Shta voze fudbaleri...
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
-
Verovatno je pravljen od platine, jer on je u tom fazonune nosi zlato!!! A moguce da je neki bas nabudzen, ko zna sta ima ispod haube i verovatno je jedinstven... ali opet zna se za sta su kamioni... mada verujem da mu to nije jedini vec da ima bar jos 5 automobila.
Nadjite vozni park od onog pedera Bekama, jer sam cuo da je najludji od svih i da ima nekoliko desetina automobila...Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
-
kad su ga zvali za X5 iz makedonije da jave kako su ga nasli on ih zamolio da nikome ne objavljuju da je njegov i da mogu slobodno da ga zadrze. naravno braca mak. rastrubili svima reklamiraju ga nasiroko nema veze sto je ukraden - bekamov je!!! voze se same drzavne budze - ko stigne. jos uvek ga nisu prodali...
o izboru fudbalera - utisci su pola pola. pola slepaca, pola jako informisanih i mastovitih smekera!.
Comment
-
-
Vecina njih sto voze ove kamione su sirovine, a ostali pa onako, nije tesko biti informisan kada imas para, odes i trazis najskuplje, jedinstveno....Sto nije niko uzeo Vejrona, ili Enza?Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment