R.H.C.P.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Jebiga mladi ludi, sta zna pijan covek sta je 45 minuta po kisi i vetru...
    Zvrle ukuljucio sam sinoc da se snima ono na dvd recorder-u i sad bas pregledavam i nigde nema njihovog koncerta, pustali posle neke snimke sa proslih exita...

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

U sustini jebo rhcp...
      Ja idem na exit da slusam the prodigy!

Comment

• greywiendog
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2006
        • 421
        • Stara Pazova

Evo ga komentar administratora pazovackog foruma:
        Originally posted by RicMan
        Evo kratkog sumaruma za sve one koji su usled nesta?ice novca, dobrom procenom ili sticajem sretnih okolnosti ovaj koncert promašili:

GOLO *****

Poserem im se na DEBILE u obezbe?enju sa tetovažama JSO, i izgledom kao da svaki ima po 50 godina robije, poserem se na onog ko me držao po onom suncu do 3 umesto do obe?anih 2 na ulazu, iako sam bio tamo od pola 1 po najgorem mogu?em suncu, poserem se na DEBILA od organizatora koji je obezbedio 1524 štanda sa pivom za alkose i pivopije, ali je na 100.000 ljudi i na festivalu koji traje ceo dan doneo 4 štanda (sa obe strane valjda po 2, sa naše 1 nije radio!) za prodaju JEDINE hrane na certu, tj hot doga, koje su prodavala 2 blago re?eno SMOTANA lika kojima treba po minut da raseku ****nu kiflu. Da ne govorim o 3satnom putu do Pazove, i o tome da nismo mogli da iza?emo sa prkinga 2 sata.

I maximalno se pokenjavam na live nastup TZV najve?eg svetskog benda trenutno koji je demonstrirao kako izgleda najtipi?iniji primerak tezgarenja. Stoka selja?ka ne zna da kaže "Dobro ve?e", komunikacija sa publikom N-U-L-A, izbor pesama katastrofalan, 80% sa novog albuma, koje su za sve samo ne za skakanje i pomeranje mase. Od najve?eg funk benda i ikone žanra ostalo je ništa, ako su oni u fazonu da prave cert na kome ?e 100.ooo ljudi da se zagrli i da se njiše u ritmu istih i da pevuši, ja nisam. Ne idem na RHCP više NIKAD, ako bi mi svirali ispred zgrade, zatvorio bi prozore, i ne bi na terasu izašao.

Da nije bio super zez sa ekipom, i extra ********nja sa masom u svim tim silnim ?ekanjima /?ekao sam Hot DOg sat i po, sat sam se smejao/, zažalio bi za svaki dinar. Ovako, jedan dinar ne žalim, a sve ostalo su ba?ene pare.

Edo Majka me sasvim prijatno iznenadio.

Živeo Ritam Nereda.
        Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

One word - SUX!

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Bio sam tamo. Prvo, iz Bg smo putovali tri sata novosadskim autoputem, nisam mogao da krenem pre 18 sati, tako da smo stigli oko 21. Guzva u Zemun polju je bila ogromna, sigurno desetak kilometara, a slicno na naplatnoj rampi. Uglavnom, panduri su zajebali stvar, jer su mogli rucno da regulisu saobracaj.
            Ipak, organizator je pripremio dosta mesta za parking, i dobro su organizovali, ali samo za one oji su dali 500 din za parking mesto, ostali su se snalazili po livadama...

Sam koncert...hm...dobio sam karte za dz, a da nisam, zali boze bacenih para. Nisam neki fan RHCP i cuo sam dosta toga loseg o njihovim live nastupima. Meni je je jos taj gitarista John Frusciante bio najsimpanticniji, jer cenim njegov stil sviranja, a i cini mi se da je on alfa i omega benda. Uglavnom, mlako, cisto odradjivanje...Video sam prilican broj ljudi koji su se zesce smorili.

U jednom trenutku poceli su da sviraju par taktova London Calling od Clash i ja se tu odusevim, i jebiga, pocnu da drkeljisu nesto svoje...

Mogu da zamislim ljude koji su dosli iz Makedonije, Hrvatske, Madjarske i pukli pare i vreme da gledaju ovo sranje. Ako su RHCP najveci band danasnjice, onda je r`n`r otiso u k....! Ja bih njima zabranio nasupe iznad 10.000 ljudi. Ipak, da ne gresim dusu, par pesama nisu lose odradili.

Ukapirao sam da je najbolje da zapalim pre bisa, sto se ispostavilo kao sjajan potez, jer cujem da su se neki vratili tek pred jutro.

Bilo je svakakvih likova, pijanih, naduvanih...Silazim sa parkinga i pandur je zaustavio saobracaj, i sa onim svetlecom palicom mi pokazuje da izadjem i ja tu nesto neodlucan, instiktivno stisnem kocnicu i proleti neki lik na motoru jedno 120 pola metra pored nas, znaci, smrzo sam se. Pandur gleda u mene, sleze ramenima...
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Ovaj citat od greywien-a je malo preuvelichan, ali ok - svako ima pravo na mishljenje... Obezbedjenje i organizacija festivala je bila ok. Po mom mishljenju jedino je policija podbacila - pokupila se i otishla odmah posle koncerta - ostavila hiljade automobila da sami kreiraju svoju putanju nazad kuci...

Generalno nastup je (skoro) totalno razocharenje, shteta shto oni nisu bili predgrupa nekome (npr. Depeche Mode-u) - tako bi RHCP nastup bio zadovoljavajuci.
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Parkirao sam se 2km od mesta desavanj kod izlaska sa autoputa za indjiju i veoma sam brzo napustio mesto desavanja...
                Sestra od moje devojke je sa deckom zaglavila preko 1h u guzvi

Comment

• stopa
                  CBC Član
                  • 17.10.2006
                  • 46
                  • BG - Vozdovac

samo jedan sat

neki se jos nisu vratili

bez sale ljudi su sedeli i po 4 (i slovima cetiri) sata u kolima

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Sad sam pricao sa teh.podrskom sezama i lik mi se izvinjava sto je usporen kao dosao je oko 04h jutros kuci...
                    I krenemo tu razgovor (da ne kazem pljuvacinu)... Autobusi kasnili oni cekali na kisi, neki lik ih pustio da sednu u kola (on i devojka), inace bi zavrsili sa upalom pluca...

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Najgore su proshli ljudi koji su se oslonili na zheleznicu. Dvoje prijatelja koji su se vratili samnom su putovali 5 sati od BG do mesta deshavanja.

Inache, u jednom trenutku sam imao shest ljudi u kolima.
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Marko001
                        CBC Senator XXL
                        • 09.09.2006
                        • 1070
                        • Belgrade

Originally posted by Marko001
                        Ja ne idem, to ej previse soft zvuk za mene, pevaju ko zene, piskavo nekako, njaaa nja njaaa aaaa...

ja cu ici kad bude dosao Alice Cooper
                        Evo sta sam ja rekao

Tipovi su njanja-vci, pesme su im nja nja nja (osim par dobrih), a i poneli su se u skladu sa tim

Dobro je sto nisam isao, ali svi koji jesu mi kazu da je bilo :x :x

a to da su najveci bend to je smejurija, obican americki marketing...

Ali zato videcete ako dodje alice cooper kakav ce lom da napravi

P.S. u odnosu na Rhcp i Čolić je zakon

Comment

• ranko
                          CBC Član
                          • 25.06.2007
                          • 86
                          • Sremcica City

Sta da vam kazem
                          -Koncert zavrsen oko 23.15
                          -U busu ( svaka cast vozacu sto je bio tu uopste ) 23.25 ( mozda i gresim ali 0.5 min pre kise
                          -u beogradu ( sava centar ) 5.00

Da li je neko putovao duze?

Da napomenem da smo stajali 1.5h pomerili se 20m i stajali ponovo 1.5h.

Izvinite molim vas ali nataknem ih ( po redu )

- Obezbedjenje ( kao da su dosli iz Tripickovca ) vrlo neljubazni
                          - Pice ( samo pivo i voda, ok cirkao sam pivo ali nista bre gazirano ) + 150 kinti toceno pa zar nije ok da naprave i prezentaciju i da zarade, pa to bure ih ne kosta skoro nista
                          - Hrana ( pljeska je bila soja na kvadrat ) jedino sto trihinelu ili neku drugu bolestinu niste imali sanse da navatate ( soja ne boluje od t )
                          - RHCP ( necu da objasnjavam zasto mozda nisu ni zasluzili da ih nataknem ali moram cisto iz obesti )
                          - PANDURE njih sam i od ranije natakao tako da nisu ni silazili
                          - Sebe sto sam ucestvovao u celom poselu.

Aj cao

Comment

• zvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 01.11.2005
                            • 961
                            • Beograd, Batajnica
                            • Golf 4

Originally posted by srdjan_p
                            Zvrle ukuljucio sam sinoc da se snima ono na dvd recorder-u i sad bas pregledavam i nigde nema njihovog koncerta, pustali posle neke snimke sa proslih exita...
                            Imenjace hvala, nesto se suskalo posto je organizator EXIT da ce biti snimak ali nista od toga
                            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Zato ja vozim motor ili ne idem na takva desavanja
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

'ebiga eMe kad si pred peMzijom

Comment

Working...
                                X