video igre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AreOut
    CBC Senator XXL
    • 22.07.2006
    • 590
    • Zabjelo

Bane bas ti je dobar setup za Winning Eleven
    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

uf ovo se ceka...

"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• level3
        CBC Senator XXL
        • 29.01.2006
        • 857
        • BGD, V.B. Karaburma

Jel to neki novi CS?
        www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• monkey
          CBC Senator
          • 14.11.2006
          • 286
          • Porec, Hrvatska

uzeo sam danas splinter cell double agent i jos ga nisam stigo probat... javljam utiske, trebao bi bit lom...

Comment

• Vladan
            CBC Senator
            • 18.08.2005
            • 248
            • Vuko.ebina
            • e46 325i

Ovo bi trebalo da je Crysis ili sl.

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

da to je crysis....extra engine

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• JNC
                CBC Senator XXL
                • 19.12.2006
                • 1332
                • Beograd

Da Crysis, samo bez 8800GTX ili GTS sa 640Mb, nece da radi nikakao, pricam o full detaljima da bi izgledalo kako valja, a ne ono smanjis detalje pa igras.

Comment

• HotDog
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 965
                  • BSG 75 (011)

to je fora kao recimo Neverwinter Nights, pre par godina sam igrao bez problema prvi deo, sada na apgrejdovanom kompjuteru kada pustim drugi deo, smanjim detalje da mi izgleda RUZNIJE od keca, i jos se vuce kao prebijena macka... e, mamipare, secikese, i namerna neoptimizacija...

Comment

• X9
                    CBC Senator XXL
                    • 28.06.2005
                    • 3179
                    • Wien-Sabac
                    • RX-8 i X-9

Originally posted by JNC
                    Da Crysis, samo bez 8800GTX ili GTS sa 640Mb, nece da radi nikakao, pricam o full detaljima da bi izgledalo kako valja, a ne ono smanjis detalje pa igras.
                    http://www.computerbase.de/artikel/hard ... crossfire/
                    varas se varas se...ne znam da li znas nemacki ali eto na sajtu sa strane imas sve testove...nije lose za singlecore graficku i za dx9
                    sa njom furam na primer quake na ultra quality bez ijednog problema...normalno i igre su u zadnje vreme sve vise cpu-po0dredjene,ali jedan dobal duall core ,malo ga odvrni,nek sve bude optimizovano i ide...a koa crysis ne bude hteo da ide sa jednom grafickom uzece se jos jedna..
                    inace tako su svi govorili za "Fear" da je zahtevna ovo ono...ja je gurao sa poprilicno dobrim podesavanjima sa sapphire radeon x 800 gto i arcticool hladjenjem i normalno malo vecim overclockom..

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

Do skoro sam imao desktop masinu i igrao sam uglavnom NFS serijal, Far Cry, GTA Vice City (najbolja igra svih vremena ), GTA 3, Oblivion, Battlefield 2, Battlefield 2142...a otkako sam kupio laptop igram CS (posto na laptopu imam 6100 grfulju ).

Comment

• JNC
                        CBC Senator XXL
                        • 19.12.2006
                        • 1332
                        • Beograd

Mikimazda, nemam pojima nemacki , ali grafike menjam non stop kao uostalom sve zivo i non stop testiram, probam igrice i tako to, probaj naprimer C&C 3 sa full detaljima neku bitku sa dosta vojske sa tom grafikom sto si stavio link i nece da radi kako valja, pogotovo sa single core. A i SLI i Crossfire ti svakako nisu ispaltivi kada gledas performanse, dve neke grafike za SLI ili Crossfire su ti uvek skuplje a daju slabije performanse od jedne, za dve grafike jedino ako uzimas dve najbrze pa da imas jos brze, znaci to sa ovog linka gore dve 1950 kostaju skuplje od npr. 8800GTS a imaju losije performanse(ovo je samo primer ali tako je mozes da pogledas bilo koji test)
                        Naravno za top grafike 8800 .., moras da imas i extra procesor zato sto je on uvek usko grlo , uostalom pogledaj na Benchmarku imas test 8800 ultra pa vidi sta kaze.(inace ATI je trenutno tropa sto se tice DX10 grafika, nazalost).

Uf al sam se raspisao, a inace igram uglavnom strategije, a u iscekivanju sam Startcraft 2, to ce da bude ludilo ima da probije sve liste popularnosti i prodaje.

Comment

• Kenno
                          CBC Senator XXL
                          • 21.08.2006
                          • 460
                          • Zenica, BiH

Trenutno samo Championship Manager 2007.
                          Odvozio sve i jedan nfs, da bi na kraju mi dosadilo i sve pobrisao. Jedino mi je žao što porsche unleashed ne ide baš najbolje sa win-om xp. Tu je i midtown madness 2, nezahtjevna za***ancija, a ima ?ak i yugo(skine se sa net-a). Ostale žanrove i ne furam, jedino COD 2 mi je bio zanimljiv u svoje vrijeme.

Comment

• ĆOMI
                            CBC Senator XXL
                            • 31.08.2006
                            • 1705
                            • Braće Jerković,Vozd
                            • Stilo JTD 16V

Imas foru da bi NFS Porsche radio na XP-u bez problema.Treba samo da obrises ili sklonis neki fajl za multiplejer i radi perfektno.Ja sam se sa time mucio jedno 2 godine,dok nisam saznao za tu foru.
                            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• sErGiO
                              Moderator
                              • 30.01.2007
                              • 2769
                              • Neko selo pored Beogr
                              • Alfa Romeo 156SW

Originally posted by JNC
                              A i SLI i Crossfire ti svakako nisu ispaltivi kada gledas performanse, dve neke grafike za SLI ili Crossfire su ti uvek skuplje a daju slabije performanse od jedne, za dve grafike jedino ako uzimas dve najbrze pa da imas jos brze, znaci to sa ovog linka gore dve 1950 kostaju skuplje od npr. 8800GTS a imaju losije performanse(ovo je samo primer ali tako je mozes da pogledas bilo koji test)
                              Naravno za top grafike 8800 .., moras da imas i extra procesor zato sto je on uvek usko grlo , uostalom pogledaj na Benchmarku imas test 8800 ultra pa vidi sta kaze.(inace ATI je trenutno tropa sto se tice DX10 grafika, nazalost).
                              Pazi SLI i CF se itekako isplati ali samo u odredjenim okolnostima, a to znaci ogroman monitor (bar 22") koji moze da izvuce 1600x1200 ili vecje rezolucije, graficke kartice iz vrha ponude (kao sto ti vecj rece 2x8800 GTX(S)) i naravno slazem se da je potrebna zver od procesora u takvoj situaciji, a ne treba zaboraviti ni ogromnu kolicinu RAM-a =]

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

ja xtx1950 i nisam uporedjivao sa grafickim iz norme dx10...vec iz norme dx9,a dx10 nemam jos na kompu jer necu vistu jos da ubacujem...a za dx9 graficke sam ti dao testove..a sto se tice ati-ja da su im dx10 karte tropa,pa oni ih takoreci jos i nemaju ...ove nove hd 2900 i to za mene su samo pokusni kunici ,jer prava snaga r600 chipa tek treba da se pokaze ...inace ja sam malo staromodniji tip,volim ati i amd i evo ostajem im godinama veran...mada mogu reci da je duall core u intelovoj proizvodnji mnogo dobar,dosta bolji od amd-a...ali ja sam pre nekih godinu i nesto uzeo najmanji amd dualcore procesor-amd x2 3800+ sa 2x2.0ghz i nekih 512 cashe memorije...njega sam odvruo na nekih 2,55ghz i to tako radi od samog pocetka...do sada nisam imao igru koja nije mogla da s eigra bar na srednjim podesavanjima i uvek na 1280x1024...sada sto izlazi od igara za dx10 moci ce da se igra i na dx9,bez nekih primedbi...cak mislim da mi tu razliku necemo moci ni da primetimo.

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X