video igre

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

sergio

Slazem se da je SLI i CF dobar, ali kao sto si i rekao samo sa TOP grafikama, znaci cim izadje brza, vise se isplati da uzmes nju nego dve slabije(i brze je i jeftinuje), naravno to je zbog toga sto se kod dual kartica ne dobije duplo brzina jedne kartice. A za memoriju uvek bilo pravilo nikad dosta, pogotovo sad sa ovim igricama.

mikimazda

Ma jasno da se ne mogu uporedjivati, ali i cinjenica je da nVidia serije 7 nemaju sta da traze sa ovim novim igricama(da se odmah ogradim pricam sa detaljima ako hoces da to lici na ono sto je i zamisljeno, a ne da pogasis sve pa lici na igru od pre 3 godine). A ATI i AMD(cijie procesore koristim za moje masine jos od cuvenog 386DX kada su se i proculi) tj. AMD posto je kupio ATI je bojim se u velikom problemu, jedino da ih novi procesori izvuku koji su u najavi, grafike ATI-jeve su podbacile opasno, sto se oseca i po cenama, Nvidia videla da ovi nemaju nista i ne snizava cene svojih, pa 8800 serija ima cene vec 7-8 meseci iste, nista nisu pale.

A Intel iako nisam njihov ljubitelj sa C2D procesorima je napravio ludilo. Evo ja sad imam jednu masinu koja je OC-ovana za nekih 70% i to radi bez problema. A ljudi vole da mogu da OC-ju to je sad postalo kao dobar dan, svi nesto budze masine .

Comment

• HotDog
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 965
      • BSG 75 (011)

hajde vas dvojica trojica koja ste u tokovima, ako vas ne mrzi sastavite jednu lepu gamer konfiguraciju, pa da je uzimamo negde kad prodju vrucine i opet moze da se sedi ispred monitora na duze staze..ja sam iz price pracenja ispao u doba TNT, Vante, Rive, Pentiuma MMX...

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

prijatelju prvo pitanje je lova?koliko hoces da potrosis?i ovo ti je relativno skup sport...drugo je sta volis?trece je samo za igranje ili?cetvrto koje igre?kakav monitor imas?koliko mu je kasnjenje u milisekundama...uffffffff mogu dos utra..i nakraju sta ti tu mozes da nadjes od delova da kupis-novo-polovno?
        za jnc..ne brini se ati sprema nesto sto ce ostaviti 8800 da izgleda kao g o v n o na mrazu
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

monitor sam vec izabrao, tu sam makar odradio research, LG 1900J-BF mi se cini sasvim ok izbor.
          A konjfiguracija, ne racunajuci monitor, da ne predje, makar ne mnogo, 400 Jura.
          A kakve igre, da, pa, zahtevne
          Salim se, pored rpg, strategija i slicnog, bice tu i simulacija, letenje i voznja.

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

bez da te obeshrabrim , za 400 evra ne moze da se napravi masina za igre a da radi kako treba .

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

pa ono...Rihno, AutoCad2007, ProEnginner Wildfire 3.0, Catia, Dymola...

salim se naravno...

GTR 2,Evolution GT, Doom3, The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay...to su neke igra koje su ostavile utisak na mene...

a ovo sto sad igram tesko da znaju novopeceni gameri sta je... Fallout2
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• HotDog
                CBC Senator XXL
                • 06.05.2005
                • 965
                • BSG 75 (011)

Originally posted by JNC
                bez da te obeshrabrim , za 400 evra ne moze da se napravi masina za igre a da radi kako treba .
                e ako ne moze onda...bolje se strpim jos malo i kupim auto
                kako vam ovo izgleda?
                http://www.eurolink.co.yu/code/navigate ... &pid=79082

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

jnc je u pravu..ja tih 400 bi mogao da upotrebim samo za ram ...
                  "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• HotDog
                    CBC Senator XXL
                    • 06.05.2005
                    • 965
                    • BSG 75 (011)

eh..pa necu bas da igram Gothic 3 i Neverwinter Nights 2,
                    U ISTO VREME

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

Originally posted by HotDog
                      Originally posted by JNC
                      e ako ne moze onda...bolje se strpim jos malo i kupim auto
                      kako vam ovo izgleda?
                      http://www.eurolink.co.yu/code/navigate ... &pid=79082
                      Jaako slaba grafika. Za 400 jura mozes da uzmes veoooma solidnu masinu, ali sa integrisanom grafikom (za pocetak). Trenutno su veoma aktuelne ploce sa novim AMD 690G cipsetom koje su sasvim solidne za oc a ni u ostalim stvarima ne zaostaju. Uz sve to vecjina tih ploca ima PCI Express x16 slot tako da se kasnije lako moze ubaciti bilo koja nova graficka karta. Moja preporuka ti je Gigabyte GA-MA69G-S3H ploca:

uz sto vise DDR2 667 ili 800 memorije (minimum 1GB) i uz neki Athlon 64 X2 3600+ ili jaci. Kasnije kada skupis jos 150-200 evricja dokupish neku solidnu grafiku (uvek su graficke karte u tom cenovnom rangu davale odlican odnos cena/performanse) i milina

Comment

• HotDog
                        CBC Senator XXL
                        • 06.05.2005
                        • 965
                        • BSG 75 (011)

jedan konstruktivni, hvala
                        Sad dok nakarikamo denge, zastarice konfiguracija

Comment

• TheDoctor
                          CBC Senator
                          • 09.05.2005