Originally posted by Hic
Ko je brzi, BUBA ili FORDILAK
Collapse
X
-
Pobogu
Koliko ti stavis na pobedu na sebe, ja stavim 5x toliko na njega. Naravno ako covek uopste bude smatrao za shodno da se na ovaj nacin dokazuje, mada je tako lakim parama tesko odoleti
Javna ponuda, pa izvoli, pokazi svima koliko si brzi od Bube. Da ne bi ovo dalje otislo u raspravu i prepucavanje "ciji je veci", kad i ako pristanes da ga razocaras, imas PP.
Drugim recima "put your money where your mouth is"Ko razume shvatice.
-
-
O vidim da ima Advokata jer to zbog saab-ovog motora u BMW-u a sto se tice te tvoje Prozivke neznam zasto vas nema nigde sem na forumu u stvari tu ste najbrzi pa se valjda osecate sigurno a za pare neka dodje u Veliku Goricu moze i tebe da povede ipak ima on brz auto {valjda}i da mozes da podjes i sa tvojim legendarnim Peugeotom naravno na prikolici jer ovo je tek treca godina kako je neispravan.
Comment
-
-
Heh...Nisam ni ocekivao nista drugo osim slicnog odgovora...Moja prozivka? Koga sam JA prozivao? Nesto si pomesao ovde, nije ti dugo trebalo
Vidi, uopste nemam nameru da ulazim u bilo kakvu raspravu o bilo cemu, ili da objasnjavam bilo kome sta planiram, zasto je auto "neispravan", ili zasto nekoga nema bilo gde osim na Forumu...sve u svoje vreme. I neispravni Pezo, i BMW Aero koji nikad nece proraditi, bla truc...samo ti radi svoje, a mene pusti da radim moje.
Na sitna peckanja i podbadanja koja ti, vidim, dobro leze, odavno ne padam, odavno nisam dete, niti cu ti dati zadovoljstvo i priliku da iz javne prozivke koju si tako lepo srocio tako lako pobegnes ili uhvatis krivinu
Sta da ti kazem, lamela za taj auto je malo skupa da bi se covek zezao sa svakim ko pomisli da je brzi - to neko mora da plati...Mislim da ce jedno 2.000 biti dovoljno, pa izvoli, dodji i uzmi
Dakle stavi neke pare tu gde mislis da si jak, ja stavljam 5x toliko pa se dogovorite lepo kad i gde i zavrsite pricu. I osim ako u sledecem postu ne bude "PRIHVATAM" sa tvoje strane, slobodno ustedi tastaturu...
Eto, pozdrav od Advokata
Comment
-
-
Moram da te razocaram ali kada bi Ronaldo igrao mali fudbal sa svakim detetom iz parka mislim da bi to bilo glupo.Ipak sam ja Ronaldo i bilo bi jako glupo da povredim nogu igrajuci sa nekom decom zato prvo morate u petlice pa onda ona malo starija grupa.
Ali ako se cuje negde van foruma za vas mozda i vi zaigrate sa velikim igracima.
Zato uzivajte u svom virtualnom svetu gde ste najbrzi i kad budete zeleli da se ukljucite u ovaj nas........
Ipak je saab advokatski prevoz steta za jednog BMW da ima srce kamiona toliko
Pozdrav od Ronalda
Comment
-
-
Aha...
Sve nam je jasno, Ronaldo. Svima si upravo pokazao i kakav si i koliki si "igrac". Sva tvoja prica se svodi na decija podbadanja, kamion, advokat, bla truc...Probaj na nekom drugom, na meni decije fore ne pale. Uostalom, ja nisam niciji advokat, ja ovde samo vidim lepu priliku da zaradim neke pare
Ili prihvati da dokazes da si i na stazi brz koliko na jeziku, i stavi neke lepe pare iza toga - ili cuti i ne lupetaj. Ovako kako ti pokusavas da nekog isprovociras ili sebi das na nekoj velicini, izgleda jako smesno...
Dakle kad skupis pare, moja ponuda stoji, pa se slobodno javi da petlicima iz parka pokazes koliko si brz. Svedoka ima dovoljno, ja iza onoga sto sam ponudio stojim. Tvoj potez.
Do tada, pozdrav od Bube i Advokata
Comment
-
-
Izvini mislio sam da ste petlici ali niste ipak ste vi oni klinci sto sede na klupici i pricaju o fudbalu petlici su oni sto igraju i da umalo da zaboravim a ide i ona buba 9FF za 250000e i ona duletova ali samo kad se skupite u kaficu i pricate kako ste najbrzi na svetu
Ps Ronaldu netrebaju vase pare dovoljno je to sto je Ronaldo a ne klinac sa klupice.
Comment
-
-
Ma Dr. se osilio kada je probio klasu na dragu i sada misli da je mnogo brz
PS: 206...stvarno su ti trule fore...pusti nas koji nemamo da zaradimo pare..sta ce tebi kinta.
Sad ozbiljno cosw. mislim da je Alex brzi.... mnogo dobro ide.
a 9ff je brz...samo ga tamo nije posluzila sreca...... a na treni9ngu je isao 11,5To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment