Letovanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

A sta mislite o ukrajini, odesa ili tako nesto?

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Za grcku ti trebaju te zahebancije potvrde i sl. Za tursku samo validan pasos i gotovo. Niko te i nepita, samo udare markicu i pecat i to je to...
      Za ukrajinu neznam, ali znam za Ohridsko jezer da je dobro. Idu dve moje drugarice i placaju smestaj 7EUR-a po krevetu ili ti osobi...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• krca069
        CBC Član
        • 29.04.2006
        • 22
        • Beograd

Da li je neko zapazio pumpu za gas nesto pre ulaska u Vranje. Prosle godine sam tu sipao gas ali ne znam da li je i dalje tu. Kod Jugopetrolove pumpe se iskljucuje sa puta i posle 100-tinak metara, sa desne strane. I naravno posle sam dopunio gas skoro na samoj makedonsko-grckoj granici, pumpa sa desne strane.

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ta pumpa ve? godinama tu stoji, i osim auto gasa tu se to?i i BMB98 (uvozni). barem tako su meni rekli, a na pitanje pošto tako piše na automatu.
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• krca069
            CBC Član
            • 29.04.2006
            • 22
            • Beograd

Ja uopste ne kapiram momenat, sto Alvirovic nije tu pumpu spomenuo u patroli ka Grckoj kao poslednju na izlasku iz Srbije, a to bi mozda ljudima bilo od pomoci (jedino ako nije imao nekog interesa).

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

o pa boze nije valjda da ti verujes alvirovicu....

on dodje u restoran....

dobar dan

sat emisija

izvolite besplatan rucak

hvala

spomenucemo vas u emisliji.....

osecam da je na pumpama isto....barem privatnim
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• greywiendog
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2006
                • 421
                • Stara Pazova

Kod te pumpe smo platili kaznu, a policajac nam se obratio na nema?kom jeziku (zbog austrijskih tabli)!!! Nisam primetio da je nije spomenuo, a što se ti?e nekog interesa, sigurno da postoji...
                Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Posto moze da se nadje privatan smestaj u Paraliji?
                  Posto je viza?
                  Power of dreams !!!

Comment

• Darko
                    CBC Senator XXL
                    • 29.03.2005
                    • 528
                    • Beograd

10e grupna, 36e individualna.

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

evo mog nekog utiska iz grcke....

dosta je skupo bar u neos marmarasu, isplati se iznajmiti kola ako vas je vise (kia picanto 7 dana 220e), sto se tice direktno marmarasa dobro pazite gde vas smestaju jer bukvalno svi dobijaju isti smestaj za istu cenu samo na razlicitim lokacijama(ja sam bio 20 min od plaze) ...

cene u diskotekama su od 5-10e ...najcesce pivo je 5e....u nekim jacim diskotekama ulaz je 10e ali se uz to dobija pice po izboru....

hrana je isto dosta skupa, bilo kakvo pezivo u pekari je 2,5e, giros je 2e ali ne moze i on svaki dan, pize su oko 7-12e ...i to je to odprilike....koga zanima nesto nek pita....

ps nasli smo jednu mnogo lepu plazu 14km od neosa ili ti 100km od soluna...zove se kalogria! nema puno stranaca uglavnom su grci i dolazi se kolima posto kuca na obali bukvano da nema
                      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Darko
                        CBC Senator XXL
                        • 29.03.2005
                        • 528
                        • Beograd

Znas ti kakve vecere smo na Krfu dobijali za 7-8 evra...

Comment

• CLD
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2005
                          • 1225
                          • Belgija - ranije Luna-Chico

hebi ga svi idu tu oko Soluna, a nikome da padne na pamet da ode jos juznije kao ti, ja sam pre 4 godine isao vozom do Soluna, pa tu nastavio opet vozom do Atine gde sam se popeo na brod i otisao na Rodos, mala avanturica koju necu nikada zaboraviti. Sto je najbolje platio sam prevoz u 2 pravca oko 100?.

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

e idem ja u neos tamo negde 21-22 samo jos ne znam da li da idem kolima ili avionom ili da metnem familiju na avion a ja da zapalim dan ranije kolima. inace tamo sam vec bio '98. a ovaj put sam se odlucio za to mesto tj moja gazdarica zbog klinaca. trazimo hotel blizu plaze jer svaki dan treba vuci kolica sa bebom, kantice, lopatice, kofice, gume duseke i ostale rekvizite... aj pisem utiske kad se vrnem...
                            poz
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Darko
                              CBC Senator XXL
                              • 29.03.2005
                              • 528
                              • Beograd

Moje misljenje, ako neko hoce da se zabode u tom mestu gde je dosao i da ne mrda nigde, ok je bus, avion slicno... Za bilo sta drugo si mrtav bez auta, a kad dodas cenu iznajmljivanja istog dole vidis da se vise isplati ici svojim kolima. Nije to toliko dalek put i hvala bogu ne vozimo raspale kante pa da treba da razmisljamo jel ce da izdrzi do dole... Solun i oko Soluna je jos i blize sve. Mi smo imali do Krfa 1100km u pravcu i sve smo odjednom prelazili, uz granice, stajanja i sve ostalo do dole oko 14-15 sati sto je ok....

Comment

• Darko_NS
                                CBC Senator XXL
                                • 02.12.2004
                                • 557
                                • Srpska Atina

ja stigoh pre dva dana iz bugarske (nesebar) ovo mi je vec treci put da sam u nesebru tako da mi je sve bilo vec poznato kao da sam kod kuce..
                                ukoliko nekog interesuje putovanje u bugarsku napisacu par detalja i cene
                                put novi sad-nis-sofija-nesebar je oko 900+ km, isao sam autobusom tako da sam prespavao vecinu puta pa ne znam kakve su deonice kroz bg.

sto se tice cena, iako sam ocekivao da one budu vece ove godine iz razloga sto je bg usla u Uniju, ipak nije bilo tako, za naseg coveka prosecnih primanja, bg predstavlja jako prihvatljivu destinaciju

velika pizza u restoranu - 3-4 eura
                                u jednoj menzi gde sam cesto jeo dobijao sam za 5e (porciju ribljih fileta, tri porcije salata (zelena, kupus, paradajz) porciju pirinac sa sampinjonima i 2 parceta hleba) ovo bukvalno covek ne moze da pojede a kosta samo 400din
                                u pojedinim restoranima za 4-5e moze da se dobije celo pile

toceno pivo 0.33l u picerijama i restoranima je oko 0.5e (40din), flasica vode 0.33 ili flasica koka kole su 0.6e

ulaz u diskoteke je 2e, pivo u diskoteci je 1.5e (domace) 2.5e (strano),
                                tekila 0.75e...itd

recimo na severnoj plazi u nesebru ima jedan odlican bar na plazi, pustaju stranu a i nasu muziku, pivo malo 1e, veliko 1.5e, koktel 3e, ja stvarno ne znam gde na svetu na plazu u baru sa dj-om ima da se pije ovako jeftino

u prodavnicama flasa vode 1.5l kosta 0.40e, hleb je 0.5e, pasteta 0.5e,
                                tunjevina 1.5e, flasa tekile 0.7l je 3.5e, flasa vodke 0.7l je 3.5e

Comment

Working...
                                X