To njesra se mora odmah oprati sa vozila ine?e potpuno zezne boju!
Obratite pažnju i kada prolazite pored putara koji farbaju horizontalnu signalizaciju, neverovatno je koliko prskaju okolo!
Ptice me uglavnom zaobilaze, ali zato lubenice ne. Na NBG iza kineza idem izmedju zgrada trazim parking(isao kod druga ne kineza ) promasi me pola lubeic za nekih 20-30cm.
Ne znam sta te pticurine jedu ali moj auto pogadaju nekim king-size govn### , i neretko mi se desi da cak i posle pranja kola ostane fleka na autu a auto je dobro opran, kao da imaju neku kiselinu ?!?!? u izmetu .
urea - CON2H4
inace je prvi sintetizovani ugljeni hidrat i koristi se vec decenijama kao vjestacko djubrivo. inace je veoma agresivna i reaguje sa pigmentima (ne samo na autima nego i na odjeci )
Prijatelj se proslog leta, 3 dana nakon sto je uzeo sivu Xsaru Pikaso, parkirao kod ETF-a na prazno parking mesto u sred dana (kada tamo naravno nikada nema mesta).
Vratio se posle, nesto vise, od 1h i imao je sta da vidi...
Komplet shatiran auto... Crno i belo
U perionici je proveo oko 2h dok su sve skinuli i sastrugali, a posle je palo i poliranje .
Ja sam skoro nasao parce hleba u motornom prostoru, i 2-3 koske na krovu (svrake, ko drugi?).
urea - CON2H4
inace je prvi sintetizovani ugljeni hidrat i koristi se vec decenijama kao vjestacko djubrivo. inace je veoma agresivna i reaguje sa pigmentima (ne samo na autima nego i na odjeci )
Pre ce biti NH2CONH2 ili (NH2)2CO
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment