HITNO: Auto pijac u Kraljevu???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

HITNO: Auto pijac u Kraljevu???

Pozdrav..
    Da li zna neko kog dana je auto pijac u Kraljevu? Kako je posecen i da li uopste vredi ici? Gde se tacno nalazi, posto nikad nisam bio? U koliko sati je najbolje doci...

Sve sto znate ce biti veoma korisno...

P.S. Odustao mi kupac od kupovine Mercedesa pa sad moram da se lomatam po pijacama...

P.P.S Cisto ako ima ikakve veze, prodajem Mercedes 250d 1988god.. Neko mi je rekao da ga teram u Kraljevo, kao dobra je pijaca pa reko da proverim sa nekim ko je upucen u situaciju...
    Lancia Kappa 2.0 20v
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Jel moguce da niko ne zna?

Ako se odrzava nedeljom, onda mi je malkice HITNO.. Samo da mi neko potvrdi da je pijaca nedeljom sigurno a za ostalo cu se vec nekako snaci...
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• veljko
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2006
      • 476
      • Backi Jarak, NS
      • Volvo V50 DRIVe

prvo - nemam pojma za kraljevo
      al za Novi Sad moras doci dan ranije i ostaviti auto (pijac-najlon) tj, bilo je tako dok nisu napravili novi ulaz, al ipak je vecina auta npr. vec sada na pijaci
      Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• Azrael
        CBC Senator
        • 29.06.2006
        • 278
        • Kragujevac

Koliko se ja secam auto pijac u Kraljevu je nedeljom, i dosta je posecen, a nalazi se relativno lako jer je Kraljevo mali grad!

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Auto- pijaca u Kraljevu radi nedeljom i nalazi se bukvalno ispod mosta na Ibru odnosno na lokaciji pijace.Kraljevo nije mali grad ve? je auto- pijaca na lako dostupnom mestu!
          Tu se pojavljuje dosta Pazaraca,a oni kao što je poznato obožavaju Mercedese!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by TETAK
            Tu se pojavljuje dosta Pazaraca,a oni kao što je poznato obožavaju Mercedese!
            Istu pricu sam ja juce cuo, pa rekoh da pokusam... Hvala! Tetak ako prodam auto, docu peske do Mrcajevaca a da me bacis do Cacka...
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Zaista mi je žao, ali ne?u biti u gradu, kod nas je u toku proslava S?P na Ravnoj Gori, gde svojim prisustvom uveli?avamo dogadjaj!

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Jesu li vam podelili i svecana (crna) odela i subare da se stopite?

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Greška, u ovim krajevima samo probrljaš po dedinom ormanu i probereš......

Comment

• gt nebojsa
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 348
                    • Preljina,Cacak

Auto pijac u KV

Kao prvo ne znam dal' je kasno za odgovor,obzirom da je vec ponedeljak,ali ipak evo svezih utisaka od juce:
                    Juce sam bio na auto-pijaci u KV posle duzeg vremena.Cini mi se da normalan covek tamo nema sta da trazi ni kao prodavac a ni kao kupac.Pre svega deo pijace je zatvoren zbog izgradnje mosta,tako da je sve sabijeno na onaj deo do kvantasa.Drugo,ponuda je uglavnom nikakva,golfovi 2 od 3000? i slicno,zacudjujuce puno stranaca(ne euro 3),automobili sumljivog porekla i stanja,a vlasnika nigde,sve neki muljatori puni raznih prica i kombinacija.
                    Prijateljski savet-ako bas ne morate(ako to nije zadnja opcija),ne idite,sem ako vas ne krene pa u gomili krseva imate (ili nadjete da kupite)dobar auto,mozda nesto i uradite,ali mozda.
                    Toyota Čačak

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Nije kasno. Nisam jos isao... Dao sam ga u oglase, pa ako nista ne bude onda cu ici u KV...
                      Pozdrav!
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• gt nebojsa
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 348
                        • Preljina,Cacak

Pijaca u KV

Ma nikad nije kasno...
                        Nego stvarno je nikakva ponuda,ako je auto koji prodajes dobar i ako si vlasnik,mozda nesto i uradis,ja sam imao tu srecu kad sam prodavao Feliciu prosle godine-ja vlasnik a okolo sve preprodavci,dodje covek,gleda malo i kupi auto,mada je moj brat isao 5-6 puta i nista,prodao auto kod kuce.
                        Sad se setih kad pomenuste Pazarce-auto mog druga(ciji je on bio 4.vlasnik,slupao ga 3 puta)prodat je u NP,pa nesto kasnije covek iz NP ga proda nekom ciki u Cacku kao ocuvan auto,pa sad vidi poreklo prosecnog polovnjaka koji se prodaje na auto pijaci.
                        Toyota Čačak

Comment

• Dzoni_mkv
                          CBC Senator XXL
                          • 29.04.2007
                          • 875
                          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ajde evo ja sam iz Kraljeva pa da ti dam vise informacija sto se tice pijace. Bolje bi bilo da budes tamo sto ranije /od 8 najpozeljnije/ do 12 maximum posle toga nema svrhe. Bezi od samog ulaza i parkiranja oko automobila koji se tu nalaze /uglavnom ces ih prepoznati po pome sto nemajui tablice/ jer su sve preprodavci i auta sumljivog porekla i stanja tako da to ljudi koji dolaze uglavnom i ne gledaju ista jer znaju pricu. Guzva jeste posto je dobar deo pijace zatvoren zbog izgradnje mosta. U principu cena su jako cudne mada moze da se naleti na dobar auto. Drugar je npr kupio prelepu kockicu kabrio /mislim da njegove slike imas u automobili clanova/ ali smo je trazili ko zna koliko dugo. Sto se tice auta koji ti prodajes tebao bi da prodjes solidno mozda ga neces prodati odmah ali mozda ti neko uzme br telefona pa kasnije i ode. Da pazarci kupuju mercedese bez pitanja samo ako izgledaju dobro.

Sto se tice samog nalazenja pijace ne znam odakle dolazis predpostavljam ibarskom magistralom iz pravca Cacka??? Ako je tako onda cim udjes u Kraljevo gledaj putokaz za Vrnjacku banju /ili pitaj/ jer da bi dosao do tamo moras da predjes preko mosta a pijaca ti je bas ispod njega tako da ne mozes da omasis. Ako ne mozes da se snadjes reci na PM da ti objasnim bolje.
                          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Bravo komšija, ako vam bude trebala neka pomo?, javite se!

Comment

• overspeed
                              CBC Senator XXL
                              • 24.05.2005
                              • 2779
                              • Kosovska Mitrovica

Evo ja cu da pomognem, svojim skromnim mishljenjem =]

Auto-pijacu u KV "u nachelu" (ovo mu dodje omiljen zhargon nashih narodnih poslanika ) treba zaobici u shirokom luku. Puno ljudi odavde (iz KM) je tu kupovalo auto, u pitanju su bili razni i razlichiti brendovi i modeli, klase, cenovne kategorije... Svi sem jednog lika su se pokajali shto su tamo uzeli auto, iz raznoraznih razloga. Kazhem, taj jedan koji je solidno proshao je moj poznanik koji je po sopstvenom priznanju prezadovoljan kupovinom, ali nije ni chudo obzirom da je uzeo (nebitno koji) auto relativno novijeg godishta i platio ga blizu 10 k veverica.

Puno meshetara i meshetarenja, lovaca u mutnom, prodavaca koji prodaju auto po ovlashcenju kumova, zetova, komshija, tetaka i slichno, papiri i dokumentacija koji su u najmanju ruku sumnjivi vec na prvi pogled, u proseku JAKO loshi automobili kod kojih i ja, sa praktichno nikakvim znanjem i iskustvom u pogledu auto-limarskih radova, mogu da provalim gde su odvaljivani i krpljeni, shta je i dokle radjeno... Vrhunac bezobzirnosti i podmuklosti medjutim nisu ni sumnjivi prodavci ni josh sumnjiviji automobili, vec u proseku abnormalno visoke cene za to shto se nudi. Na Bubnju sam bio samo par puta, ali na auto-pijaci u KV boravim chesto, uglavnom sa prijateljima kad "u nachelu" () odu da provere kakva je ponuda ili prodaju auto, i mogu da kazhem da je Bubanj premija za ovo. Mislim da disproporcija u smislu kvalitet ponude - cena nigde nije tako izrazhen kao na auto-pijaci u KV.

A tek su prodavci i njihove priche i kombinacije pricha za sebe, i drugi su pisali o tome... Znachi, blagi horor od auto-pijace, zona sumraka...

Dakle, moj iskreni i prijateljski savet je da se ta lokacija zaobilazi. Jedino, ali jedino shto se mozhe uzeti u obzir su automobili iz vishih klasa koje uglavnom prodaju (ozbiljni) ljudi iz Chachka ili iz NP, znachi pravi vlasnici sa urednim papirima, jer ima i takvih jedan vrlo mali broj. To su vec automobili cenovne klase blizu 10 k evra, oko 7-8 godina starosti, i ako bih se ikada i usudio da kupim auto tu onda bih jedino sa takvim likovima smeo da imam posla.

Inache, ako je neko bash zainteresovan i namerava da se zaputi na pomenutu auto-pijacu, po meni je najlakshe doci do pijace iz pravca Matarushke Banje, odakle put dovodi pravo do mosta na Ibru, na chijoj se drugoj strani (ispod tog mosta) i nalazi auto-pijaca. Auto-pijaca je nedeljom, da i to potvrdim.

PS. Zaboravih da pomenem ranije - ako neko chak i odluchi da sklopi kupoprodajni ugovor, na pijaci ima puno likova koji nude pomoc oko prenosa, papirologije i sl. Moj je savet da budete IZUZETNO pazhljivi sa kojima od njih cete saradjivati, jer chak i medju njima ima muljatora od kojih su mnogi "u kombinaciji" sa prodavcem automobila i mozhe da se desi da njih dvojica zapravo "odrade" kupca a da ovaj nema pojma da su oni uigran tim koji odradjuje lakoverne kupce. Bio je jedan sluchaj odavde da su choveka izigrali i za auto i za papire.

Jesam li vec pomenuo ranije da se radi o svojevrsnoj zoni sumraka?
                              http://www.bmw.tv

Comment

Working...
                              X