Za koga ste navijali u BB-u?
E nek je pobedio.
Collapse
X
-
E nek se zavrsilo, vec mesec dana mojima govorim da se manu tog kicheraja i da zive malo svoj zivot, ne vredi...
Sad cu imati mira...
Jedino sto mi je drago sto je on, kako cujem, neki dobar momak i vrlo mi je ohrabrujuce da u jednoj tako glupavoj emisiji, punoj malogradjanstine po poslednjoj modi, u jednoj ovakvoj zemlji gde su sve norme civilizovanog sveta naprosto nevazece, u dve emisije pobede dva momka koji su zaista to zasluzili svojom dobrotom, vaspitanjem i kulturnim ponasanjem!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Comment
-
-
Sale je genijalac,stvarno mi je jako drago sto je pobedio,od ulaska u kucu sam ga gledao i navijao za njega.
SALE KRALjU!
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacGledao sam kad stigao sve al nisam gledao finale.
E sad da kazhem dragi mi je ili ne ne znam.Kolko sam upucen chovek je pun kesha pa bi recimo i tih 50k valjalo da da u humanitarne svrhe.U sv sl Nit ga znam nit imam neshto od toga shto je dobio tako da ono apsolutno sam ravnodushan.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Covek koji je imao mnogo i ostao bez svega. Zasluzio je te pare, ako se stvarno pokajao! Ipak je sve to bila velika farsa i sa vrlo trapavo izabranim VIP licnostima 10te kategorije!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
juce cujem pricu iz nekog naseg lika i z chikaga....koliko je svima poznato dok je bio u engleskoj pa kasnije u metro starsima pravio je najludje zurke...jedna prica je da su on i rodman bili na nekog vip zurci i rodman ga je svima prestavljao kao fudbalera iz srbije....u jednom trenutku je neki badza poceo da prica negativno o srbima i srbiji ne znajuci da je ovaj pored....istog trenutka je curcic krenuo na njega i uspeo da ga udari 2-3 X....onda je skocila cela zurka i krenula na njega...on i rodman su se tukli jedno 10min sa svima dok nije dola panduracija....rodman je naravno izasao za 2 sata dok je ovaj sotao 2 dana u zatvoru dok ga trener nije izvadio....
inace njegovu zvanicnu karijeru je zavrsila medlin olbrajt zato sto je on otvoreno pljuvao bombordovanje i odluke amerike....sin od medlin olbrajt je bio glavni funkcioner u klubu u to vreme ....raskinuli su ugovor i onemogucili mu da predje u drugi klub...I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
a protestvovao je, pred svaki mec je trcao sa transparentom i majicom "target", naravno da je nekome bo oci time.
ako je to sve istina, sta onda prica da je on sam kriv sto je prekinuo karijeru u 27. godini itd itd. sto ne kaze istinu nije stramota. ipak je debela iskopleksirana sve nas kara*a. a isla je u BGD u skolu, najlepse uspomene nosi odavde. bre ta Amerika skup ludaka. ko sekta nekako ode tamo i dohvati se funkcije prvo po svojima, da se dokaze!
mislim da je dobro sto je on pobedio iz vise razloga. a kinta je tu potpuno nebitna, njemu je isto da li je dobio 5.000 evra ili 500.000, potrosice na prijatelje i zabavu. nikad se taj sebe nece setiti, jedino kad ga likovi kao Pedja d Boj malo protresu da se presabere sta je stvarno napravio u zivotu...
Sale, respect!.
Comment
-
-
Djani je, po sopstvenom priznanju, potroshio oko 12 miliona funti za 6 godina. Pored toga shto je u Londonu imao svoj sopstveni tramvaj kojim je ishao na treninge(a u njemu uveche pravio privatne zhurke)novac je uglavnom spiskao na garderobu, provod, drushtvo... Znachi, u proseku po dva milioncheta godishnje, to je oko 160+ k mesechno (ako se ne varam otprilike oko 200 k evra), odnosno po 50 k evra nedeljno.
Tako da, ochekujem da sledece nedelje u isto vreme Djani bude opet "na nuli"
Mada intelektualno malo plitak, on je jedini iz te kuce i bio VIP. Naglashavam "bio" jer od kad radi kao konobar i bar-tender po BGD-u definitivno to vishe nije. Ali, kad je bio na vrhuncu, sve ovo shto ovi ostali imaju da sakupe zajedno nije ni 10 %, ni po materijalnoj vrednosti a ni po nekoj "slavi". Iskreno, ne znam ni odakle ovim ostalima status "VIP" pod kojim su i pozvani u kucu, ali 'ajde...
U svakom sluchaju zasluzhio je pobedu, valjda neshta pametno uradi sa tim parama.
Nadam se samo da ona "vuk dlaku menja..." ne vazhi za ljude
Comment
-
-
Pa dobro makar je uzeo kintu za narednih nekoliko sati da ima da trosi
Drago mi je sto cujem da je on pobedio(inace gledao sam samo nekoliko puta zbog goge) jer onaj Maca je takva jedna prostacina i sirovina da mi je prosto cudno kako je uopste i ostao do finala u kuci,no izgleda da to nasi ljudi cene kad si ljakse
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment