Vidim ja da sam ziveo u zabludi sve ove godine.Ja sam mislio da je za izradu automobila potrebna neka visoka tehnologija, ali posle ovoga vidim da nam Japanci prodaju maglu sve vreme
Samo se vi zezaj te, ovo je rucna izrada, svaki auto je unikat, na motoru ima plocica na kojoj je ime i potpis radnika koji je sastavljao auto. Koliko truda ljubavi i paznje je ulozeno samo u jedan auto. . .
Sada kapiram od koga je AMG pokupio foru.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
ma to nije cepanica ,nisi ti to dobro video...to je savremeni uredjaj za odredjivanje ravnomernog raspona izmedju falca vrata i karoserije..ovo je noviji model DK3 koji ujedno moze da i prepravi prethodno pronadjenu gresku
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Da znas da si u pravu, onaj sa letvom se bas trudi da namesti vrata da se lepo zatvaraju, a mi smo se u 80tim cudili kako se zatvaraju vrata naseg keca, za svaka moras razlicitom jacinom da zamahnes
Comment