Kupovina preko ebay-a u Srbiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Pazi kad sam probao 4 kartice od bancaintesa

znaci nije agrobanka ili tako neka shlb...

Comment

• greywiendog
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 421
      • Stara Pazova

Ma ja sam uspeo nalog da napravim (isto kao i ti 206), koji je takodje UNVERIFIED, ali kad probam da ga verifikujem ni jedna kartica nece (VISA electron, Maestro i VISA classic)
      Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• DraxNS
        CBC Senator XXL
        • 24.10.2006
        • 520
        • Bačka Palanka
        • Peugeot 307 SW

evo sta ja dobijem kad pokusam da se ulogujem u "svoj" paypal:

This account has been permanently locked with a $0.00 USD balance. All information associated with this account has been blocked from the PayPal system and cannot be registered with another account.

to je onaj sto sam probao na Grcku da regujem.... znaci kartica mi je bila verifikovana, ali ne i adresa... sto je na kraju rezultovalo ovim.

P.S. Evo i ja sam pokusao da napravim i verifikujem novi nalog i dobio sam istu poruku kao i Vladan.. da samo kartice iz VERIFIKOVANIH ZEMALJA mogu biti primljene. Znaci nalog je kreiran, nije verifikiovan i ne je*e da prihvati moju Visa Gold karticu sa kojom placam zakup za hosting i registraciju domena... Znaci kartica 100% radi ... ali ne i na je*enom PayPal-u!!

Karticu je izdala HVB, sadasnja Unicredit banka.

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Originally posted by greywiendog
          Ma ja sam uspeo nalog da napravim (isto kao i ti 206), koji je takodje UNVERIFIED, ali kad probam da ga verifikujem ni jedna kartica nece (VISA electron, Maestro i VISA classic)
          A kako to pokusavas da ga verifikujes?
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• greywiendog
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 421
            • Stara Pazova

Mozda ne znam ja to pokusam preko Add Credit Card (to je to valjda). Ustvari meni je samo account aktivan...

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Ne ide se preko ADD CREDIT CARD nego cekas da ti se na izvodu pokaze broj za aktivaciju, posle placanja troskova aktivacije od par dolara...cita li iko sta ja pisem?

Comment

• greywiendog
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2006
                • 421
                • Stara Pazova

Znaci samo da cekam
                Izgleda da ce uspeti...

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Pa trebalo bi da uspe ako si platio one dodatne troskove verifikacije. Posle registracije imas opciju da verifikujes account tako sto ces im platiti, ako se dobro secam, 1.95$ za Expanded Use Fee, dobijes taj broj na izvodu, ukucas i to je to.

Comment

• LazaNS
                    CBC Član
                    • 24.12.2006
                    • 93
                    • NS

Pa cek, sad mi nije jasno o cemu pricas. Kakvom izvodu? Izvodu iz banke da si placao karticom? Ako je to to, onda najpre moras da ubacis karticu u PP a tom prilikom ti trazi Card Verification Number sto su poslednje 3 cifre sa zadnje strane kartice, i to je ono gde zapne.

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Kako kome, ocigledno. Zasto, pojma nemam, ali kao sto rekoh napravio sam PP nalog i sa Vizom iz Srbije, i nigde nista nije zapelo, cekam verifikaciju.

Comment

• DraxNS
                        CBC Senator XXL
                        • 24.10.2006
                        • 520
                        • Bačka Palanka
                        • Peugeot 307 SW

A kako da platim dodatne troskove verifikacije? Gde je ta opcija? CIME da platim kad nece da priznaju karticu sa koje inace hocu da placam????

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Otkud bre ja znam zasto tebi nece da prihvati karticu, ne upravljam ja tim PayPalom!? Ja vam kazem sta sam ja uradio i kako sam registrovao OBA naloga, koje podatke u koje polje pri registraciji naloga, ako nece ja tu vec nista ne mogu. Moze -moze. Ne ide - sta ja tu mogu i otkud znam zasto i kako?

Comment

• DraxNS
                            CBC Senator XXL
                            • 24.10.2006
                            • 520
                            • Bačka Palanka
                            • Peugeot 307 SW

Onda nemoj da pricas da moze! Ti jedan mozes (kako, to nikome pa ocigledno ni tebi nije jasno), a mi ostali ne mozemo!! Ti si u pravu a nas x nije!

Super je to sto je tebi uspelo... iskreno ti zavidim na tome, ali majke ti nemoj nas ovde vise zavlaciti.

Evo sta kaze PayPal za aktivaciju:
                            Once I have opened a non-U.S. PayPal account, what will I need to do to use it?

After opening your account, you need to add a valid credit card before you can send funds.

If you add a Visa, MasterCard, or American Express card, we suggest you enroll in the Expanded Use program for confirmation purposes and to send funds above your sending limit. PayPal will charge your credit card an Expanded Use fee. A unique, randomly generated four-digit Expanded Use number accompanies the fee. To complete your PayPal Expanded Use enrollment and lift the sending limit on your account, you must enter your Expanded Use number.

If you have online access to your credit card statement, it takes three to four business days for the charge to appear, depending on your issuing bank. If you do not have online access to your statement, get your four-digit Expanded Use number from your paper statement. The Expanded Use number is located right before the word PAYPAL in the transaction description, ex: 1234PAYPAL *EXPUSE. You will need your Expanded Use number to complete your PayPal Expanded Use enrollment.

1. Click the My Account tab.
                            2. Click the Add Credit Card link in the Activate Account box.
                            3. Fill out the Add Credit Card form.
                            4. Click Add Credit Card.
                            5. Get the Expanded Use number from your credit card statement.
                            6. Click the My Account tab.
                            7. Click the Complete Expanded Use Enrollment link in the Activate Account box.
                            8. Enter your PayPal Expanded Use Number.
                            9. Click Enter Number.
                            10. You successfully completed your enrollment and activated your account.

Sto znaci, obrni okreni... jednom negde MORA da se dodje do koraka unosenja karitce.. i TU SVIMA NAMA puca prica!!

A uz to... sat vremena se vrtim po ovom prokletom PP-u i ne mogu da nadjem taj link za Expanded Use.... jednom sam ga negde video... i mislis da mogu ponovo da ga iskopam???

Samo jos jednom da ponovim, ne smatram te ni krivim ni odgovornim za to sto nama nece da prodje verifikacija, ali brate 206 nemoj da nas lozis vise kao majmune Tebi je proslo.. super.... odlicno... nama ocigledno nece i nemoj da nas ubedjujes da hoce, kad ocigledno ne mozemo da uradimo verifikaciju. Mislim dolazimo u situaciju da nam ti ovde govoris da ono sto mi vidimo, radimo i pokusavamo NIJE TAKO, samo zato sto je TEBI uspelo! Nadam se da shvatas poentu....

Nema ljutnje, nema besa... (bar sto se mene tice :-) )

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Slusaj, takav ton i odnos mozes kuci da odneses i da se istresas na nekoj drugoj budali, mene se lagano okani jer zaista ne bih da kvarim raspolozenje tako sto cu ti malo drugacijim recnikom pojasniti koliko me zabole cosak sto tebi kartica i registracija ne prolazi, vazi? Mislim, bez ljutnje i besa, jel'...

Pricam da moze ZATO STO MOZE ne zato sto mi je neko rekao nego ZATO STO SAM URADIO upravo ono i onako kako ti i GOVORIM CEO DAN!

Dakle nema sta ja tebe da UBEDJUJEM da sam u pravu ili nisam, ili da zavlacim bilo koga - sta ti znaci "nemoj da nas zavlacis" ili da vas ne lozim? To bi trebalo da znaci...sta? Da lupam gluposti? Lazem? Bole me **** da zavlacim nekog i glumim budalu objasnjavajuci i ubedjujuci nekog ceo dan sta i kako sam JA uradio, nemam pametnija posla nego da zavlacim nekog ceo dan...

MENI je uspelo, sa BiH Mastercardom i srbijanskom Vizom, na dva odvojena racuna. I da, morao sam da ukucam podatke sa kartice ukljucujuci i trocifreni broj sa pozadine, sa sve podacima o lokaciji popunjenim u profilu, osim sto je drzava Hrvatska. I to radi. Sta i kako neko drugi radi pogresno ne znam, niti me interesuje, iskreno iznenadjen sam malo jer nisam siguran da je moja kartica po bilo cemu posebna.

Zasto i kako je uspelo ne znam, da imam dovoljno poverenja da ti dam user i pass za nalog pa sam da prokleto pogledas, ali eto, ne volim kad me nazivaju lazovom...

Uostalom koji se moj i raspravljam...

A da, nema ljutnje niti besa, boze sacuvaj...

Comment

• 206
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Evo korak po korak, za neverne Tome. Pobrisao sam novokreirani racun, i krenuo ispocetka, slike govore za sebe:

Prvi korak, odabere se Croatia
                                Takodje, Croatia
                                Sve pise...
                                Evo, zatrazio karticu, ubaceni detalji, u pitanju je Mastercard banke iz Srbije - obratite paznju na "adresu"
                                Posle ubacivanja kartice dolazi se do ovog prozora za aktivaciju racuna - sto moze da se uradi i kasnije.
                                Konformacija
                                Evp, kontrolni panel naloga, kliktanjem na uokvireno polje ponovo se dolazi na korak br. 5. Kad se i taj korak zavrsi, dobijate broj na izvodu, ukucate ga i to je to. Dakle, za sada ste UNVERIFIED, kada potvrdite clanstvo preko broja sa izvoda, postajete VERIFIED member, vidi sledecu sliku
                                Ovo je panel posle verifikacije (slika sa drugog naloga), postajete verified member sa mogucnostima neogranicenog placanja.

Jel' sad u redu???

Comment

Working...
                                X