Heh... EuroSong

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane
    CBC Senator XXL
    • 30.05.2006
    • 344
    • Konjarnik Bg

Svaka cast za pobedu.

Comment

• alt+64
      CBC Senator XXL
      • 27.02.2006
      • 571
      • bgd

Aaalo bre, el stvarno neko misli da je pobedila zato sto je zasluzila, a nikako zato sto je idealna gay/feministicka maskota, koja usput dolazi iz zemlje kojoj se trenutno treba malko slihtati zbog situacije u kojoj se nalazi?

Comment

• Duke
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2006
        • 753
        • Urbs Naissus

[quote="djukic"]

Kad videh one karakondzule od Ukrajinaca odma sam se uplasio da ce biti prvi.

[quote]

kez

Djuka, domacine, de se seti za karakondzule!!! Pao sam pod astal od smeha. Inache, zamalo da si bio u pravu. Izgleda da flertovanje sa neonacistickim transvestizmom pali ovih godina u Evropi, pa cime su pobedili Finci prosle godine?!

Alt+64, zar ti stvarno mislis da iko na ovoj kugli zemaljskoj ima potrebe da nam se slihta? Mozda Banglades, da im poshaljemo koju shaku zita da ne manjkaju od gladi, a sto se tice ostalih, mi smo ko onaj vuja iz avatara uvacen u kljuse, s guzicu na izvolte. Ko nije prish'o do nas u zadnjih petnaest godina, taj nam ga nije mrknuo...

A ko te terao da gledas maskotu, pa zasta su sluzile one "sazaljive drugarice", da otpevaju dvaput "nebo zna, kao ja"? Ne bre, nego da gledas u njih , a ovu da slusas. I kakav je to autokriticizam i lazna skromnost? Malecka gi je raznela s glasurdu i text i arandzman i sa sta god oces...[/b]
        "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• alt+64
          CBC Senator XXL
          • 27.02.2006
          • 571
          • bgd

A ko te terao da gledas maskotu, pa zasta su sluzile one "sazaljive drugarice"
          Mnogo su blizu stajale
          Inace, nisam mislio "slihta" u tom smislu, ali:
          Ukrajna napravi revoluciju - pobedi
          IRA pravi sra**a po irskoj - pobede 3puta za redom
          Srbija izgubi kosovo i izglasa "onog" za predsednika skupstine - guess what

Comment

• Komex
            CBC Veteran
            • 20.10.2005
            • 100
            • Beograd

Kada je to irska pobedila tri puta za redom kada u istoriji eurosong-a nijedna zemlja nije pobedila 2 puta za redom....
            I cenim da malo preterujes sa tim pretpostavkama, ali dobro uobicajno za ove situacije... Cega se sve nisam naslusao o Lanetu...

Comment

• alt+64
              CBC Senator XXL
              • 27.02.2006
              • 571
              • bgd

Kad vec pitas:

1992,93,94,96

London has lived through many devastating bombings in the 20th century, among them, the German Blitz of World War II, which remains an important symbolic part of the city's history and character. A brief look at London's history of bombings over the past century:

April 10, 1992: The IRA bombs the Baltic Exchange in London, killing three people.

April 24, 1993: A massive truck bomb parked in Bishopsgate tears through London, killing one person and injuring more than 40. Most of the wounded are security guards and maintenance staff. The blast shakes buildings and shatters windows, destroying a medieval church and the Liverpool Street Underground station, and causing hundreds of millions of dollars in damages. In response, the British government erects a "ring of steel" around the city.

Feb. 10, 1996: A truck bomb rips through the Canary Wharf office development in the Docklands area of London, killing two people and wounding 39 others, and causing more than $127 million in damage. In 1997, the IRA agrees to another provisional cease-fire deal. Voters in Ireland and Northern Ireland approve the peace deal known as the Good Friday Agreement in May 1998.

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Ljudi ja sam prvi rekao za ribe, zbog njih su ljudi glasali.

P.S. Alt imas ti neke logike u prici, moze da bude tacno.
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Auuu bre koliko kakikte!!!
                  Kakve bre ribe?Pa bilo je 5 puta boljih i lepshih od njih.Ove kao u nekim odelima i sl.
                  Mislim glasali su za ono ukrajinsko g....e.Kakve bre ribe?

Realno jeste bila najbolja pesma sve ostalo neke gluposti.Englezi,bugari i josh njih par pa ono je smeshno.

I love my

Comment

• djukic
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2005
                    • 2526
                    • Beograd

Nisam fan ali stvarno je najbolja pesma. Jos ono sto je najbolje pevala je na srpskom. Nije bilo engleskog ko neki...

I naravno pobedila je jer je bila najbolja i tacka.!!!

Dosta mi je vise one varijante nismo bili najbolji pustili nas... ma daj...

Jos nesto danas na skupstini izaso onaj ROM (nije CD) i reko da eto mi nepostujemo romi kad ono oni prvi u evropi. Znaci li to da je Marija Serifovic Romkinja?!

P.S. Sam kraj sa zastavom - mislim fenomenalno BAS SAM PONOSAN!!!
                    https://t.me/pump_upp

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Originally posted by djukic
                      P.S. Sam kraj sa zastavom - mislim fenomenalno BAS SAM PONOSAN!!!
                      Pa hvala Bogu,svi treba da su ponosni,a ne da pljuju kako je ovo ili ono. Svako je prica za sebe ali Mariji sve cestitke od srca!!!

Pesma je bila naj,najbolja sto su i svi drugi evropljani priznali osim naravno smrdljivih britanaca koji su iz ljubomore sto su osvojili celih 5 poena prokomentarisali nesto u stilu namestaljka,ma SMRADINE ODVRATNE!!!
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Zamislite, prvi samostalan nastup SRBIJE na Evroviziji, pa prvo mesto.Jako sam zadovoljan glasanjem komšiluka(osim Grka) i sklon sam da im se javno zahvalim na tome!Problem je što Rusija i Ukrajina imaju u odnosu na nas mnogo više "bivših republika" tako da sam se zaista uplašio da ?e nas ona ?uda od Ukrajinaca prete?i!
                        Naša pesma je u svakom smislu bila zaista najbolja, a od drugih bi pomenuo bugarsku i makedonsku pesmu koje su mi se takodje svidele!
                        BRAVO MARIJA, BRAVO MI!
                        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• monkey
                          CBC Senator
                          • 14.11.2006
                          • 286
                          • Porec, Hrvatska

Pjesma je stvarno bila najbolja, ali sistem glasanja je stvarno u banani, i ne pokazuje kvalitetu pjesme nego samo "dobrosusjedske" odnose medju drzavama.... bezveze....

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Potpuno se slažem!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• HotDog
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 965
                              • BSG 75 (011)

što i nije toliko loše u jednom pogledu, vidiš koliko se kotiramo

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

Die von Ihnen aufgerufene Seite konnte nicht gefunden werden.

jaoj austrijanci....danas nen radim nista,ima samo da im sajem e-mail-ove sa porukom da smo ipak najbolji...
                                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X