Snovi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pop_Djujic
    CBC Član
    • 16.12.2006
    • 73
    • Beograd

Snovi

da nedavim mnogo sanjao sam da mi je totalno unisten auto,jutros dodjem i ispricam to burazeru i on mi kaze da je imao identican san !

e sad jel vam se nesto tako desilo nekada i ako jeste u snovima dali je java bila lepsa od snova ?

p.s ako neko ume da tumaci snove sta bi ovakav san mogao da znaci
    Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

www.sanjarica.aureldesign.com pa tumaci sam
    Informacije koje dobijes mogu ti biti jako korisne... (ako si sujeveran... a rekao bih da jesi)
    Pozz

Evo ti neke kombinacije:
    AUTOMOBIL
    Vidjeti ga - dobre vijesti. Voziti se u njemu - brzi napredak u radu ali i žestoke sva?e sa suradnicima. Auto u kvaru - odložite svoje planove.
    AUTOMOBILSKA NESRE?A
    Razo?aranje.
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

Meni nije, ali burazeru jeste.
      Trebali smo da idemo na rodjendan kod ortaka u Obrenovac i on je vece pre toga sanjao kako je imao udes... Mogli smo da imamo udes jer nas je neka ****** isekla onako muski, mm su hvalili da se slupamo... E sada da li je san bio upozorenje da vozi opreznije, ne znam, mozda.
      Inace tek kada smo stigli rekao mi je sta je sanjao
      Za svaki slucaj sam ja vozio u povratku
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

Re: Snovi

Originally posted by Pop_Djujic
        p.s ako neko ume da tumaci snove sta bi ovakav san mogao da znaci
        Relativno davno sam citao "Uvod u psihoanalizu", al, kolko se secam, moze da bude 1 od 3 stvari:

a) Sanjao si nesto sto jako zelis/ocekujes sto bi u ovom slucaju bilo recimo da si se zamerio nekome i podsvesno ocekujes da ti napravi neku stetu

b) Svesno il podsvesno mrzis svoja kola ili onoga ko ti ih je kupio ili...

c) Kola su simbol necega...tipa, treba da ides na neko putovanje, a podsvesno se plasis da ce propasti...

Comment

• Pop_Djujic
          CBC Član
          • 16.12.2006
          • 73
          • Beograd

auu izgleda da ce biti nekog sranja u pola od ovih stvari sto ste pobrojali sam se pronasao...

nece da valja . . .
          Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• dfast
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2005
            • 1302
            • Hoofddorp NL /Bgd

Ja sam sanjao da imam direktni sudar sa svojim bivsim 101 mediteranom. Idem prema kamionu ili necem velikom, nema vremena za nikakvo reagovanje, okrecem se suvozacevom sedistu, obaram devojku na dole i zalezem preko nje. Na srecu nije se desilo, imali smo samo jedan udes dok je ona vozila, lupili smo autobus gsp-a pri maloj brzini, malo je krenuo da nas guzva ali smo prosli bez posledica.
            Pre bombardovanja sam sanjao kako raketa pada na moju zgradu u kojoj zivim ali na srecu ne pogadja nego prelece i pada u prazno polje iza zgrade. Nisam imao pojma da ce se desiti bombardovanje ali se posle toga desilo. Da li ima veze ili je cista slucajnost ko bi ga znao. Sujeverje ili ne, isto ko bi ga znao, nauka snove jos nije u stanju racionalno da protumaci.

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

Ja sanjao xxxyyyzzz puta, poslednji put pre 3 dana. A kada imas dva onda duplo brines, pa kontam normalno...
              "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
              - Lousie Smith

Comment

• Vladan
                CBC Senator
                • 18.08.2005
                • 248
                • Vuko.ebina
                • e46 325i

Meni su u snovima 4 puta krali prethodni auto(astru).

Comment

• Cepa D
                  CBC Senator
                  • 28.09.2005
                  • 242
                  • Cerak

Sve je to podsvest, nisam struchnjak ali imam koshmare na dnevnim bazama pa sam donekle upucen. Desi se podudarnost snova i stvarnosti ali to je pre zato shto u snovima valjda prodje mnogo slika kojih se ne setish da si u opshte sanjao dok te na njih ne podseti neshto iz zivota, i onda se tripujesh da si vidovit.

A shto se tiche sudara i snova ja od udesa sa eclipse-om sanjam kola stalno, ili mi luka.l (koji je bio suvozach za vreme sudara) neda da vozim eclipse, ili ga lupam na parkingu na banalne nachine, ili mi Kanarinac viche da ne vozim brzo ili sa swiftom pokushavam da stignem eclipse ali mi ne ide...da ne smaram mnogo...
                  NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• Danilo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.10.2004
                    • 908
                    • Beograd, Dorcol

Sanjao sam par puta da slecem sa nekakve litice ili tako necega, frojd kaze da voznja u snu znaci nedostatak seksa.
                    Pre neku noc sam sanjao da sam tradeovao Yuga za golfa gti i smorio sam se kao pas... Kud bar ne uze kadeta GSI...
                    www.blindmanmotorsport.com

Comment

• greywiendog
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2006
                      • 421
                      • Stara Pazova

I ja sam sanjao nekoliko puta kradju svojih kola, ali najgori trip je kad sanjam da vozim neki dobar auto (BMW) i taman da presaltam, on se pretvori u bicikl...
                      Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• AreOut
                        CBC Senator XXL
                        • 22.07.2006
                        • 590
                        • Zabjelo

Ma sta sanjao bolan jebaaavooo
                        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Ja cesto sanjam....kako divljam pored sajma i izgubim kontrolu na onom nadvoznjaku (obavezno se trgnem i probudim sav u znoju).

Evo me...jos uvek teram pored sajma
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

ja bih voleo da sam sanjao da sam slupao kola,pre tačno 2 nedelje,ali avaj to je bila stvarnost kad sam se probudio auto i dalje sa spljeskanim suvozačevim vratima i pragom i bio je takav sve dok nije vraćen iz autolimarske radionice

Comment

Working...
                            X