Slika prodata na aukciji za 73 miliona $$$
Collapse
X
-
Dakle kupac ove slike bash ume da usreci sebe... Ne znam samo koliko hiljada ljudi bi usrecio sa tom sumom.
Comment
-
-
Da li samo ja vidim zenski akt na ovoj slici? Udubite se malo, nemojte biti povrsni.
Comment
-
-
Ma koliko god da se udubim ja nista nevidim osim nekih bezveznih linija,mislim koliko treba da budes lud da das tolike pare za jedni ebenu sliku!? Pa znate li vi ljudi koliko je to kola,tuninga,stylinga....
Strasno,od danas sam zvanicno postao slikar!!!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
@Sasha
Ajde iskljuci taj Trance u pozadini i pogledaj ponovo sliku
Sala na stranu...kao sto sma reko, nisam ni malo kompetentan da dajem bilo kakve izjave o slici, ali...Dati 73 MILIONA DOLARA na jednu SLIKU..i to kakvu?Ne moze me niko ubediti da je on ulozio trud u ovu...da je nazovem - arabesku.Sta god da je imao na umu kad je slikao..uradio je to u dva poteza cetkicom.
E sad...da li to zaista vredi 73 miliona?Da li bilo koja slika vredi toliki novac....a pogotovo ovako nesto....Slika koja ce biti okacena u sobi, koju ce on pogledati 3x za godinu dana u najboljem slucaju, i mozda jos 5 njegovih prijatelja koji ce je uopste i primetiti.
Comment
-
Comment