savjeti oko laptopa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Oki onda, sad je jasno... Jeste to puno para, ali sa njim dobijash i puno muzike

1900 za takvu konfiguraciju je, rekao bih, vrlo realna cena.

Apsolutno bih doplatio za taj HDD, ne toliko zbog 20 Gb vishe, nego zbog 7200 rpm - shto ce itekako da ima uticaja na (bolje) performanse celog sistema.
    http://www.bmw.tv

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Toshiba dolazi sa grafikom vezanom na PCIEx 16x magistralu. Ima sopstevenu memoriju (TC varijante na ovom cipu otpadaju).
      @Over 7900gs jeste jaca karta ali je vec matora i NEDOVOLJNA isto kao i 7600. Razlog? DX10 i serija 8XXX koja je vec uveliko na trzistu. Na 7900 i 7600 mozes da se igras pa skoro identicno. Pogledaj rezoluciju monitora i sve ce ti biti jasno. Te grafike nemaju snage za tu rezoluciju. U nizim da nema frke ali sve preko 1280x1024 je druga prica. Da li ce frame rate biti 10 fps ili 20 fps je nebitno u oba slucaja je neigrivo. Imam 7600 BGF varijanta fabricki overklokovana i 7900GS na poslu. Veruj za visoke rezolucije na najnovijim igrama i jedna i druga su nedovoljne (pricam naravno sve na high).

Opet toshiba je puna gizmo stvarcica na sebi next gen player (HD-DVD) prikljucak za video standard visoke definicije (HDMI) itd. To je nakrcana desktop replacment masina, za tehno frikove, a ne igracki uredjaj. Vidi sta ti vise odgovara. Treba proveriti i sledece, neka od toshiba je bila na money back akciji. Znaci ukoliko se pokvari u prvoj godini koriscenja, odrade servis vrate ti notebook (popravljen) i novac kolika je vrednost tog notebook-a zvanicna!!!!!! Proveri ako jos vazi ova akcija ja se nesto ne bih dvoumio i molio bih se da se pokvari
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• monkey
        CBC Senator
        • 14.11.2006
        • 286
        • Porec, Hrvatska

ok, shvatio sam... razmislit cu jos malo, itako ne krecem jos neko vrijeme... hvala puno na informacijama...

Comment

Working...
        X