Ovo je veliki uspeh, ali je ovo takmicenje po meni glupo da gluplje ne moze da bude...i ovo prvo mesto bih menjao odmah za neko cetvrtfinale svetskog u fudbalu, ma i da prodjemo kvalifikacije pa puna kapa. Pozz
Tacno, npr. meni je mnogo milije sto je Ana dobila u tenisu
eh tetak gledam ovo formiranje vlade i prosto ne verujem u to sto kazes mada bi trebalo tako...ne vredi rode ,voleo bih samo da pokazem par tekstova onom nasem narodu koji su ovde osvanuli povodom nase POBEDE,ovi sto zagovaraju Srbiju u EU kao slugu drugim "starim EU zemljama"(kako oni navode mada namerno zaboravljaju da je Srbija isto u Evropi)bi leteli sa vlasti pod momentalno...ah sta ces,politika je svuda prisutna...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Malo ste se previse uziveli. Pesma je jako dobra, mada ja tako nesto ne volim. Opet, imali smo srece da dobijamo max poene iz okolnih zemalja. Scenski nastup i nije nesto naspram drugih, ali nije bilo previse mogucnosti za neke ludorije. I da, mozda je neko i pripadnik gay populacije, ali ga ne treba zbog toga optuzivati da mu je pomoglo da dobije toliko poena. Najvise je dobijeno od zemalja gde i nema toliko tih proklamovano nastranih.
A devojke u pozadini, nista posebno. Imaju fine, a neke i skolovane glasove i to je super. Jednu od pevacica, znam od njenog detinjstva, zivela je 15 godina 2 sprata ispod mene i znam da su se neki lozili na nju, ali tek posle par intervencija. Mislite o tome!!!!
Ne, ali stvarno ne mogu da verujem da cak ni u uspehu ne mozemo da budemo slozni...
Te politika, te prateci vokal je doradio nos i sta ti ja znam... Mislim stvarno mi niste jasni, ajde da ovo pricaju konkurenti, ali ne sto bi nas drugi zakopavali, kad mi to sami sebi najbolje radimo...
Bice zajebano sa skinsima sigurno. Nego ja cu se prijaviti za onaj Security, ako nesto placaju, boli me ne idem u skolu, tamo zabranjujem parking, ako me zaslepe sa 10-15 eura, pustim ih i boli me k.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment