Ovaj VIP se toliko reklamira da mislim da će biti najgori od tri provajdera.
VIP Mobilkom
Collapse
X
-
Pa verovatno nisu sigurni da ce biti dovoljna pokrivenost mreze, a i guraju kartice gde je veca platezna moc i gde ce se one "primiti"!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Uzmi ve?i ?eki?ili Gemplus v2 na 12TFlopsa i zna?eš rezultat za oko 3 eona, a mogu ti i ja pomo?i odgovor je 42, znaš li šta je pitanje?
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
pričalo se da će biti 2 din/min, poruka 0.9 i ostale bajke
u promo periodu su extra povoljni zbog dupliranja kredita, a tako se narod navuče...mislim da im je prepaid ponuda super u odnosu na one koje su imali
*ele*o* dok nije počela priča o VIP-u, a ni sada ne zaostaje uopšte, stoga post paid će sigurno biti još povoljniji, samo da izgrade svoju infrastrukturu
Comment
-
-
u nekom početnom periodu kada se formira tržište sigurno će biti povoljniji, a koliko će to trajati zavisi i od samog kretanja tržišta...u svakom slučaju kada budu imali komplet svoj sistem mogu da puštaju signal po kojoj god hoćeš ceni, malo spuste kvalitet usluga i isplati im se debelo...
ili pak odigraju na drugu kartu, visoke cene, ali pouzdanost extremna, kao što neki provajderi po svetu rade...imaće malu ali odabranu klijentelu, uglavnom poslovni svet
Comment
-
-
Setite se LPG-a: konkurencija, jeftinoca i tako to (?!) Pa za dva dana poskupljenje od 40%, pa taksa, pa od Nove Godine opet taksa...
Uvek moze gore ali i mnogo bolje, ali nesto i ne vidim poboljsanje uvodjenjem treceg operatera. Sav taj prepaid ne znaci mnogo. Ljudi koji zaistau su na postpaid-u. Sve ostalo je boranija. Ili je cilj imati milion sitnih korisnika koji ce trositi mesecno 30 din kao moji roditelji?
A i svi ti paketi, za babe, dede, roditelje, tetke, teenager-a, kucne ljubimce, odvojeno za papagaje, a psi i macke mogu u isti paket...
Ja sam na postpaid-u i sve te igranke me ne doticu mnogo...
Pravo pobpljsanje situacije ce biti kad pocnu da se bore za business korisnike, za firme svih vrsta i velicina. To ce biti prava stvar!
Sve usluge su jos jaaaako skupe.
Comment
-
-
@prolupator
neka poskupljenja nemoj očekivati sigurno, jer je svetski trend da celokupan govorni saobraćaj pređe u mobilnu telefoniju, znači ideal je da se fixni telefon uopšte ne koristi, stoga i cene moraju da idu dole, kao što i godinama već idu. a i sa ovim cenama operateri zarađuju enormno. naravno post paid je jedino logično rešenje za takvu situaciju, ali pre paid akcije se koriste samo da se namami što veći broj korisnika i da oni počnu što više da koriste taj nroj i onda lagano prelaze na post paid, i tako se formira tržište.
analogija sa lpg-om nije baš na mestu, jer se mnogo razlikuju, ovde ti posle izgrađene infrastrukture prodaje samo pamet, troškove struje, održavanje i slično, dok kod lpg-a imaš trošak same proizvodnje robe, pa transport, i opet infrastruktura, skladištenje, održavanje, šesnaest marži u lancu, takse...
Comment
-
Comment