Obecao sam drugaru da cu mu naci broj a neznam gde sam stavio vizitku. Znam da je firma u beogradu i da se bave tintigovanjem stakla. Da li zna neku adresu ili neki broj gde bi mogao da se javim?
Tintigovanje stakla
Collapse
X
-
Tintigovanje stakla
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
zatamljivanje stakla bojom a ne folijom?Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
to znachi da bi panduri mogli da mi (pushi) ako ne mogu da mi skinu folije i ako je to isto kao "fabrichki "Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
hehe, uradi peskiranje i nista neces videti kroz staklo, osim necijih farova na 2m od tebe
Peskiranje se radi kao modni detalj na staklima za vitraz u stanovima, dobije se abrazivna povrsina kroz koju ne vidis jasno.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Autoservis "Janic" u kamenici radi "titaniziranje stakala" oni servisiraju Mercedese, ali i rade stakla i hromiranje felni i jos tako neke specificne stvari...zagubio sam broj, ali raspitaj se po Ns pa skokni do njih...Old school...
Comment
-
-
a ko radi u beogradu???Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment