Mikrotalasna rerna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

I ja je imam vec 6-7 godina u kuci i samo mi sluzi za podgrevanje. Iako voleo bih da probam i njene ostale mogucnosti...
    Ovu sam doneo pre 4 godine iz Holandije, ali nemam pojma da je koristim, a ima dosta opcija..Trazio sam i uputstvo na netu ali nema ama bas nigde...

Zna li neko da pojasni zasta sluze svi ovi dugmici?

Power of dreams !!!

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

evo ovu sam uzeo :
      http://www.eltim.co.yu/proizvodi.php?ar ... O&pgrupa=5

@Honda ..za "obicnu upotrebu" pojacaj na tockicu na max i pritisni power .. ubaci pizzu na 6-7 min pa ces da vidis.. ja bi tako uradio..a ovi gore dugmici su ti za odmrzavanje i podgrevanje..mada na mojoj kad stavim na "defrost" pomocu dugmica za vreme podesim koliko je tesko to sto odmrzavam,max 2 kg.
      naprimer za odmravanje testa pizze stiskam dugme micro/grill dik na ekranu nepise DEF i onda stisnem jednom 10sec dugme i to mi je za 100grama(koliko je kora pizze) da je 200 grama stisnuo bi dvaput itd...normalno to sam saznao jer imam upurstvo na engleskom/bugarskom/ruskom koje sam dobio uz rernu.pronadji uputstvo od tvoje i resio si problem.

@Brick kako da koristim opciju GRILL .. mogu da namestim 30%grill + 70%micriwave .. pa onda 50% prema 50% ... i tako redom.
      kad god ukljucim opciju neku sa grillom,vreme pecenja se otegne...pa sam prekidao..sa grilom fileti nisu gotovi ni posle 10 min , a na obicno(samo microwave) budu gotovi fileti oslica za 6 minuta(okrenem ih na svaka 3 minuta) ..???
      zasta je GRILL dobar i kako??
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

rekoh da baš nisam (još) vešt sa podešavanjem programa rada tih obi?nih.
        imam gotov fabri?ki program za picu, koji koristi oba grila.
        služi ina?e da zape?e picu, posebno onaj gril sa donje strane.
        bez njega pica ostane nekako gnjecava, mislim na podlogu.
        Sharpova ima poseban set programa baš za picu, i ja samo stisnem dugme bez razmišljanja o detaljima a kada ?ujem pištalicu da je gotovo pripremim se za klopu.
        ina?e kada se završi kuvanje/ pe?enje, onda radi i turbo unutra (mala turbina ) još nekoliko minuta.

uglavnom pošto sam duduk za kuvanje i procenu grama ne?ega, onda koristim fabri?ku ugradjenu inteligenciju- stisnem dugme i ne mislim.

do sada, sa tom Sharpovom šta god je fabrika osmislila pokazalo se kao dobro odmereno kao kombinacija gril+ mikro+ gril+ vreme.

mislim da ima 5 nivoa ja?ine mikro što uz 2 grila daje dosta mogu?ih kombinacija. to uklju?uje i razli?itu dužinu vremena rada grilova i mikor dela, ve? po tom nekom programu.

za obi?nu mikro, nemam toliko mogu?nosti a sve treba ru?no da podesim, uklju?uju?i i vremena a to ne znam, pa ni ne koristim za išta osim podgrevanja ili za gotovu hranu gde uradim ta?no onako kako piše na ambalaži.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

Working...
        X