Malta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Malta

Da li iko zna kako se krecu cene u kaficima i restoranima na Malti. Idem sledece nedelje pa bi mi ta informcija bas bila znacajna.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • monkey
    CBC Senator
    • 14.11.2006
    • 286
    • Porec, Hrvatska

standardno, ko u svim turistickim mjestima... nista preskupo, makar ja sam bio pred tri godine, ako su uveli euro u medjuvremenu onda je moguce da se promijenilo. znam da je gradski prijevoz dosta jeftin... obavezno idi valetu posjetit ako nisi tamo smjesten, a golden bay koji toliko hvale izbjegavaj jer je odvratna pjescana plaza di se nema sta vidit bez trunka hladovine, a oni seru o tome ko da je ko zna sta (snimili su troju tamo, pa im je neka fora...).
    ako te zanima jos i to, ima brdo ronilackih centra, zaron s opremom dodje 15-20 funti sta je ultra isplativo s obzirom da imaju prekrasno podmorje...
    da bi se psihicki pripremio na najbolji moguci nacin predlazem da posjetis stranicu http://www.onlyinmalta.com i tamo pogledas OIM galleries, pa da vidis sta te ceka...

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Mazda 6 2.0d

Hvala mnogo!

Mozes li da mi kazes kakva je situacija sto se hrvatskog primorja tice - cene aranzmana koje vidim su "udri po usima" ali kontam da moze da se prodje dosta jeftinije. Ovo me cisto informativno interesuje jer ove godine je maltra a sledece ako uspem da ubedim devojku da je Hrvatska bezbedna, mozda dodjem i tamo .

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Jakovljevic
        CBC Senator
        • 11.10.2004
        • 205
        • Paracin

Obavezno idi poseti ostrvo Gozzo i Komino..
        Ja sam bio 99 god i super mi je iskustvo... Ziveo sam mesec dana u Sliemi.. Vozi se levom stranom puta, jer je to bila Engleska kolonija.. Ima se sta videti, ali mi se ne svidja sto na samom ostrvu postoji manje od desetak pescanih plaza...
        Srecan put i Lep provod

Comment

• monkey
          CBC Senator
          • 14.11.2006
          • 286
          • Porec, Hrvatska

sta se sigurnosti tice, tu nemas puno problema, pogotovo u istri sumljam da ces imat neugodnih iskustva, tu je dosta drukcija situacija nego u ostatku hrvatske sta se mentaliteta ljudi tice (nije da reklamiram )....
          neznam sta te zanima, cijene hotela, apartmana, vanpansionska ponuda... pitaj i javljam... apartmani recimo za dvije osobe, mali zgodni dodju oko 258-30 eura u sezoni, ali nisam 100% siguran da li je to za 7 ili 8 mjesec. svakako preporucam dolazka u sedmom jer je osmi prevelika guzva, pogotovo na plazama, sve puno talijana koji se samo deru itd...

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Ako budes imao vremena poseti fabriku AC na Malti - tamo se prave originalne AC Cobre, otkad je pre nekoliko godina premestena proizvodnja iz Engleske.

Comment

• mirdza
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2005
              • 2437
              • Katowice (PL) / Banja Luka
              • AGP / W126

Slazem se sa tim za Istru - i sam vise volim da odem tamu i malo vise platim ali nikome ne pita ni ko sam ni odakle sam. U Dalmaciji je vec malo losije po pitanju nacionalizma... (sto juznije to tuznije)
              Ako treba imam neke adrese u Premanturi (dosta povoljno) - nije reklama!
              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Mazda 6 2.0d

Originally posted by starac vujadin
                Ako budes imao vremena poseti fabriku AC na Malti - tamo se prave originalne AC Cobre, otkad je pre nekoliko godina premestena proizvodnja iz Engleske.
                Na zalost idem samo na 7 dana jer sam u stisci sa vremenom. A i idem sa devojkom (ona inace obozava sportske automobile) pa ne zelim da mi kuka par meseci posle i staje mi na kuku kako je Cobra extra .

Sta da kazem kada od kad je samnom okrece se za svakom 156-icom - virus je cudo .

Comment

Working...
                X