E, vi ste savršene diplomate i predstavnici našeg naroda vani!Mene su prošle godine sa dvojicom kolega iz Italije i Slovenije upravo Nemci zaustavljali, pa da nismo bili ?lanovi IPA organizacije bili bi olakšani za 400 evra(brza vožnja).Na jednom lokalnom putu oko Minhena par meseci kasnije, dve "marice" interventne uniforme, hekleri, naravno kulturno ponašanje ali pretres i provera podataka u detalje uz izvinjenje pošto smo kolege.Meni nikad ne smeta kada policija radi.Tako mi se uglavnom i gradjani izjašnjavaju!
Djuki?u,saznao sam da fudbaler Lomi? vozi kradeni auto i......sada ide peške, što si mogao da pro?itaš i u novinama!Intervencija je bilo sa svih nivoa ali....
PS Ne postoje "vozila skinuta sa osiguranja" ve? samo ukradena vozila.Razlika je samo u tome da li te pravi vlasnik proklinje ili obožava!
Djuki?u,saznao sam da fudbaler Lomi? vozi kradeni auto i......sada ide peške, što si mogao da pro?itaš i u novinama!Intervencija je bilo sa svih nivoa ali....
PS Ne postoje "vozila skinuta sa osiguranja" ve? samo ukradena vozila.Razlika je samo u tome da li te pravi vlasnik proklinje ili obožava!
Comment