Znaci najduze igram Operation Flashpoint GOTY Edition i to je najbolja igra na svetu, izasla je 2000. godine i najrealnija ikada napravljena! Sada vec polako izgleda prevazidjeno, ali igracki jos uvek nenadmasena, ceka se drugi deo ali mislim da ce pasti u odnosu na prvi!
Onda Race WTCC Game, pomalo rFactor i Swat 4, ali uglavnom FPS i realne voznje, dok FPS nesto zaostaje u poslednje vreme, kako rekoh cekam drugi deo Flashpointa...
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Operation Flashpoint ima nastavak vec
Fazon je sto je firma promenila vlasnika a razvojni tim otisao na drugu stranu i nisu mogli da je objave pod istim imenom, novog imena ne mogu sad da se setim, procesljaj arhive test play na sajtu sveta kompjutera.
@NemaNe, imas Rally School opciju u igri, pa polako krenes k'o i svi mi. Kasnije je uzivanje
ne znam zna li ko za igru tactical ops?ja sam pre nekih 5-6 godina cepao redovno preko neta...inqce counter strike je za nju smesna po celom programu...prestao sam kad su s epojavili neki klinci sa raznim cheats programima i vise nije bilo to to ...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
I ako ih volim, i preshao sam ih dosta, vrlo malo FPS-ova sam mogao da igram po drugi put. Dok sam recimo Rainbow Six, pogotovu Raven Shield i Athena Sword, reshio par puta, i opet bi mogao. Prosto sam lud za Tom Clancy-jevim delima ili igrama koje se baziraju na tim prichama.
"the Thing" imam za ps2,samo je upravljanje zeznuto do j..a....moras d abudes neki mutant sa petnaest prstiju na svakoj saci da to odradis kako treba...ma sve je boza za silent hill
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment