Nish, Komren, septembar 99-00, VP 1575, PVO, jbt, zaboravio sam koji SRPuk beše
ina?e bio sam RaketnoTehni?kaBaterija, na KUB sistemima.
Ko je ovde još radio tehni?ki na kolima sa 60KG TNT-a pod haubom, da vas vidim?
230. (S)SRP nekad je imao i srednji u nazivu, 92/93, BUV-a, UKUV
Posle smo se igrali rata u 240. SRP, Novi Sad
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
meni ne treba memorija, krsta me uvek podsecaju kako izgledaju minus dvajes na strazi u brdu
Rujnik? Mi ako nismo bili na terenu u Uzve?u kod Šapca gde smo odmenjival inovosa?ane, onda smo bili na Rujniku na straži, i ako je to u stvari bilo super, kasarne ni dana skoro...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
@uglavnom_bezopasni - hvala prijatelju na podsecanju =]
Ja sam na Rujniku uvek bio dvojka, rejonski, sto je kao sto znas znacilo da mogu da budem bilo gde
Naravno, uvek sam bio tu negde, ali nisam morao da brinem zbog kontrole..previse
Klasa 1985 godine, 6 meseci i 22 dana( obuka), ovo u Somboru na "Aerodromu", prekomanda u Zemun (Komanda Vazduhoplovstva) gde sam odradio do kraja u Dežurnoj službi Vojne policije.
1993. otet majci iz narucja, Vojna Gimnazija
1997, otet cicama u punoj snazi, Vojna akademija
2001 zene vole oficire, postao potporucnik
2004 postao porucnik...
2007...i dalje porucnik u iscekivanju
Znaci odsluzio vojni rok za cijelu ulicu h
Bio malo po bosni, malo u 4 julu na vozdovcu...
Nego Jevreme, ti si bio kod Rashete, u inzinjeriji u 4 julu....
2003-2004. Zajecar Snajperista, pa Krusevac, Izvidjaci, pa pozadina- intendant, i ugojio se 13 kg zbog toga... Nema zastave, nema postojavanja, niti fiskuture...
93/94 Prvo Sombor aerodrom, pa Nis, i na kraju Novi sad (kad kazem Novi Sad mislim Fruska Gora, posto sam tamo proveo zadnjih 7 meseci po objektima) inace radio-teleprinterista.
Comment