumu.

Comment

• dusan
                  CBC Član
                  • 25.03.2006
                  • 21

Originally posted by TETAK
                  Nešto ovde nije u redu.Prvo kukate kako policija ne zaustavlja opasne likove u opasnim kolima,posle kažete da vas u opasnim kolima non-stop zaustavljaju.....hmmm, imamo problem!?
                  Hmmm ja odavno mislim da imamo problem , ali moje i vase misljenje se mnogo razlikuje !

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

1. eeee, gresis tetak ovaj silno gresis... i u tome je glavna fora, sto policija nema vlast a ponasa se kao da je ima. posao policije je da odrzava javni red i mir i nista vise. vlas je u rukama politike a policija bi trebalo da bude iskljucena iz politike.
                    2. sve moze za pare. ziv primer:
                    lik snimi auto na ulici odredjene marke (nebitno koje) i zapise mu broj tablica. pozove coveka u SUPu koji mu za kintu (1000e) izdiktira broj sasije tog automobila. On onda zove coveka koji radi u ovlascenom servisu te marke automobila u jednoj od bivsih republika i covek mu za odredjenu novcanu nadoknadu (1-1500e) salje iskodiran kljuc za taj auto. lik nadje auto u gradu pridje kao da je njegov, otkljuca, sedne, pali i vozi. zove vlasnika posle i trai kintu za otkup (5000-7000e) zavisi od modela.
                    eto kako se to kod nas radi.
                    3. sto se tice alfi, pezoa , fijata i ostalog pa toga nema nigde pa ni u americi da se sluzbeni auto koristi u privatne svrhe , btw, ta kola su kupljena od mojih para tj onog postotka koji mi drzava uzima svaki mesec na ime poreza. Sve ce to biti tako dok nekome ne pukne film i dok neko ne plati glavom jer pobogu... pa i oni su obicni ljudi zar ne, samo sto pre podne nose jedno a posle podne drugo odelo. aaaaa.... tetak je posebna fela, on nosi jedno te isto odelo vec duze vreme i kapiram da ga moze svako prepoznati sto po nacinu kretanja, voznje ili pogledu a cak se i na forumu provaljuje po nacinu pisanja da ne kazem razmisljanja, sto bi jedan moj ortak reko : za sluzbu, sve... za drzavu, rodjenog brata u zatvor... eto sta sluzba radi od ljudi. nadam se da tetak ne ide bas toliko iz krajnosti u krajnost ali ovi iz " sluzbe" su boze sacuvaj. imao sam i ja slucaj da se klinac koji je juce izasao iz kamenice izdrkava u uniformi, satro glumi strogocu ali sam ga isto tako posle nekog vremena sreo u civilu pa sam se onda ja malo izdrkavo na njega i glumio looodilo a on se izvinjavao pravdajuci svoje tadasnje postupke time sto nije bio sam i sto su pravila sluzbe takva. poredimo se sa policijama EU pa ljudi nemojte biti smesni, jel to kod nas kriminal naj jaci u regionu pa saobracajci moraju da nose oruzje a momci iz interventne (****ni na tarzanku) ginu po ulicama jer ne znaju da voze. pitanje za sve one koji su ikada bili vo Grcija na morence: koliko puta ste na ulici videli policajca osim onog sa tefterom pod miskom i srafcigerom u ruci sto skida tablice nepropisno parkiranim automobilima. skoro nikad eventualno tog srafcigerasa konkretno u Solunu na Skver Vardari a probaj da napravis sranje na ulici ili ne daj boze da ukrades nesto... eto ih za 2 minuta sa punom ratnom opremom, spakuju te i odvedu a da niko ni ne primeti da si bio opste tu. daleko smo mi od svega toga jer nam je mentalitet takav i 99% ljudi raznih zanimanja ne zna ili ne zeli da sazna a kamo li da primeni nesto sto se zove empatija. na kraju krajeva kazu da Srbija trenutno ima jednog od naj boljih ministara policije u svojoj istoriji... BOZE ME SACUVAJ
                    Ima jos toliko ociglednih i transparentnih stvari koje bi se mogle napisati o nasoj "miliciji" ali sada ne mogu da se setim svega a i svaki put kad mislim da sam zavrsio post setim se neceg novog... ne mogu vise... ne vredi... morace da radi kuka i motika pa na gomilu sa ovom bagrom koja vodi ovu drzavu...
                    P.S. Iz dana u dan sve vise shvatam da smo 5. oktobra bili suvise nezni i predusretljivi prema organima javnog reda i mira... ej bre... pucali su na nas a kad im je nestalo municije onda su nam potrcali u zagrljaj... FUJ
                    P.P.S. Nikad ne veruj panduru koji radi u paru... jer... "tako mu je reko sef"....
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• HotDog
                      CBC Senator XXL
                      • 06.05.2005
                      • 965
                      • BSG 75 (011)

prošlo je ve? neko vreme od otvaranja teme, low rider, kako sad stoje stvari?

Comment

Working...
                      X