Ako mozes, baci mi na PP link gde mogu da ga skinem
ko?
ako si mislio na mene, nemam pojam, mrzi me da se cimam sa skidanjem, ponesem ekterni hard kod jednog filmofila i imam zabavu narednih mesec dana, kad mi je dosadno =]
Ako mozes, baci mi na PP link gde mogu da ga skinem
ko?
ako si mislio na mene, nemam pojam, mrzi me da se cimam sa skidanjem, ponesem ekterni hard kod jednog filmofila i imam zabavu narednih mesec dana, kad mi je dosadno =]
Kad smo kod filmova, da li neko moze da mi nabavi "Gone in 60sec", ali original iz (mislim '76 ili '78), rezija i glavna uloga Tobi Halicki.
Citao sam da je film sa najludjom voznjom (bez spec efekata, naravno), i da poslednja jurnjava u filmu traje 40ak min!!!
Hvala unapred.
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
imam ja gone in 60 seconds original, a imam i vanishing point original iz 71 i jos nekoliko zanimljivih naslova sa voznjom starije produkcije... ako neko ima neki predlog sta da skinem a da ima veze sa kolima slobodno dajte....
@ boost vidi se da si iz srbije torrent akcija do 00 zivela piraterija
Juce sam gledao Revolver.
Apsolutno najgori film koji sam gledao u zivotu. A mnogo sam gledao. Tako da moja srdacna preporuka da ne gubite vreme i nerve, preskocite ovaj film...
Kad smo kod filmova, da li neko moze da mi nabavi "Gone in 60sec", ali original iz (mislim '76 ili '78), rezija i glavna uloga Tobi Halicki.
Citao sam da je film sa najludjom voznjom (bez spec efekata, naravno), i da poslednja jurnjava u filmu traje 40ak min!!!
Hvala unapred.
Film je iz '74. Ja ga imam na DVD.
Ako te zanima samo jurnjava imas je na youtube. Film traje 90 minuta od cega je 40 minuta samo jurnjava izmedju '73 Mustanga i policije.
Ako te originalni Gone iz 60 Sec zanima, onda ce ti se sigurno svideti The Junkman. Takodje ga je snimio Tobi Halicki i ima odlicnih jurnjava. Pre smrti Tobi je snimio i Deadline Auto Theft. U sustini, to je Gone in 60 Sec sa nekoliko dodatnih scena (posebno kad Halicki bezi sa Bricklinom). Ja imam oba i bas su super uradjeni.
Tristan+Isolda (mozda je malo soft ali sam se ja odusevio pricom. ukratko sudjeno im je da ne budu zajedno)
Iluzionista (glumi edvard norton jedan od meni omiljenih glumaca)
Fly Boys (istinita prica o americkim pilotima u prvom svetskom ratu)
I.D. (jedan od najboljih filmova o huliganima, naime tri policajca upadnu u bandu da ih ugase a jedan se primi na sve to i psiholoski puca)
Dezurni Krivci (malo je stariji, ali je ultni film, skoro sam ga po ko zna koji put gledao)
e sad u sirokom luku bih izbegao Next, Spiderman 3, Epic Movie...
Te sate mi niko nikada nece vratiti
Comment