Beograd - Tasos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

I ja sam bio pre 10ak godina na tasosu i mogu reci da je jedno od boljih mesta na kojima sam bio.
    Ne secam se nekog problema sa pchelama da je bilo.E sad secam se da ima vishe plazha ima on bash u gradu i ima neka na drugoj strani ostrva gde su talasi poveci (idealno ako neko hoce da surfuje )
    U sv sl ako vas je vishe kola dobro dodju...

I love my

Comment

• Austin
      CBC Senator XXL
      • 03.06.2006
      • 364
      • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Bio sam na Thassosu prošle godine u avgustu, nije bilo pčela, najbolje plaže su po meni: Paradise beach, Alyki, Psili Ammos. Obavezno obići Theologos, mesto u unutrašnjosti ostrva(naročito ako voliš jagnjetinu ) Iznajmljivanje skutera u Potosu je bilo 80 evra za 10 dana, cenjkanje je obavezno . Tražili su međunarodnu vozačku dozvolu.
      It floats on fluid

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Divim vam se kako pamtite imena
        Bio sam sa roditeljima 2-3 god na Tasosu i obisli smo celo ostrvo uzduz i popreko, a i nasi prijatelji Grci su nas vodili na neka mesta gde turisti standardno ne idu, tako da je dozivljaj bio kompletan.

Dobro mesto za odmaranje ne i za nocni zivot, posto se sve uglavnom, a pod sve spada najveci grad, zatvara nesto oko 00h (koliko se secam).

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
          • Mazda 6 2.0d

I ovo nisam pitao.

Kako stoje tamo sa diskotekama i tako time?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• jaksa
            CBC Senator XXL
            • 23.10.2004
            • 701
            • Novi Beograd, SC

Nema toga tamo

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

do sada ja sta sam saznao je da je svako mesto dosta dosadno....

tako da treba ici iz 1 mesto u 2....

mi bas zato idemo u glavni grad pa cemo iz glavnog grada svuda kolima....

btw ja idem krajem jula mozda se i sretnemo....
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• tt-boy
                CBC Član
                • 06.01.2006
                • 16
                • Beograd, Padinska Skela

Planiram da idem u Stavros, jako koristan route planner je http://www.driveme.gr
                sa lokacijom benzinskih pumpi, apoteka, parkova, parkinga .... diskoteka, night life

Zna li neko da li grci kontrolisu na granici i debljinu sare na gumama

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Jel ti dovoljna diskoteka u LIMENAS-u koja je u stvari ceo trajekt sa svoje tri palube!? Cini mi se da se zove "Love boat".
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• GM
                    CBC Član
                    • 01.04.2005
                    • 79
                    • Beograd
                    • Opel Astra, 1.6

Originally posted by alexa05
                    Kroz makedoniju oko 8 eura, na dva mesta se placa - na jednom 3 a na drugom oko 5 eura!
                    U al' ga pretera. Kros Makedoniju se placa nesto preko 3 evra u jednom pravcu. Autoput im je u sve losijem stanju i u fazi renoviranja je, pa se jedna naplatna rampa preskace, tako da sam pre mesec dana platio 2 evra kroz citavu Makedoniju.

Iza Kavale se nalazi mali gradic Keramoti, odakle ferry takodje idu do Tasos-a. Mesto je blize Tasosu, pa je samim tim jeftiniji ferry, a i brze se stize.

Pozdrav

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Originally posted by tt-boy
                      Zna li neko da li grci kontrolisu na granici i debljinu sare na gumama
                      Ne. Ne idesh valjda na slikovima dole?

@Tonca: Za distancu proveri na www.viamichelin.com

Ne bi bilo loshe da po ulasku u Mak promenite 10-ak eur u denare jer na rampama lupaju odokativne cene u eur, naravno u njihovu korist. & naravno, svi koji idu u Grchku, obavezno zujite maksimalno. Ljudi koji se ne pomere iz mesta gde spavaju nemaju pojma shta propushtaju.

Proshlo leto sam za 10 dana po Krfu preshao oko 900Km i zhao mi je shto nisam josh vishe.
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• alexa05
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2006
                        • 1769
                        • Smederevo
                        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

GM - onih 8 eura je informacija mog kolege koji ide vise puta godisnje za MK jer ima tamo neku familiju. Znaci samo prenosim informaciju.

"Iza Kavale se nalazi mali gradic Keramoti, odakle ferry takodje idu do Tasos-a. Mesto je blize Tasosu, pa je samim tim jeftiniji ferry, a i brze se stize." - Za ovo se potpuno slazem sa tobom!
                        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Duke
                          CBC Senator XXL
                          • 16.01.2006
                          • 753
                          • Urbs Naissus

Trajekt Keramoti-Limenas (Tasos luka) ti je 12-13 ? za auto (sa vozacem, mislim) i 1.7 ? po coveku. U jednom pravcu. Tolko je bilo i ranije, to je uvek bio trosak od pedesetak maraka...

Fora sa Tasosom upravo i jeste da stalno zujis i svaki dan ides na drugu plazu. Mi smo za 12 dana ubili 700 km na samom ostrvu. Tako da ti prevoz TREBA. U momackoj varijanti mogu i motorcici.

Provod... Ima i kafica i diskoteka, a dokle rade...
                          ..hm, ja na more idem da se kupam i suncam i dishem cist vazduh itd. Da sedim u zadimljenim smrdljivim birtijama i shljokam, to mogu i kuci. A da sednes da popijes i pozderes nesto sa drustvom, uvek ces naci i restorane i kafice...

Ostrvo je prava stvar, jer je pod borovima (otuda pcele, jer skupljaju borov med!), uvek pirka svez vetric, tako da je vrlo prijatno uvece, i moze da se spava, klima ti za to ne treba. Preko dana si ionako u vodi/na plazi.

Ako ides preko Makedonije to je oko 590 km do Keramotija, a preko Bugarske - tacno sto kilometara manje!
                          BTW Mi smo isli preko Makedonije...
                          "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

Working...
                          X