Cepa je trenutno zarazhen Lost-om.A znam da je gledao i prison break.Kazhu mnogo zarazan i josh uvek se ne usudjujem da ga gledam.
Nego Jel gledao neko Initial D crtani film o driftu fazon anima.
206, brate, ja bih rado preuzeo sve što imaš od Galaktike.Ako je mogu?e nareži mi to na DVD jer je moj net jako spor pa bi preuzimanje trajalo danima!
Što se ti?e Ratova zvezda najbolje je serijal odgledati redom kako je snimano!Mada, i ja mislim da su prva tri filma najbolji.Naravno, ako bih morao da zadržim samo jedan to je prvi deo!
Ponovo dolazim do neverovatnog otkri?a da je ovde veliki skup SF fanova!
Konachno sam medju svojim ljudima. Shteta shto sam se kasno ukljuchio u temu tako da je Star Wars vec sigurno odgledan (nadam se u 4,5,6,1,2,3 redosledu, kako i dolikuje). Danas zavrshio Lost i nije mi josh uvek jasno (oni koji gledaju znace shta), svi SF ljubitelji obavezno nabavite BSG nov serijal, i Firefly (moze da se nabavi i u Bg). Prison Break je dobar, sad se cheka nova sezona od oktobra, ali zar mora opet da bude u zatvoru bre! Nego uozbiljite se, kakav je ovo forum ljubitelja automobila ako niste gledali Initial D?
E, da jer zna neko neshto o seriji Rome? ili tako neshto, rimljani dza bu chuda muda
znam ja, znam ja!
kazu ljudi, da je pre svega odlicna serija! Pogledaj samo ocene na IMDB, zove se Rome, u pravu si. Ali nazalost, ukinuce je. Zasto? Zato sto mnooooogo kosta, i pored te gledanosti, vise trosi pare nego sto donosi, izgleda. Pogledaj samo "trivia" na imdb, sve poobarase neke rekorde..najveci set..najvise kostima..blabla, sve u tom fazonu.
Comment