Procena vrednosti laptopa Fujitsu Siemens Amilo Pro V1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NickRP
    CBC Senator
    • 19.10.2005
    • 263
    • Serbia - Germany

Procena vrednosti laptopa Fujitsu Siemens Amilo Pro V1000

Pozdrav svima,

razmisljam se da prodam stariji od dva laptopa koja imam i onda doplatim za nesto ozbiljnije (tipa Fujitsu Siemens Lifebook serija).

Za koliko bi, realno, mogao da se u Srbiji proda ovakav laptop:

Fujitsu Siemens Amilo Pro V1000
    Intel Celeron 2.4GHz
    40Gb HDD Seagate (ne znam detalje, ako nesto menja, mogu da pogledam)
    512Mb RAM
    14' displej, 1024x768
    CD/DVD-ROM
    +WLAN PCMCIA kartica 54kbps

Ne znam tacno koja je graficka i zvucna kartica u njemu, ali to ne bi trebalo da utice na cenu znacajnije...

Ima modem i mreznu karticu, a WLAN PCMCIA karticu dajem uz njega za dz.

Racunar je star 3 godine, ja sam prvi vlasnik, mislim da jos imam racun negde. Kupljen je u Nemackoj, pa je i tastatura nemacka.

Opticki je ocuvan, mislim da nije nigde ni izgreban. Oznake na tastaturi su doduse nesto tamnije, ali bile su tek nesto svetlije i kada sam kupio racunar (nemam pojma zasto tako).

Baterija je jos uvek u dobrom stanju, nisam merio koliko drzi, ali siguran sam da ide preko sat vremena (mogao bih da izmerim).

Zelim u principu da uporedim da li je razumnije da ga ovde prodam na Ebay, ili da ga donesem u Srbiju i prodam...

Hvala na pomoci,
    Nikola
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

od 200do300e kako koga zeznes poz
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• NickRP
      CBC Senator
      • 19.10.2005
      • 263
      • Serbia - Germany

Ispada isto kao da ga dam ovde na Ebay . Smesi mi se hiljadarka od doplate za Lifebook, kako god se okrene...

Poz,
      Nikola

Comment

Working...
      X