moj se kotrlja zavrsen je odavno , samo ga nevozip nesto posebno , nebi da dobije koju kaznu , inace covek mi je ostavio depozit 500 $ najverovatnije ce ga kupiti , tako da ode iz garaze uskoro
Za koju lovi ako se moze znati?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Pusti ti te price limenka. Hebi ga niko vama nije kriv sto morate da spucate nekoliko hiljada eur da bi vam auto ishao. Mi povadimo sedista stavimo KN i deri sve redom
Ko li je ovo splitovao? Verovatno neki nezadovoljni sabista
ja ne znam o kakvim ti hiljadama eura pricas, u moj ulozeno 400 u izduv i nisam siguran koliko tacno u ECU, a sad kad bi sabrali cifru koliko je kostao i koliko je ulozeno, na kraju ste vi vise potrosilia radijus vam je 250 kilometara
5000 $, kaze covek treba mu vremena da skupi novac , on je u las vegasu , nije ni video auto , samo preko slika , video je par video snimaka i to je to kaze da mu se nenormalno svidja , ma i nek ga tera vise , samo jos pokupiti kaznu sa njim ...
sta je SAAB Power ne verujes vise samom sebi, nije lako odoleti tom iskusenju, a tek taj zvuk kad ubrzava, a o lepljenju za sediste i da ne pricam, posle voznje sa SAABom je kez od uva do uva.
ma nemuci mene voznja toliko
pre par veceri sam se potrkao sa PONTIAC GTO onaj novi , kobajagi ima od corvette motor , treba da bude brz kobajage , kad sam ga rascepio u drugoj na 40 MPH skripi saab ko sasav gore gume a crte ostaju iza auta i sve to na brzini od 40 MPH pa nagore , namerno nisam pustao gas sve do 7000 RPM ostao coka kao i da nije nabo po gasu , stali mi na semaforu covek se nemoze nacuditi , e to je ono sto me zeza ,pa pitaju sta imas ,sta imas , staces , reko pa samo motor sa cetiri cilindara , pa im nikako nije jasno ,meni smesno pa krepati od smeha , kaze ko bi reko , nikad nebi rekao da se tako nesto krije iza tako obicnog auta , jos SAAB , inace ovde se saab smatra pod zenski auto , pa ih malo zbuni , kad prodje pored nekoga skripajuci na 40 MPH
da , naboli mi tako , kad se kasnije jos par njih zalepilo oce da se trkaju , napalili se ljudi , njima vise stalo da vide kako saab skripi na 40 MPH
znam kako im je , i ja sam takav bio kad sam jednom davno naleteo na neki mitshubisi koi je isto tako skripao
ja kad sam se vracao od Boosta iz Svedske naletim na krajzlera 300C ali karavan koji je bio nabudzen do bola, krenuo ja da prodjem pored njega u krajnje levoj traci i zagledam ga onako, lepo izgleda onako veliko i jos one velike felne, ma bas je simpatican. Lik vidi da ga zagledam i po gasu, na oko 150 se sve desavalo, hebi ga ja za njim i stignemo do 240 km/h, nije vise pokusavao ali mu je izraz lica bio ono
Comment